MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Gourmetophold i Sønderborg

God mad har altid været en central del af dansk kultur, og hos Alsik Hotel & Spa har vi gjort os umage med at forfine vores rige traditioner og skabe gourmetophold og middagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Du kan, som en del af vores gourmetophold, derfor se frem til at smage på en række spændende og elegante retter, der alle indeholder drys af noget nyt, noget velkendt og noget vidunderligt utraditionelt.

Desuden er adgang til vores luksuriøse spa-afdeling samt en skøn overnatning i en af vores flotte suiter inkluderet i vores Syttende gourmetophold.

Gourmetophold på Alsik

Om morgenen fortsætter den gastronomiske rejse på vores gourmet restaurant ”Restaurant Alsik”, hvor vores overdådige morgenmadsbuffet venter jer med alt, hvad hjertet begærer af friskbagte boller, morgenbrød, varme brunchretter og meget mere.

2 opholdspakker med kulinariske oplevelser

Tag et velfortjent afbræk fra hverdagen og lad dig og en, du holder af, forkæle med et af Alsiks to gourmetophold. Begge vores opholdspakker er skabt med fokus på de særlige øjeblikke, hvor nærvær, hygge og nye oplevelser forenes og skaber minder, som I aldrig vil glemme.

Vælg mellem ”Gourmetophold på Alsik” eller ”Gourmetophold på Syttende” og glæd jer til to dage fyldt med selvforkælelse i særklasse.

Gourmetophold med 5-retters menu på Alsik

Gourmetophold med Echo-menu på Syttende

Gourmet Kammusling og jordskok

Gourmetophold på Restaurant Alsik

Kom indenfor på vores stemningsfulde gourmet restaurant, Restaurant Alsik. Her bliver I først budt velkommen med et glas lækre bobler og skønne snacks, hvorefter I kan se frem til en prægtig 5-retters menu bestående af kreative nyfortolkninger af velkendte klassikere. Menuen skifter fra sæson til sæson og tager udgangspunkt i årstidens lokale råvarer.

Når aftenen lakker mod ende, trækker I jer tilbage til jeres luksuriøse dobbeltværelse. Når morgensolen atter rammer himlen, venter en overdådig morgenmadsbuffet atter i vores gourmet restaurant. Indimellem alle disse fantastiske oplevelser, kan I naturligvis supplere med wellness-behandlinger, yoga-sessioner, en gåtur langs den hyggelige havnepromenade og meget mere.

Gourmetophold Alsik

Gourmetophold
fix-img
fix-img

Gourmetophold på restaurant Syttende

Vores mest eksklusive gourmetophold tager jer helt med op på 17. etage af vores ultramoderne luksuskompleks. Her – mere end 60 meter over byen og med en fantastisk udsigt over Sønderborg og det blå vand – findes vores gourmetrestaurant Syttende.

I disse billedskønne omgivelser kan I se frem til en uforglemmelig middag bestående af hele sytten innovative og smukt udførte retter, hvis exceptionelt høje gastronomiske niveau har sikret gourmetrestauranten sin fornemme Michelin-stjerne.

Inden middagen kan I tilbringe nogle afslappende timer i vores spa-afdeling, der blandt andet rummer en udendørs saltvandspool, en panoramasauna, dampbade og meget mere. Natten kommer I til at tilbringe i en af vores eksklusive suiter på 16. etage, og om morgenen venter flere lækre smagsoplevelser med en overdådig morgenbuffet i vores anden gourmet restaurant, Restaurant Alsik.

Dansk kogekunst i verdensklasse

Lad jer imponere, når en af Danmarks bedste og internationalt anerkendte kokke, Jesper Koch, sammensætter en fantastisk menu af årstidens bedste, lokale råvarer. I vil opleve en kulinarisk rejse gennem smagsnuancer og teksturer, der fremhæver Danmarks unikke gastronomiske arv, men som også henter inspiration fra verdenskøkkenet og kokkens egen fantasi. Fra delikate fiskeretter fanget i de nærliggende farvande til saftige bøffer fra fritgående køer på de omkringliggende marker og grøntsager groet af jyske landmænd. Hver tallerken er nøje komponeret med omhu og kreativitet for at pirre jeres smagsløg og give jer et gourmetophold, I sent vil glemme.

