MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Mødelokaler i Sønderborg

Book og inviter kunder, klienter, forretningspartnere og andre gæster på besøg i et af Alsiks 10 stilfulde mødelokaler i Sønderborg. Her er de perfekte rammer til fordybelse, drøftelser og vigtige beslutninger.

Hold dit næste arrangement på Alsik

Kontakt Alsiks Event & Konferenceteam og hør nærmere om de mange muligheder

Alle bliver budt indenfor i den imponerende og nordisk design inspirerede velkomstreception med højt til loftet, elegante visuelle detalje og en rolig atmosfære. Velkomsten sørger de for i receptionen, hvor de tager godt imod de besøgende og viser dem til deres mødelokale.

Velkomstreception til dit næste møde

Mødelokaler med hele pakken

Vores mødelokaler i Sønderborg er alle indrettet med kvalitetsmøbler, moderne elektronik og har et behageligt, naturligt lysindfald fra de store vinduespartier. Lokalerne kan også mørklægges til skærmpræsentationer og filmvisning. Bordopstillingen er fleksibel med plads fra 2 til 65 deltagere, og vores servicepersonale sørger for, at alt er korrekt sat op ved ankomst. Dermed kan I fokusere på jeres professionelle ærinde, mens vi sørger for alt det praktiske.

Mødepakker

Små og store mødelokaler i Sønderborg

Alsik Hotel & Spa rummer et stort businessområde med moderne konference- og mødelokaler centralt placeret i Sønderborg. Mødelokalerne varierer i størrelse og flere af dem kan slås sammen eller deles op efter ønske og behov.

Her kan der holdes mindre forretningsmøder for ned til 2 personer, ligesom der også er plads til større informationsmøder, workshops, receptioner eller lignende for op til 65 personer. Er der behov for mere plads, kan man booke vores konferencelokaler, der sammenlagt kan rumme op til 300 personer.

mødelokale sønderborg

Fleksibel indretning

Store præsentationer, spændende workshops, undervisning og informationsmøder bliver taget til et højere niveau, når de afholdes i smukke, professionelle rammer. Vores mødelokaler i Sønderborg kan indrettes på forskellig vis for at understøtte diverse forretningsaktiviteter.

Vi hjælper dig med at vælge den optimale bordopstilling til dit event, og vores personale sørger naturligvis for, at det hele er sat op og gjort klar ved ankomst. Der stilles ligeledes skærme, lyd og andet teknologi til rådighed, og vores teknikere sikrer, at alt forløber glidende.

konference- og mødelokaler

Mødepakker

Vi har sammensat de perfekte pakkeløsninger til forretningsfolk, der booker et af vores mødelokaler i Sønderborg. Vælg mellem et dags- eller heldagsmøde og overlad al praktikken til os. Vi sikrer, at rammerne er på plads, så du kan fokusere på at nå igennem dagens agenda.

Mødepakker

Mødelokaler i topkvalitet

Inviter kollegaer og gæster indenfor i vores flotte, skandinavisk-designede mødelokaler i Sønderborg. Alle er indrettet med kvalitetsmøbler, moderne elektronisk udstyr og store vinduespartier, der giver et dejligt, naturligt lys.

Indeklimaet er behageligt og kan desuden reguleres efter behov ved hjælp af den nyeste clean tech teknologi. Der er en fabelagtig akustik og god lydisolering, så støjniveauet holdes nede og snakken kan forløbe uforstyrret. Dermed er rammerne sat til fordybelse i et professionelt set-up, mens alt det praktiske overlades til vores dygtige servicepersonale, der står til rådighed hele dagen.

konferencecenter og mødelokaler

Frokost og forplejning

Start dagen med en lækker morgenmad og se frem til at forkæle smagsløgene med en skøn frokost og friskbagt eftermiddagskage. Hele dagen serveres der også frugt, kaffe, te og vand. Afholdes der heldagsmøder og -events i vores mødelokaler i Sønderborg, vil der også være inkluderet en 2-retters aftenmenu inspireret af årstidens råvarer.

Alle måltider er skabt af vores professionelle kokketeam med den anerkendte Jesper Koch i spidsen.

Læs mere om mødepakker inkl. forplejning

Jesper Koch

Fritid og overnatning

Vores mødelokaler i Sønderborg er en del af det luksuriøse Alsik Spa & Hotel. Er der lagt op til sene møder eller heldagsarrangementer, har deltagerne god mulighed for at indlogere sig på et af vores flotte værelser eller lækre suiter. Alle rum er indrettet i skandinavisk stil med rene linjer og møbler i høj kvalitet. Her er fokus på komfort og plads til at lade op efter en begivenhedsrig dag.

Har man lyst, kan man besøge det nordiske spa- og wellness-område, der blandt andet byder på saltvandspool, urtesauna, sansebade og meget andet.

Se værelser og suiter

Oplev Alsik Spa

Overnatning til konference eller mødefix-img
fix-img

Skab nye forretningsforbindelser

Sønderborg er en innovativ by med fokus på en moderne, bæredygtig fremtid. Her er et pulserende forretningsliv, og erhvervsfolk kommer langvejs fra for at gøre karriere netop her, hvor Norden møder det øvrige Europa. Derfor fungerer vores mødelokaler i Sønderjylland som det perfekte knudepunkt, hvor der er rig mulighed for at skabe nye forretningsforbindelser og udvide sit professionelle netværk.

Hæng ud i vores hyggelige break-out-områder, hvor der er god plads til afslapning og hyggesnak eller sæt jer sammen for at brainstorme, sparre og udveksle tanker, idéer og tips. Med kun 8 kilometer til den nærmeste lufthavn samt gode togforbindelser til byens centrum er det også muligt at invitere erhvervsfolk udenbys fra til vores mødelokaler i Sønderborg. Alt sammen bidrager til vores livlige businessområde her på Alsik, hvor netværk skabes og vokser.

Kontakt os

På Alsik står vi altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte arrangement for dine deltagere. Vores møde- og konferenceteam sikrer dig personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi er med hele vejen og har sikker hånd på alle deltaljer, så du kan holde fokus på dine deltagere og arrangementets indhold. Vores mål er at sikre din succes gennem komfort, tryghed og professionalisme i alle led og processer.

Uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste business arrangement.

Tlf.: 74 20 30 00
Mail: konference@alsik.steigenberger.com

Kontakt møder og konferencer