Wellness Kur - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Wellness Kur

Vores wellness kure kombinerer de bedste behandlings- og massageteknikker med holistiske wellness-boostere for en sanselig oplevelse af velvære og energi.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Danam Wellness

*Denne behandling tilbydes ikke i øjeblikket, da den er under opgradering* Danam Wellness starter i én af de unikke Vitality Health Boosters, der sænker stress og detoxer kroppen. Herefter oplever du Alsiks signaturbehandling, Danam. Behandlingen foregår i det specielt designede Nordisk Danam behandlingsrum, hvor kombinationen af vand, varme, damp, is og naturlige produkter fra det Svenske Lapland bringer oplevelsen op i en klasse for sig.
Single
120 min. / kr. 1595
Par
120 min. / kr. 2495

Senses Wellness

*Denne behandling tilbydes ikke i øjeblikket, da den er under opgradering* Senses Wellness starter med Alsik Mind kur efterfulgt af meditativ ro i Five Senses Lounger. Kuren afsluttes med te i Tea Lounge.
Single
90 min. / kr. 1295

Aqua Wellness

*Denne behandling tilbydes ikke i øjeblikket, da den er under opgradering* Aqua Wellness starter med Aqua Balancing i den private pool, hvorefter du nyder den afslappende effekt af Sensory Cocooning Lounger. Kuren afsluttes med te i Tea Lounge.
Single
90 min. / kr. 1095

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

  • Tea Lounge
  • Vitaminbar
  • Salt Lounge
  • Terrasser med panoramisk udsigt over Alssund
  • (+18 år)
Behandlinger bestil på forhånd
x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg