MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Gourmetophold i Sønderborg

God mad har altid været en central del af dansk kultur, og hos Alsik Hotel & Spa har vi gjort os umage med at forfine vores rige traditioner og skabe gourmetophold og middagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Du kan, som en del af vores gourmetophold, derfor se frem til at smage på en række spændende og elegante retter, der alle indeholder drys af noget nyt, noget velkendt og noget vidunderligt utraditionelt.

Desuden er adgang til vores luksuriøse spa-afdeling samt en skøn overnatning i en af vores flotte suiter inkluderet i vores gourmetophold.

Gourmetophold på Alsik

Om morgenen fortsætter den gastronomiske rejse på vores gourmet restaurant ”Restaurant Alsik”, hvor vores overdådige morgenmadsbuffet venter jer med alt, hvad hjertet begærer af friskbagte boller, morgenbrød, varme brunchretter og meget mere.

2 opholdspakker med kulinariske oplevelser

Tag et velfortjent afbræk fra hverdagen og lad dig og en, du holder af, forkæle med et af Alsiks to gourmetophold. Begge vores opholdspakker er skabt med fokus på de særlige øjeblikke, hvor nærvær, hygge og nye oplevelser forenes og skaber minder, som I aldrig vil glemme.

Vælg mellem ”Gourmetophold på Alsik” eller ”Gourmetophold på Syttende” og glæd jer til to dage fyldt med selvforkælelse i særklasse.

Gourmetophold med 5-retters menu på Alsik

Gourmetophold med Echo-menu på Syttende

Gourmet Kammusling og jordskok

Gourmetophold på Restaurant Alsik

Kom indenfor på vores stemningsfulde gourmet restaurant, Restaurant Alsik. Her bliver I først budt velkommen med et glas lækre bobler og skønne snacks, hvorefter I kan se frem til en prægtig 5-retters menu bestående af kreative nyfortolkninger af velkendte klassikere. Menuen skifter fra sæson til sæson og tager udgangspunkt i årstidens lokale råvarer.

Inden besøget i vores gourmet restaurant har I sandsynligvis tilbragt nogle afslappende timer i vores spa-afdeling, hvor både krop og sjæl kan koble af og lade op.

Når aftenen lakker mod ende, trækker I jer tilbage til jeres luksuriøse 45 m2 store junior suite. Når morgensolen atter rammer himlen, venter en stor morgenmadsbuffet i vores anden gourmet restaurant, Restaurant Alsik. Indimellem alle disse fantastiske oplevelser, kan I naturligvis supplere med wellness-behandlinger, yoga-sessioner, en gåtur langs den hyggelige havnepromenade og meget mere.

Gourmetophold Alsik

Junior suite

Gourmetophold
fix-img
fix-img

Gourmetophold på restaurant Syttende

Vores mest eksklusive gourmetophold tager jer helt med op på 17. etage af vores ultramoderne luksuskompleks. Her – mere end 60 meter over byen og med en fantastisk udsigt over Sønderborg og det blå vand – findes vores gourmetrestaurant Syttende.

I disse billedskønne omgivelser kan I se frem til en uforglemmelig middag bestående af hele sytten innovative og smukt udførte retter, hvis exceptionelt høje gastronomiske niveau har sikret gourmetrestauranten sin fornemme Michelin-stjerne.

Inden middagen kan I tilbringe nogle afslappende timer i vores spa-afdeling, der blandt andet rummer en udendørs saltvandspool, en panoramasauna, dampbade og meget mere. Natten kommer I til at tilbringe i en af vores eksklusive suiter på 16. etage, og om morgenen venter flere lækre smagsoplevelser med en overdådig morgenbuffet i vores anden gourmet restaurant, Restaurant Alsik.

Gourmetophold med spa & wellness

Vores gourmetophold er en all-round oplevelse, der udover den udsøgte middag på vores gourmet restaurant også giver adgang til vores skønne Alsik Spa & Wellness.

Her mærker du hurtigt effekten af de naturlige elementer af lys, vand og varme, som skaber harmoni og får både krop og sind i balance. Dyp ned i vores udendørs saltvandspool med udsigt over Alssund og se de hvide sejlskibe glide forbi, mens du langsom mærker roen tage til – eller få varmet musklerne godt igennem i vores stilfulde panoramasauna. Alsik Spa Pool byder også på Foot Lounge, Steam Bath og mange andre dejlige wellnessoplevelser, mens Alsik Nordisk Spa byder på endnu flere plejende oplevelser.

Vil du have endnu mere ud af dit gourmetophold, er der mulighed for at booke et hav af fantastiske wellness-behandlinger.

fix-img
fix-img

Feriestemning i Sønderborg By

Hverdagens bekymringer fordufter automatisk, når du rammes af Sønderborgs afslappende atmosfære. Langs havnepromenaden trisser folk langsomt forbi, og sejlskibene glider roligt afsted ad Alssund. Det gør Sønderborg til det perfekte udgangspunkt for dit gourmetophold. Her får du nemlig både får feriestemning og formidable smagsoplevelser i én og samme omgang.

Vores centrale placering i et af Danmarks mest historiske og smukke områder betyder desuden, at du har rig mulighed for at forlænge dit ophold og udforske de mange aktiviteter og attraktioner i området.

Den korte vej til Sønderborg

Der er aldrig langt til Alsik og vores tre fantastiske gourmetrestauranter. Fra København er der dagligt flere direkte flyforbindelser til Sønderborg Lufthavn, ligesom der også er færgeruter fra Fyn, togforbindelser fra Jylland og motorvej helt til bygrænsen. Med andre ord er dit gourmetophold i Sønderborg lige om hjørnet.

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Spaophold

Tag et par dage ud i kalenderen og forkæl dig selv og den, du holder af med et særligt ophold på Alsik. Vi har sammensat et helt fantastisk spa ophold til dig, hvor alle sanser forkæles.

Weekendophold i Sønderjylland

Man behøver ikke at rejse til Sydeuropa for et weekendophold i særklasse.