MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Spa-etikette

Ankomsttid

For at få det meste ud af din tid hos os, beder vi dig komme mindst 20 minutter før din behandling starter. Så har du god tid til at tjekke ind og gøre dig klar til din behandling. Hvis du kommer for sent, vil det blive nødvendigt at afkorte din behandling tilsvarende.

Dit helbred

Vi beder dig om at oplyse din terapeut om eventuelle forhold ved dit helbred, der kan have betydning for din behandling – for eksempel for højt eller lavt blodtryk, allergier, nylige operationer eller lignede. I Spa Caféen er det muligt at nyde en øl eller et glas vin, men vi anbefaler at alkohol indtages med forsigtighed og helst ikke før eller umiddelbart efter din behandling, træning eller deltagelse på hold.

Gravide

Mange af vores behandlinger er egnet til gravide, men fortæl venligst vores spa team, hvad du har det godt med eller har behov for, så du kan nyde dit ophold hos os mest muligt. Vi anbefaler ikke længerevarende ophold i de varme saunaer, dampbade eller boblebade.
Vi anbefaler, at du kun booker behandlinger efter første trimester.

Påklædning

Hotelgæster bedes medbringe badekåber og slippers fra værelset. Håndklæde udleveres i Spa Reception. Dagsgæster får udleveret badekåbe, slippers og håndklæde ved check-in. Det er kun tilladt at være uden badetøj i saunaerne i omklædningsrummene.

Værdigenstande

Bemærk venligst, at Alsik Spa ikke påtager sig ansvaret for personlige ejendele, og vi anbefaler, at du ikke medbringer værdigenstande i spaen.

Børn

Børn og teens i alderen 0-16 år (gælder kun gæster på hotellet) har adgang ifølge med en voksen i fastsatte tidsrum.
Se tidspunkter og priser her
Børn i alderen 0-6 år har adgang til Kids Pool, mens børn og unge i alderen 7-16 har adgang til Alsik Spa Pool.
Der kan kun bookes én tid. Slippers og badekåbe til børn udleveres i Spa-receptionen.

OBS: Børn under 16 år skal altid være ledsaget af en voksen. Vores Nordiske Spa er kun beregnet for voksne (18+).

Digitalfri zoner

For at give dig størst muligt udbytte af dit ophold hos os, er wellness- og behandlingsetagerne samt loungeområderne digitalfrie zoner.

Afbestilling

Den behandling du bestiller, bliver reserveret specielt til dig. Vi opkræver derfor et aflysningsgebyr på 100% af prisen, hvis en behandling aflyses mindre end 12 timer inden det aftalte behandlingstidspunkt. Det samme gælder bookede spatider, events samt holdtræning mod betaling. Afbud kan foretages på tlf. +45 74 20 35 00 eller på mail alsiknordicspa@alsik-hotel.dk

Rygning

Spaområdet er røgfrit – både inden- og udendørs. Der findes et rygeområde udenfor hovedindgangen.

Adfærd i spaen

I Alsik Nordisk Spa & Wellness er der kælet for hver detalje for at skabe den perfekte sanseoplevelse for dig. Vi appellerer derfor også til, at du som gæst under dit besøg, udviser hensyn til andre gæster. For at sikre os, at alle gæster for en god og behagelig oplevelse, forbeholder vi os retten til at afvise eller bortvise gæster, der udviser uhensigtsmæssig adfærd – både over for andre spagæster eller over for vores personale.

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Nordisk Spa – De Nordiske 5

Kom med på en rejse gennem den nordiske naturs elementer i vores Nordiske afdeling på 1 sal.

Oplev Alsik Spa Pool

Du fornemmer hurtigt den særlige ro og afslappende atomsfære i Alsik Spa Pool, hvor de naturlige elementer af lys, vand og varme skaber harmoni og balance.