Advanced Cryoskin 3.0 - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Advanced Cryoskin 3.0

Som de første i Norden tilbyder Alsik Spa Cryoskin 3.0 Cryotherapi. Cryoskin er en banebrydende videnskabelig teknologi, der med temperaturvariationer stimulerer kroppens naturlige evne til at nedbryde fedtceller, reducere appelsinhud, tone muskler, opstramme huden, udrense toksiner og bidrage til vægttab.

Allerede efter første behandling vil du opleve et synligt resultat. Det anbefales, at du bruger Cryoskin som et kurforløb for at opnå et varigt resultat.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Advanced Cryoskin Body Slimming

30 minutter / kr. 1195
Kur
5 x 30 minutter / kr. 4995

ADVANCED CRYOSKIN BODY SLIMMING

30 minutter / kr. 1195
Kur
5 x 30 minutter / kr. 4995

Advanced Cryoskin facelift

Cryoskin facelift reducerer effektivt fine linjer, rynker og synlige pore ved hjælp af temperaturvariationer. Behandlingen øger produktionen af kollagen og elastin, som forbedrer hudens elasticitet og spændstighed. Cryoskin facelift kan med fordel tages som et kurforløb.
30 minutter / kr. 1195
Kur
5 x 30 minutter / kr. 4995

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

  • Tea Lounge
  • Vitaminbar
  • Salt Lounge
  • Terrasser med panoramisk udsigt over Alssund
  • (+18 år)
Behandlinger bestil på forhånd
x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg