MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Oplev Alsik Spa

Tag en pause fra hverdagen og gå på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness. Her kan du opleve et væld af forskellige spa- og wellnessoplevelser i smukke omgivelser.

Enestående spaoplevelser i smukke omgivelser og afslappende atmosfære

I Alsik Nordisk Spa & Wellness er der kælet for hver detalje for at skabe den perfekte sanseoplevelse for dig. Du kan gå på opdagelse blandt et væld af spa- og wellnessoplevelser.

Den store spa er inspireret af den nordiske natur, af lyset, vandet og skovene. Rejs med os ind i de gamle nordiske baderitualer med deres unikke kombination af vand, varme og kulde. Eller vælg mellem både klassiske og nye, banebrydende spa- og wellnessbehandlinger med rødder i de bedste spatraditioner og nytænkning. Vi glæder os til at forkæle dig med din helt personlige og unikke spaoplevelse.

I Alsik Spa kan du koble af fra hverdagens stress og jag, imens du mærker, hvordan kroppen genfinder ro, harmoni og balance. Du kan lade blikket vandre over vandet i Alssund fra vores unikke loungeområder, eller du kan besøge det store fitnessstudie.

Vi glæder os til at byde velkommen.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille på forhånd.

Alsik Spa Pool

Du fornemmer hurtigt den særlige ro og afslappende atomsfære i Alsik Spa Pool, hvor de naturlige elementer af lys, vand og varme skaber harmoni og balance.

ALSIK NORDISK SPA

Der er tid til afslapning og fordybelse, når du træder ind i de smukke omgivelser, der er inspireret af nordiske elementer af natur, lys og vand. Alle dine sanser bringes i spil med et væld af unikke spa-oplevelser, der tager afsæt i gamle nordiske kurritualer og de bedste badetraditioner.

 

WELLNESS & BEHANDLINGER

Bliv forkælet med traditionsrige og banebrydende spa- og wellnessbehandlinger, som alle bygger på en dyb respekt for kroppens naturlige balance. Dit personlige velvære er i centrum, og efter din behandling kan du slappe af i eksklusive loungeområder eller på terrasserne med panoramisk udsigt over Alssund.

BEAUTY LOUNGE

I den skønne Beauty Lounge fuldender vi et velplejet ydre, og gør dig klar til livets fester.

FITNESS, GYM & YOGA STUDIO

Når du besøger Alsik Fitness, Gym & Yoga Studio, møder du dygtige og passionerede instruktører, der hjælper og vejleder dig til at opnå de bedste resultater tilpasset dine personlige behov. Her træner du i smukke og lyse omgivelser med det nyeste træningsudstyr fra Technogym og Escape Fitness. Vi tilbyder holdtræning, fitness forløb og yoga og mindfulness for styrke og indre ro.

Alsik Spa Café

Under dit besøg i Alsik Spa kan du nyde forfriskninger, frugt, snacks og lette måltider i Alsik Spa Café.