Wellness oplevelser - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Wellness oplevelser

Hos Alsik Spa mærker du at alle dine sanser stimuleres med holistiske og personlige oplevelser, der giver grobund for klarhed og refleksion. Vi gør os umage – og hver eneste wellnessoplevelse er udviklet med hensigt på at skabe velvære og ro.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Alsik Wellness screening

Prøv den innovative og forebyggende wellness screening, hvor vi afdækker din generelle sundhedstilstand, samt hjælper dig til at forebygge stress og andre livstilsrelaterede symptomer. Hver wellness screening afsluttes med en session i den holistiske wellness booster, der er tilpasset dine testresultater.

Aqua Meditation

Der sker noget magisk i kroppen, når den møder vand. Der sænker sig en ro og alle sanser skærpes. Kroppen vugges blidt ind i en boble af ro og mindfulness. Aqua Meditation er en fantastisk oplevelse for alle, som en energigivende pause i en travl hverdag, men specielt velegnet til gravide og mod stress og uro. Behandlingen foregår i vores private Aqua Balancing Pool med en temperatur på 36 grader. Kan kun bookes på lørdage.
60 min. / kr. 895

Vitality Health Booster

Dit immunforsvar og vitalitet styrkes, imens du nyder et detox fodbad og en blid lounge rygmassage, der løsner infiltrationer og sænker stress i kroppen.
30 min. / kr. 395

Sensory Cocooning Lounger

En holistisk behandling, der stimulerer sanserne med avanceret wellnessteknologi, sænker åndedrættet og giver dyb fysisk og psykisk afslapning.
40 min. / kr. 550

Light & Sound Bath

Et helende bad, der ved helio- og lydbølgeterapi frembringer blide bølger og vibrationer i vandet – dette bringer kroppen i ro og dyb afslapning.
Single
40 min. / kr. 550
Par
40 min. / kr. 850

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

  • Tea Lounge
  • Vitaminbar
  • Salt Lounge
  • Terrasser med panoramisk udsigt over Alssund
  • (+18 år)
Behandlinger bestil på forhånd
x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg