Koncerencecenter i Sønderjylland | Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Konferencecenter i Sønderjylland

Topmoderne og eksklusivt konferencecenter der i alle henseender løfter dit succesfulde og professionelle arrangement.

Alsik Hotel & Spa er mere, end navnet antyder. Her er ganske vist plads til private ophold, wellness og afslapning i luksuriøse omgivelser – men vi tilbyder også fantastiske faciliteter til det ambitiøse forretningsliv. Fælles for alle opholdstyper er, at man altid får en oplevelse udover det sædvanlige.

Stilfulde konferencelokaler

Når der afholdes businessevents i vores stilfulde konferencecenter i Sønderborg, bliver de deltagende gæster budt indenfor i en moderne, skandinavisk atmosfære. Her er rolige farver og et smukt naturligt lysindfald fra de store vinduespartier, der giver udsyn over Als Sund. Konferencelokalerne er lavet af kvalitetsmaterialer, og der er kræset om detaljerne – både de visuelle og de praktiske.

konference lokaler

Perfekte rammer til alle behov

Overalt er der højteknologiske remedier, der understøtter diverse behov og aktiviteter og gør det let at skifte mellem konferencedagenes forskellige indslag. I pauserne kan deltagerne gå en tur langs vandet, læne sig tilbage i et af vores loungeområder eller nyde den lækre mad, som den anerkendte kok, Jesper Koch, og hans dygtige team står for.

Benyttes vores konferencelokaler i Sønderjylland over flere dage, har man mulighed for at kombinere forretning med et dejligt hotelophold samt wellness, fitness og yoga i vores skønne spa.

konferencecenter og mødelokaler

Fleksibelt konferencecenter i Sønderjylland

På Alsiks stueetage og med udkig til Als Sund findes 10 topmoderne møde- og konferencelokaler. Lokalerne breder sig over 1.500 m2 og udgør til sammen det mest luksuriøse konferencecenter i Sønderjylland. De to største lokaler kan læggers sammen til ét med plads til op mod 300 gæster. Flere af de øvrige lokaler kan ligeledes slås sammen eller deles op efter behov, hvilket giver mulighed for at afholde en konference i Sønderborg med alt fra større foredrag til flere mindre workshops eller lignende.

Se oversigt over konferencelokaler

konference- og mødelokaler

Konferencecenter med op til 1.500 deltagere

Er der behov for mere plads, er det muligt at inddrage vores topmoderne eventcenter, Sergenten, som ligger cirka fem minutters gang fra Alsiks konferencecenter. Sergenten har plads til op mod 800 gæster.

Besøg Sergenten.dk

IT- og underholdningsmuligheder

Vores moderne konferencecenter i Sønderborg har det nyeste IT- og underholdningsudstyr, der højner oplevelsen for de deltagende gæster. Alle lokaler har naturligvis også basisudstyr så som storskærme og lyd i formidabel kvalitet, der sikrer, at enhver form for aktivitet kan understøttes. Vores teknikere står naturligvis til rådighed og sikrer en flydende afvikling af alle konferencer i Sønderborg.

konference i Sønderjylland

Smuk lokation med gode forbindelser

Omgivelserne har stor betydning for den samlede oplevelse af ethvert event. Derfor er der kræset om detaljerne i vores moderne kongrescenter i Sønderjylland. De rolige farver udstråler elegance, og de store vinduer giver et flot, naturligt lysindfald og en smuk udsigt over vandet. Med en placering i det centrale Sønderborg er der ligeledes gode transportmuligheder for gæster fra nær og fjern.

fix-img
fix-img

Transport til og fra konferencecenter

Mindre end 8 kilometer fra Alsik ligger Sønderborg Lufthavn med flere daglige og direkte fly til og fra København. Der er ligeledes gode togforbindelser til Jylland og syd over grænsen. Det gør det nemt at samle deltagere fra hele landet til vores konferencecenter i Sønderjylland.

Overnatning for deltagere

Når der afholdes messer eller forretningsevents i vores konferencecenter i Sønderjylland, er det muligt for deltagere, foredragsholdere med videre at indlogere sig på et af de lækre værelser på Alsik Spa & Hotel. Her er der høj komfort og god mulighed for at lade op efter en begivenhedsrig dag.

Se værelser

Overnatning til konference eller møde

Konferencecenter med scene

Vores tilhørende koncert- og eventsted, Sergenten, er det oplagte valg for større foredrag, ekspertdebatter og live-shows. Til daglig sætter den moderne bygning rammerne for kendte kunstnere, musikere og entertainers, og stedet er samtidig et af de eneste konferencelokaler i Sønderjylland med en stor scene og tilhørende professionelt kvalitetsudstyr, der giver sublim lyd. Sergentens eventhal kan rumme op til 1.500 stående gæster. Derudover er der et eksklusivt loungeområde med egen bar.

Læs mere om Sergentens faciliteter

Forplejning i topklasse

Vi er stolte af at fortælle, at den anerkendte stjernekok, Jesper Koch, står i spidsen for et talentfuldt kokketeam, der leverer forplejning til Alsiks flotte kongrescenter i Sønderjylland. Til forretningsevents påtager de sig ansvaret for at forkæle smagsløgene og give deltagerne en skøn kulinarisk oplevelse.

Favoritfisk og tomat med et glas hvidvin

Konferencecenter med dedikeret team

Lad os håndtere de ydre rammer, så du kan fokusere på alt det andet. Med vores møde- og konferenceteam er dit event i trygge hænder, og du kan være sikker på, at der er styr på alt fra teknik til forplejning, opsætning og oprydning m.m.

Møde- og konferencepakker

Kontakt os

På Alsik står vi altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte arrangement for dine deltagere. Vores møde- og konferenceteam sikrer dig personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi er med hele vejen og har sikker hånd på alle deltaljer, så du kan holde fokus på dine deltagere og arrangementets indhold. Vores mål er at sikre din succes gennem komfort, tryghed og professionalisme i alle led og processer.

Uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste business arrangement.

Tlf.: 74 20 30 00
Mail: [email protected]

Kontakt møder og konferencer