Nyd udsøgte vine og egenproducerede drikke

Et gourmetophold på Alsik Hotel & Spa er også en oplagt mulighed for at udforske enestående vinoplevelser ud over det sædvanlige. Vores dygtige sommelier har skabt et imponerende vinkort fyldt med elegante og udsøgte vine fra forskellige regioner. Vælg vores nøje sammensatte vinmenu, som komplimenterer delikatesserne på tallerkenen; eller lad os guide dig igennem de forskellige smage fra vores håndplukkede udvalg. Er du mere til flotte cocktails, mocktails eller en klassisk drink, kan du ligeledes glæde dig til at nyde en symfoni af harmoniske smagsnoter og forfriskende kombinationer. Fra tid til anden byder vores gourmet restaurant også på egenproducerede drikkevarer såsom vores sønderjyske ciders brygget på æbler og pærer fra egnen. Dertil har vi naturligvis et udvalg af læskende, alkoholfri drikke. Der er altså mange muligheder for at forkæle smagsløgene og få slukket tørsten på dit gourmetophold.

Gourmetophold med spa & wellness

Vores gourmetophold er en all-round oplevelse, der udover den udsøgte middag på vores gourmet restaurant også giver adgang til vores skønne Alsik Spa & Wellness.

Her mærker du hurtigt effekten af de naturlige elementer af lys, vand og varme, som skaber harmoni og får både krop og sind i balance. Dyp ned i vores udendørs saltvandspool med udsigt over Alssund og se de hvide sejlskibe glide forbi, mens du langsom mærker roen tage til – eller få varmet musklerne godt igennem i vores stilfulde panoramasauna. Alsik Spa Pool byder også på Foot Lounge, Steam Bath og mange andre dejlige wellnessoplevelser, mens Alsik Nordisk Spa byder på endnu flere plejende oplevelser.

Vil du have endnu mere ud af dit gourmetophold, er der mulighed for at booke et hav af fantastiske wellness-behandlinger.

fix-img
fix-img

Feriestemning i Sønderborg By

Hverdagens bekymringer fordufter automatisk, når du rammes af Sønderborgs afslappende atmosfære. Langs havnepromenaden trisser folk langsomt forbi, og sejlskibene glider roligt afsted ad Alssund. Det gør Sønderborg til det perfekte udgangspunkt for dit gourmetophold. Her får du nemlig både får feriestemning og formidable smagsoplevelser i én og samme omgang.

Vores centrale placering i et af Danmarks mest historiske og smukke områder betyder desuden, at du har rig mulighed for at forlænge dit ophold og udforske de mange aktiviteter og attraktioner i området.

Den korte vej til Sønderborg

Der er aldrig langt til Alsik og vores to fantastiske gourmetrestauranter. Fra København er der dagligt flere direkte flyforbindelser til Sønderborg Lufthavn, ligesom der også er færgeruter fra Fyn, togforbindelser fra Jylland og motorvej helt til bygrænsen. Med andre ord er dit gourmetophold i Sønderborg lige om hjørnet.

Gourmetophold med ekstra overnatning

Når du bestiller vores gourmetophold som en pakkeløsning, indeholder den som udgangspunkt én overnatning i vores Junior Suite eller Alsik Suite på 16. etage. Men hvis du ønsker at have mere tid til at komme helt ned i gear, udforske charmerende Sønderborg by og blive bespist på en af vores øvrige gourmet restauranter, kan du med fordel booke en ekstra overnatning i forlængelse heraf. Denne overnatning vil også inkludere morgenmad i vores overdådige morgenmadsbuffet.

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Spaophold

Tag et par dage ud i kalenderen og forkæl dig selv og den, du holder af med et særligt ophold på Alsik. Vi har sammensat et helt fantastisk spa ophold til dig, hvor alle sanser forkæles med 3 timers spaadgang på både ankomst- og afrejsedagen, 3-retters menu, overnatning samt morgenbuffet.

Weekendophold i Sønderjylland

Drømmer du om et weekendophold fyldt med forkælelse og unikke oplevelser?