MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Aftenmenu

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af.

Udsigt fra Alsik Restaurantfix-img
Hvidvin i Restaurant Alsikfix-img

Alsiks Efterårsmenu

Forret

Ørred fra Vejle Ådal 195,-

Sprød glaskål & syltede løgskaller serveret med sesam & sojavinaigrette

Hovedret

Braiseret oksebryst af Naturkvæg 295,

Spidskålsdolme med hasselnødder & selleri ”Brændende kærlighed” som krokette & sauce bordelaise

Dessert

Kirsebærmousse i kakaoglasur 185,-

Sprød Sablé & Kirsebærsorbet

 

3-retters menu 595,-

*4-retters menu 665,-

*5-retters menu 695,

 

Drikkevarer Ad libitum fra buffet 545,-

  • 8 udvalgte husets vine til menuen. Flaskeøl, sodavand & lokale safter.
  • Vores specialkaffe fra Lavazza & lokal te fra Carstensens Tehandel.
  • Alsik vand med eller uden brus ad libitum pr. person 20,-
Kold ærtesuppe med radisser i Alsik Restaurant

SPECIALITETER

Alsik Tartelet* 265,-

Stegt kalvebrissel med kantareller & sprøde ærter i cremet sherrysauce

Strozzapreti Pasta 205,-

Med tigerrejer i en sauce af tomat, hvidløg & basilikum

Lys fiskesuppe med dagens fisk
Forret: 195,- Hovedret: 265,-

På bund af porrer, løg & æbler samt purløgsolie

Burger 235,-

Bøf af hakket okse med bløde løg, spidskål & sennepssalat samt sprøde pommes frites

Yves’ Osteret* 185,-

Tynde knækbrød med gammelknascreme, syltede blommer & ristede macadamianødder

Sensommer Koldskål 115,-

Frisk kærnemælk fra naturmælk med bær & cremet vaniljeis

Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år.

Har du allergener, vi skal tage hensyn til, beder vi dig informere os forud for dit besøg, så vi bedst muligt kan imødekomme dine behov.