MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Velkommen på Syttende

Syttende er et ekko af de mest udsøgte råvarer, vi kan finde. Hver eneste ingrediens er nøje udvalgt, uanset hvor i verden, den kommer fra. Vi har ingen dogmer, der begrænser os – kun råvarer fra absolut øverste hylde tilsat mesterligt håndværk.

På Syttende er ypperlige ingredienser, smage og traditioner fra hele verden kombineret med udsøgte lokale råvarer. For selvom vi både henter inspiration og råvarer fra alle verdenshjørner, udspringer vi samtidig af den sønderjyske muld. Det er herfra, vores verden går – fra det vilde, åbne hav og det salte, flade marsklandskab i vest til de bugtende fjorde, dybe tunneldale og fede muldjord i øst. Fra den uspolerede og varierede natur, der har gjort Sønderjylland selvforsynende gennem århundreder.

Syttende er essensen af håndplukkede råvarer fra øverste hylde. Du vil kunne smage årstidernes skiften, de stolte og ældgamle håndsværkstraditioner og de nøje udvalgte råvarer i hver eneste bid, du tager. Du vil opleve det fine samspil mellem lokale råvarer og delikate ingredienser, der har fundet deres vej til køkkenet på Syttende fra fjernere himmelstrøg. For selvom Sønderjylland byder på det meste, har vi altid haft tradition for at drage ud i den store verden og tage det bedste med hjem.

fix-img
Jesper Kochs nye restaurant Syttendefix-img

Også hver eneste vin på Syttende er særlig udvalgt. På vores kort finder du både nytænkende producenter, du aldrig har hørt om før, og de store klassiske huse og allerbedste traditioner, som har gjort vinen til det, den er i dag. Her er vine fra hele verden og på mange forskellige druesorter. Fælles for dem alle er dog, at de er produceret af mesterlige vinmagere, der deler vores kærlighed til råvarer i særklasse og uovertruffent håndværk.

Så læn dig tilbage. Forbered dig på en smagsoplevelse af de helt store. Nyd udsigten her fra Syttende og kast blikket ud over vores rige køkkenhave og forrådskammer, der strækker sig så langt, som øjet rækker.