MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Aftenmenu

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.

 

Udsigt fra Alsik Restaurantfix-img
Hvidvin i Restaurant Alsikfix-img

ALSIKS FAVORITMENU

Forret

Rødbede & Flødekefir 195,-

Varme Krydderier – Sennepskorn – Rugbrød – Dild – Kommen – Peberrod – Tyttebær

Hovedret

Grisekæbe & Waldorf 325,-

Kvæde – Kanel – Kråse – Valnød – Selleri – Citron – Krustade

Dessert

Ris A La Mande & Kirsebær 175,-

Vanilje – Mascarpone – Kiks – Havsalt – Fløde 48% – Mandel – Broken Gel

 

3 retters menu 650,-

Ad libitum fra buffet 495,-

  • Udvalgte husets vine til menuen. Flaskeøl, sodavand & lokale safter.
  • Vores special kaffe fra Lavazza & lokal te fra Carstensens Tehandel.

Alt inklusiv 995,-

Kold ærtesuppe med radisser i Alsik Restaurant

KOCHENS  TILKØB

VÆLG ÉN ELLER TO RETTER SOM TILKØB TIL KOCHENS FAVORIT MENU
TILKØBSRETTER KAN IKKE SKIFTES UD MED FAVORIT RETTER

 

Mellemret

Kammusling & Græskar 195,-

Jomfruhummerbisque – Hasselnød – Orange – Habanerochili – Mandarin – Citrongræs – Blæk

Ost

L’Etivaz Ost & Tørret Frugt 185,-

Abrikos – Daddel – Sveske – Brioche – Balsamico – Figen – Kørvel

 

4 Retter 795,-
Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.250,-
5 retter 895,-
Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.295,-

UDVALGT SERVERET VINMENU

Vinmenu til 3 retters menu 450,-
Vinmenu til 4 retters menu 575,-
Vinmenu til 5 retters menu 650,-

Forret

2022 Vouvray, Guy Saget, Loire – Frankrig

Mellemret

2022 Bourgogne Chardonnay, Domaine Joseph Burrier, Bourgogne – Frankrig

Hovedret

2016 Rioja Reserva, Sierra Cantabria, Rioja – Spanien

Ost

5 Years Madeira Medium Dry – Pereira d’Oliveira – Madeira, Portugal

Dessert

2023 Maury VDN, Domaine Mas de Lavail, Languedoc-Roussillon – Frankrig

ENKELTRETTER

Crispy Winter Chicken Burger & Fries 225,-

Rødkål – Varme Krydderier – Kokos – Wasabi – Bacon – Mangochutney – Brunet Smør

Salat med Confiteret And & Julegrønt 245,-

BBQ – Persille – Rugbrød – Rødbede – Græskar – Honning – Skovsyre

Bagt Torsk & Æbleflæsk 265,-

Grøn Karry – Timian – Perleløg – Brunet Smør – Grønkål – Jordskok – Engsyre

 

 

Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år