Spa-etikette - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Spa-etikette

Ankomsttid

For at få det meste ud af din tid hos os, beder vi dig komme mindst 20 minutter før din behandling starter. Så har du god tid til at tjekke ind og gøre dig klar til din behandling. Hvis du kommer for sent, vil det blive nødvendigt at afkorte din behandling tilsvarende.

Dit helbred

Vi beder dig om at oplyse din terapeut om eventuelle forhold ved dit helbred, der kan have betydning for din behandling – for eksempel for højt eller lavt blodtryk, allergier, nylige operationer eller lignede. Alsik Spa er alkoholfri, og vi anbefaler, at du ikke indtager alkohol før eller umiddelbart efter din behandling, træning eller klasser.

Gravide

Mange af vores behandlinger er egnet til gravide, men fortæl venligst vores spa team, hvad du har det godt med eller har behov for, så du kan nyde dit ophold hos os mest muligt. Vi anbefaler ikke længerevarende ophold i de varme saunaer, dampbade eller boblebade.
Vi anbefaler, at du kun booker behandlinger efter første trimester.

Påklædning

Alsik Spa udleverer badekåbe, håndklæde og slippers du kan bruge under dit ophold hos os. For at skabe ro og harmoni i spaområderne er det ikke tilladt at have badetøj med g-streng eller knælange bade short. Det er kun tilladt at være uden badetøj i saunaerne i omklædningsrummene.

Værdigenstande

Bemærk venligst, at Alsik Spa ikke påtager sig ansvaret for personlige ejendele, og vi anbefaler, at du ikke medbringer værdigenstande i spaen.

Børn

Børn under 16 år skal altid være ledsaget af en voksen.
Vores Nordiske Spa, Tea Lounge og Salt Lounge samt terrasserne er kun beregnet for voksne (18+).

Digitalfri zoner

For at give dig størst muligt udbytte af dit ophold hos os, er wellness- og behandlingsetagerne samt loungeområderne digitalfrie zoner.

Afbestilling

Den behandling du bestiller, bliver reserveret specielt til dig. Vi opkræver derfor et aflysningsgebyr på 100% af prisen, hvis en behandling aflyses mindre end 12 timer inden det aftalte behandlingstidspunkt.

Rygning

Spaområdet er røgfrit – både inden- og udendørs. Der findes et rygeområde udenfor hovedindgangen.

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Nordisk Spa

Der er tid til afslapning og fordybelse, når du træder ind i de smukke omgivelser, der er inspireret af nordiske elementer af natur, lys og vand. Alle dine sanser bringes i spil med et væld af unikke spa-oplevelser, der tager afsæt i gamle nordiske kurritualer og de bedste badetraditioner.

Alsik Spa Pool

Du fornemmer hurtigt den særlige ro og afslappende atomsfære i Alsik Spa Pool, hvor de naturlige elementer af lys, vand og varme skaber harmoni og balance.

x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg