MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Handicapvenligt hotel & spa

Det nybyggede og topmoderne hotel og spa har plads og adgang for alle.

Et ophold for alle

Hos Alsik kan du opleve et skønt og handicapvenligt ophold. Hele hotellet er indrettet, så f.eks. kørestolsbrugere og gangbesværede kan færdes uhindret. Fællesarealerne er udformet med omtanke, og på de elegante handicapvenlige værelser har du ekstra gulvplads og let adgang til alle badeværelsets faciliteter.

Men et godt ophold er intet uden oplevelser med god adgang. Glæd dig til restauranter i særklasse, specialdesignede spafaciliteter og arrangementer i stilfulde rammer.

Handicapvenlige værelser med god udsigt & adgang

Ligesom de øvrige værelser på Alsik er de handicapvenlige værelser badet i et natuligt lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduer, som også giver en enestående udsigt over Alssund og Sønderborg.

Værelserne er desuden udstyret med moderne hjælpemidler såsom automatisk døråbning og elevationsseng, og er indrettet med ekstra gulvplads og handicapvenligt badeværelse.

Handicapvenlige værelser

Fjernbetjent elevationsseng på et handicapvenligt værelse
Handicapvenligt badeværelse på Alsik Hotelfix-img
Badeværelser med god plads
Udsigten over Sønderborg fra et handicapvenligt værelsefix-img
Udsigt over Sønderborg og Alssund

 

Gastronomi på Sønderjysk

Det 19. etagers høje og smukke hotel byder på hele tre forskellige restauranter med Syttende i toppen og Restaurant Alsik i stuen. Alle hotellets etager er lettilgængelige via de store elevatorer, og hver restaurant er indrettet med god plads og byder på sin helt egen gastronomiske oplevelse.

Gastronomiske oplevelser hos Alsik

Restaurant Alsik

Enestående og handicapvenlig spa, wellness & behandlinger

Der venter enestående oplevelser i Danmarks største spa, som også byder på specialdesignede og handicapvenlige faciliteter. Nyd den afslappende atmosfære og de smukke omgivelser i Alsik Spa Pool, eller bliv forkælet med spa- og wellnessbehandlinger hos vores dygtige terapeuter.

  • Specialdesignede spa-faciliteter
  • Behandlingsrum med god gulvplads
  • Speciallavede omklædningsrum
  • Handicapvenlige toiletforhold

Oplev Alsik Spa

 

Events og begivenheder i handicapvenlige omgivelser

Byd alle dine gæster indenfor, når du afholder fester eller events. Samtlige af vores eventlokaler er indrettet med god gulvplads, trinfri adgang og tilknyttede handicapvenlige toiletter. Alt i forbindelse dertil er beliggende i ét plan, så kørestolsbrugere og gangbesværede har nem adgang til tilhørende faciliteter.

Livets fester

Møder og konferencer

Hold din fest på Alsik Hotelfix-img
God plads, trinfri adgang og tilknyttede handicapvenlige toiletter
fix-img

 

Gode parkerings- og tilkørselsforhold

Der er gode parkeringsmuligheder i P-huset på den modsatte side af gaden, og der er direkte overdækket adgang til hotellet fra 2. etage. På samme etage findes adskillige handicap-parkeringspladser lige ved døren.

Find vej og kontakt