Hudpleje & ansigtsbehandlinger - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Hudpleje & ansigtsbehandlinger

Vores ansigtsbehandlinger er tilpasset din huds skiftende behov og har fokus på at skabe resultater og give huden fornyet glød. I alle ansigtsbehandlinger benyttes produkter, der er specielt tilpasset mænd og kvinders hud.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

NYHED – ANDA The Vital Facial

Næste generation af økologisk luksuriøs hudpleje. Denne sanselige og intensive fugtgivende behandling genopretter nænsomt hudens spændstighed og sætter gang i cellefornyelsen. Behandlingen tager udgangspunkt i en to tusinde år gammel kinesisk massageteknik med specielle Gua Sha-sten, der i kombination med blid massage og akupressur stimulerer huden, så den fremstår fastere og med en fantastisk glød. Fornyr, forvandler og styrker din hud.
60 minutter / kr. 995

Nordic Face Kur

En blid ansigtsbehandling med økologiske produkter kombineret med rene nordiske ingredienser. Rens, eksfoliering, ansigtsmassage, serum, ansigtscreme
30 min. / kr. 595

RAAW Facial Ritual

En luksuriøs ansigtsbehandling med 100% naturlige produkter lavet med økologiske og vildthøstede ingredienser. Rens, eksfoliering, maske, serum, ansigtscreme.
60 min. / kr. 995

Urban Facial

En ansigtsbehandling, der målrettet bekæmper synlige spor af stress og forurening med produkter fra Skin Regimen. Rens, eksfoliering, serum, ansigtscreme
60 min. / kr. 995

ZIIP Beauty Upgrade

Opgrader din Urban Facial ansigtsbehandling med en Ziip Beauty kur. Ziip Beauty er avanceret Nano- og mikrostrømme, der effektivt kommunikerer med dine hudceller for at skabe og vække hudens produktion af kollagen og elastin. ZIIP Beauty skaber langvarige resultater, der opstrammer og styrker huden, øger blodcirkulationen og giver huden fornyet glød.
15 min. / kr. 195

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

  • Tea Lounge
  • Vitaminbar
  • Salt Lounge
  • Terrasser med panoramisk udsigt over Alssund
  • (+18 år)
Behandlinger bestil på forhånd
x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg