Forkæl dig selv med et besøg i Alsik Spa & Wellness
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Oplev Alsik Spa

Tag en pause fra hverdagen og gå på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness. Her kan du opleve flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser i smukke omgivelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager.

Enestående spaoplevelser i smukke omgivelser og afslappende atmosfære

I Alsik Nordisk Spa & Wellness er der kælet for hver detalje for at skabe den perfekte sanseoplevelse for dig. Du kan gå på opdagelse mellem flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager.

Den store spa er inspireret af den nordiske natur, af lyset, vandet og skovene. Rejs med os ind i de gamle nordiske baderitualer med deres unikke kombination af vand, varme og kulde. Eller vælg mellem både klassiske og nye, banebrydende spa- og wellnessbehandlinger med rødder i de bedste spatraditioner og nytænkning. Vi glæder os til at forkæle dig med din helt personlige og unikke spaoplevelse.

I Alsik Spa kan du koble af fra hverdagens stress og jag, imens du mærker, hvordan kroppen genfinder ro, harmoni og balance. Du kan lade blikket vandre over vandet i Alssund fra vores unikke loungeområder, eller du kan besøge det store fitnessstudie, der har åbent i alle døgnets 24 timer for hotellets gæster.

Vi glæder os til at byde velkommen.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille på forhånd. Adgang i weekenden kan tidligst bestilles 24 timer før.

Alsik Spa Pool

Du fornemmer hurtigt den særlige ro og afslappende atomsfære i Alsik Spa Pool, hvor de naturlige elementer af lys, vand og varme skaber harmoni og balance.

ALSIK NORDISK SPA

Der er tid til afslapning og fordybelse, når du træder ind i de smukke omgivelser, der er inspireret af nordiske elementer af natur, lys og vand. Alle dine sanser bringes i spil med et væld af unikke spa-oplevelser, der tager afsæt i gamle nordiske kurritualer og de bedste badetraditioner.

 

WELLNESS & BEHANDLINGER

Bliv forkælet med traditionsrige og banebrydende spa- og wellnessbehandlinger, som alle bygger på en dyb respekt for kroppens naturlige balance. Dit personlige velvære er i centrum, og efter din behandling kan du slappe af i eksklusive loungeområder eller på terrasserne med panoramisk udsigt over Alssund.

BEAUTY LOUNGE

I den skønne Beauty Lounge fuldender vi et velplejet ydre, og gør dig klar til livets fester.

FITNESS, GYM & YOGA STUDIO

Når du besøger Alsik Fitness, Gym & Yoga Studio, møder du dygtige og passionerede instruktører, der hjælper og vejleder dig til at opnå de bedste resultater tilpasset dine personlige behov. Her træner du i smukke og lyse omgivelser med det nyeste træningsudstyr fra Technogym og Escape Fitness. Vi tilbyder holdtræning, fitness forløb og yoga og mindfulness for styrke og indre ro.

x
COVID-19: Vigtig info før din ankomst