MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Alsik Nordisk Spa – De Nordiske 5

Kom med på en rejse gennem den nordiske naturs elementer i vores Nordiske afdeling på 1 sal.

Kom med på en rejse gennem den nordiske naturs elementer i vores Nordiske afdeling på 1 sal.

Mød en verden af sanseoplevelser – ikke kun for krop og sjæl – men også for din smags- og duftesans. Vores dygtige værter tager dig med på en guidet tur igennem De Nordiske 5, hvor du vil opleve 2,5 time med tid til ro og fordybelse. Gennem rejsen besøger du enestående rum, som alle hver især bidrager til at bringe din krop i balance. Glæd dig til en unik oplevelse, som du kun finder her hos Alsik Nordisk Spa & Wellness.

Aldersgrænse 16+ år.

Det kan du opleve i Alsik Nordisk Spa


Mystic Dome Sauna – en rejse gennem årstiderne


Urte Sauna


Mineral Serial Steam Bath & Alsik Scrub Bar med økologiske produkter fra Amazing Space


Mountain Crystal Steam Bath – opdag de helbredende kræfter i naturlige krystaller, damp og varme


Panorama Fire Sauna – med en pragtfuld udsigt ud over Alssund


Ice Room & Fountain – til afkøling efter sauna samt naturlig detox af kroppen


Foot Reflexology Baths – stimulerende forkælelse af dine fødder


Experience showers


Fire Relaxation Lounge


Relaxation Lounge

Nordisk spa sauna

UDFORSK DIG SELV OG NATUREN I ALSIK NORDISK SPA

Alsik Nordisk Spa er et unikt wellness-tilflugtssted, der inviterer dig til at udforske den nordiske natur gennem en række enestående spaoplevelser. Med fokus på elementer som varme og kulde byder stedet på en række saunafaciliteter, der hver især giver en unik og afslappende atmosfære – i smukke omgivelser. Fra saunaer, der tager dig på en rejse gennem årstiderne, til skønne dampbade, er hver oplevelse designet til at bringe din krop i balance og stimulere dine sanser.

Med udsigt til det smukke Alssund fra Panorama Fire Sauna, er du omgivet af naturens skønhed, mens du finder ro og fordybelse. Alsik Nordisk Spa er din mulighed for at opleve den nordiske natur på en helt ny og afslappende måde.

fix-img
fix-img

OPLEV OGSÅ ALSIK SPA POOL

Er du vild med spa og wellness og vil du gerne nyde saunaer og pools sammen med de Nordiske 5 og den unikke spaoplevelse? Besøg Alsik Spa Pool: En skøn oase af afslapning og velvære, der tilbyder en række luksuriøse faciliteter og oplevelser.

Her finder du alt fra infinity pools, der giver en illusion af vand, der strækker sig ud i det uendelige, til hot tub, hvor du kan lade kroppen synke ned i det varme vand og mærke, hvordan musklerne slapper af. Derudover byder Alsik Spa Pool også på unikke loungeområder, hvor du kan slappe af og virkelig nyde roen og atmosfæren. Denne oplevelse er en perfekt kombination af velvære og selvforkælelse, der bygger på ro, harmoni og en hyggelig atmosfære.

Læs mere om Alsik Spa Pool her

Du er muligvis også interesseret i:

Wellness & behandlinger

Du kan forvente enestående oplevelser, når vores dygtige terapeuter forkæler dig med traditionsrige og nye spa- og wellnessbehandlinger. Alle behandlinger bygger på en dyb respekt for kroppens naturlige balance, og vi gør os umage, så hvert besøg er med tanke for dit personlige velvære.

Alsik Spas grønne tråd

Alsik Spa opretholder en naturlig balance – både fysisk og mentalt, og vi gør os umage i mødet med vores gæster, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er en integreret del af Alsik Spa konceptet.