MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Amazing Face

Et ansigt er det første vi lægger mærke til ved et menneske. Så meget af vores personlighed hænger sammen med de signaler, vi udtrykker gennem vores ansigt, og derfor er de fleste særligt optagede af at pleje netop ansigtet. Ansigtsbehandlinger er en fantastisk måde at supplere din plejerutine og booste din huds velvære.

En ansigtsbehandling giver samtidig en ekspert det bedste udgangspunkt for at undersøge din hud i dybden og udvælge de rigtige produkter til netop dig, så du får mest muligt for dine penge, og al den tid du dagligt ligger i at pleje din hud.

Din hud fortjener det bedste, og derfor er vores Amazing Face ansigtsbehandlinger økologiske, og omfatter et afspændende aromaritual, en ”skin vision”-konsultation, afrensning og eksfoliering under urtedamp, en maske, håndmassage og cremepleje. Afslutningsvis serverer vi den skønhedsfremmende drik, Cosmofusion, der er lavet af grønne ekstrakter, vitaminer og omega 3, 6, 7 og 9.

I alle behandlinger tilbydes du efterfølgende og som en ekstra service at få tilrettelagt et personligt “SkinVision program” hvor du lærer hvordan du optimalt set plejer din hud bedst i hverdagen.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Mini facial

En forkælende minibehandling, der egner sig til alle hudtyper, og indeholder både afrensning, eksfoliering, dampende aromaterapi, maske og cremepleje.
25 min. / kr. 525,-

Clean

Ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på dybderens og forfinelse af hudens porer.
55 min. / kr. 795,-

Classic

Den klassiske ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på dybderens og forfinelse af hudens porer ved hjælp af nærende og fugttilførende masker, koncentrater og andre plejende produkter.
70 min. / kr. 995,-

Moist

Den fugttilførende og nærende ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på genopbygning og pleje.
55 min. / kr. 795,-

Cryo

Kølende, fugttilførende og afstressende ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på lindring og pleje.
55 min. / kr. 795,-

Precious Stone Facial

Den luksuriøse ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på nærende, udglattende og fugttilførende masker, koncentrater og pleje tilsat dyrebare elementer fra perle, diamant, krystaller og ædelsten.
100 min. / kr. 1295,-

Collagen power

Den opstrammende ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på nærende, udglattende og fugttilførende masker, koncentrater og pleje der forfiner huden.
90 min. / kr. 1295,-

Calm Me

Wellness Face & Back Treat for både mænd og kvinder.
60 min. / 795

Add On

Muligheder for add on til din behandling.
Farve af vipper eller bryn
kr. 150,-
Ret bryn
kr. 150,-
Ret bryn inkl. farve
kr. 250,-
Farve af vipper og bryn inkl. ret
kr. 300,-
Voks (f.eks. overlæbe, hage) pr. område
kr. 95,-

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

Silent Mind Room og den unikke Salt Lounge, der naturligt og effektivt stimulerer kroppen til dyb afslapning.

Behandlinger bestil på forhånd