MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Wellness & behandlinger

Du kan forvente enestående oplevelser, når vores dygtige terapeuter forkæler dig med traditionsrige og nye spa- og wellnessbehandlinger. Alle behandlinger bygger på en dyb respekt for kroppens naturlige balance, og vi gør os umage, så hvert besøg er med tanke for dit personlige velvære.

Få klassiske behandlinger fra de bedste spa- og wellnesstraditioner, oplev effekten af nye banebrydende teknikker, eller nyd din tid med unikke behandlinger i vores personlige spa-suites med privat dampbad og sauna.

Alle behandlinger giver også adgang til den unikke Salt Lounge, der naturligt og effektivt stimulerer kroppen til dyb afslapning. De skønne omgivelser giver dig tid til refleksion og rum til at opnå ro, harmoni og balance.

Du skal være fyldt minimum 16 år for at få behandlinger hos Alsik Spa.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Du er muligvis også interesseret i:

Fitness & Medlemsskaber

Når du besøger Alsik Fitness, Gym & Yoga Studio, møder du dygtige og passionerede instruktører, der hjælper og vejleder dig til at opnå de bedste resultater tilpasset dine personlige behov. Her træner du i smukke og lyse omgivelser med det nyeste træningsudstyr fra Technogym og Escape Fitness.

Oplev Alsik Spa

Tag en pause fra hverdagen, og nyd et velfortjent spa- og wellnessophold i Sønderborg hos Alsik Hotel. Her kan du forkæle dig selv med smukke omgivelser og en afslappende atmosfære.