Rasmus Bjerg som "John" - Dinnerkoncert på Sergenten - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo
søndag 25. sep 2022

Rasmus Bjerg som “John” – Dinnerkoncert på Sergenten

Rasmus Bjerg gentager successen, når han igen invitere nye og gamle rullesten med til dinnerkoncert på Alsiks nye spillested, Sergenten.

 

Rasmus Bjerg som John Mogensenfix-img

Selvom John Mogensen er død, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Nu mere end 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen – Rasmus Bjerg i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske seksmands orkester.

Samme rolle som han indtog i Ole Bornedals biografiske drama ’Så længe jeg lever’ om den legendariske og folkekære musiker.

Glæd dig til en aften med alle John Mogensens store hits. En ulmende kombination mellem en livekoncert, et teaterstykke og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning

Før showet serveres en 3-retters menu sammensat af Jesper Koch med vand og vin ad libitum under middagen. Hovedretten er en lækker buffet, så der er med garanti noget for enhver smag.

Koncerter på Sergenten

Sergenten byder inden for til en verden af musik, underholdning og gastronomi.

Der er altid spændende events i kalenderen.

Sønderborgs nye eventsted

Sergenten er den perfekte platform for f.eks. messer, udstillinger, firmafester, konferencer og gastronomiske arrangementer.

Vores event- og konferenceteam er altid klar med professionel assistance for at sikre, at dit event bliver en succes.

Kontakt os på:

Tlf: 74203000

Mail: [email protected]

 

Store oplevelser venter på Sergenten