MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Adresse

Nørre Havnegade 21-25
DK-6400 Sønderborg

Det er nemt at komme til Steigenberger Alsik. Med bil er der motorvej direkte til Sønderborg. Du kan også flyve, da Sønderborg har egen lufthavn med mange daglige afgange til og fra København. Turen med Alsie Express, der er kendt for sin fremragende service og behagelige fly, tager blot 35 minutter. Der er ydermere direkte togforbindelse til Sønderborg fra København, Odense, Fredericia og Kolding.

Parkering

Der er P-hus med mulighed for parkering lige over for Steigenberger Alsik. P-huset drives og administreres af virksomheden Apcoa og driftes således helt uafhængigt af Steigenberger Alsik. I P-huset kan du i oplade din el-bil, og der er direkte overdækket adgang til hotellet fra 2. etage.

Det er gratis at parkere i P-huset i de første to timer. Derefter koster det 15 kr. i timen, dog max 135 kr. i døgnet (pr døgn). Betaling foregår direkte i P-husets automater eller via apps. Du kan se mere om P-huset på Apcoas hjemmeside.

Lær mere om parkering på Apcoas hjemmesside

På nedenstående link finder du en oversigt over øvrige parkeringsmuligheder i Sønderborg

Parkering i Sønderborg

Du er muligvis også interesseret i:

Oplev Alsik Spa

Tag en pause fra hverdagen, og nyd et velfortjent spa- og wellnessophold i Sønderborg hos Alsik Hotel. Her kan du forkæle dig selv med smukke omgivelser og en afslappende atmosfære.

Alsik Spas grønne tråd

Alsik Spa opretholder en naturlig balance – både fysisk og mentalt, og vi gør os umage i mødet med vores gæster, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er en integreret del af Alsik Spa konceptet.