MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Private Spa-suiter

Få dit eget personlige rum, som kan nydes i stilhed alene, eller med én du holder af. Her er der plads til at du kan koble af og finde ro i harmoni med den smukke udsigt ud over Alssund. Vores spa-suiter er udstyret med privat dampbad og sauna, så du får mest muligt ud af din behandling.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Alsik Slow Down

Nyd 30 minutter alene i jeres private spa suite med dampbad og sauna, med skøn panoramaudsigt over Alssund. I påfører selv en skøn bodyscrub inden I benytter dampbad for optimal effekt. Oplev derefter en behagelig indsmøring samt bodywrap + Amazing Space Mini Facial eller en skøn fod/benbehandling.
Single
90 min. / kr. 1495
Couple
90 min. / kr. 2990

MINDFUL BATH & BUTTER POLISH

Nyd let kropsmassage med eksfolierende Detox Body Exfoliator + afrensning og peeling af ansigt samt maske. Derefter et skønt mindful bath. Afslutningsvis påfører I selv Body Souffle kropslotion og Delicate Skin til ansigtet.
Single
75 min. / DKK 1295
Couple
75 min. / DKK 2590

FRIENDS FOREVER

Nyd 30 minutter i jeres private spa suite med adgang til sauna og dampbad, med skøn panoramaudsigt over Alssund. Oplev derefter en fantastisk kombination af aromatisk kropsmassage & ansigtsbehandling.
Pris pr. person
90 min. / kr. 1495

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

Silent Mind Room og den unikke Salt Lounge, der naturligt og effektivt stimulerer kroppen til dyb afslapning.

Behandlinger bestil på forhånd