MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Weekendophold i Sønderjylland

Drømmer du om et weekendophold fyldt med forkælelse og unikke oplevelser?

Drømmer du om et weekendophold fyldt med forkælelse og unikke oplevelser? Så er Alsik Hotel & Spa den perfekte destination. Hotellet ligger på Sønderborgs gamle havnefront, hvor moderne arkitektur og historisk charme smelter sammen i en unik symbiose. Her kan du opleve den betagende natur i området omkring Als og ved Flensborg Fjord, mens du indenfor bliver omfavnet af nordisk design og hygge.

Se vores opholdspakker

NYD ET DEJLIGT WEEKENDOPHOLD I ROLIGE OMGIVELSER

Du behøver ikke at rejse til Sydeuropa i ugevis for at få følelsen af ferie. Med et dejligt weekendophold i Sønderjylland kommer du hurtigt væk fra hverdagens stress og jag. Invitér kæresten, ægtefællen, veninden eller en nær ven med til Alsik Hotel & Spa i idylliske Sønderborg, og se frem til en weekendferie med selvforkælelse i topklasse.

Hotellets rolige atmosfære og den omkringliggende natur skaber de perfekte rammer for at få pulsen helt ned og tage fornyet energi med hjem. Kombinér dit weekendophold i Sønderborg med en fantastisk gourmetoplevelse på en af vores udsøgte restauranter – eller nyd pleje og selvforkælelse i vores skønne spa- og wellnessområde. Det er naturligvis også muligt at tilvælge både gourmet og spa for det ultimative weekendophold i Sønderjylland.

Spaophold med wellnessbehandlingerfix-img
Jesper Kochs nye restaurant Syttendefix-img

WEEKENDOPHOLD MED SPA

Tjek ind på et stilfuldt hotelværelse indrettet med klassisk skandinavisk design. Her finder du dit spa-kit bestående af en hvid badekåbe, matchende slippers og et blødt håndklæde, som indikerer startskuddet til et fantastisk weekendophold hos Alsik Hotel & Spa. Efter omklædning kan du slappe af i vores lækre saltvandspool og få varmet kroppen godt igennem i vores dampbad og sauna.

Når sulten melder sig, er det oplagt at besøge vores spa café, hvor der serveres lækre, økologiske og sunde forfriskninger. Efterfølgende kan du fortsætte din spaoplevelse i en af vores mange andre dejlige spafaciliteter. Hos Alsik Spa tilbyder vi også en række plejende wellnessbehandlinger, der vil løfte din spaweekend i Sønderborg til nye højder.

Spa weekend og lækker mad i Alsik Spa Café

Spa behandlinger og massage

Vil du have mest muligt ud af din spaweekend, bør du booke en af vores fantastiske behandlinger, som plejer både krop og sjæl. Uanset om du ønsker at reducere stress og spændinger, forbedre din blodcirkulation, genoplive huden eller blot drømmer om en stund med total afslapning, så har vi den perfekte behandling til dig.

Gastronomisk weekendophold i Sønderborg

Når du besøger Alsik Hotel & Spa, vil du opleve, at weekendophold og gourmetmad går hånd i hånd. Vores to gourmetrestauranter byder på smagsoplevelser i særklasse – dog med hver deres gastronomiske fokus. Begge restauranter er udviklet og styret af den anerkendte stjernekok Jesper Koch, og de bygger på en kærlighed til kokkekunsten og brugen af friske danske råvarer.

Udforsk verdenskøkkenet på Restaurant Alsik, som emmer af ægte råhygge og tilbyder klassiske retter med et luksuriøst twist. Skal dit weekendophold i Sønderborg være noget ekstraordinært, er et besøg på Michelin-restauranten Syttende det rette valg. Syttende ligger i toppen af vores luksuriøse kompleks med en fantastisk udsigt over by, land og vand.

Læs mere om restauranterne på Alsik

Overnatning med udsigt

Alsik har 190 stilfulde og komfortable værelser og suiter i forskellige størrelser. Alle er udstyret med store gulv-til-loft vinduer, der giver et fantastisk lysindfald. Nogle værelser byder endda på en enestående udsigt over Alssund, den hyggelige havnepromenade og byens funklende lys.

Møblerne er af skandinavisk design og hele indretningen emmer af ro, harmoni og rene linjer. Dette udgør en hyggelig og afslappende base for jeres weekendophold i Sønderborg.

Se værelser & suiter her

Vågn op med harmoni, ro og enestående udsigt
Weekendophold Sønderborg Alsik suite

Opholdspakker

Vi har gjort det let for dig at komme afsted på et dejligt weekendophold i Sønderjylland. Alt, du behøver, er at finde og booke den opholdspakke, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Alle vores pakker indeholder som minimum overnatning og en lækker middag udover det sædvanlige. Samtidig giver flere af vores opholdspakker adgang til vores spaområde.

Du har naturligvis også mulighed for selv at sammensætte dit weekendophold i Sønderborg, ligesom du kan tilkøbe ekstra forkælelse og opgradere til højere luksus.

Se alle opholdspakker

Velkommen til weekendophold hos Alsik

Romantisk weekendophold i Jylland

Nyd dit weekendophold i Sønderjylland med en, du holder af. Vores smukke wellness-hotel og de mange tilhørende faciliteter indbyder til ro, romantik og nærvær. Med sin idylliske beliggenhed, blot et stenkast fra vandet og Sønderborgs charmerende havnepromenade, udgør Alsik Hotel & Spa de perfekte rammer for et weekendophold i Sønderjylland med fokus på kærestetid, forkælelse og fordybelse.

fix-img
fix-img

Oplevelser i Sønderjylland

Danmark er et fantastisk land med en spændende historie, dygtige kunstnere og en flot natur – og Sønderjylland gemmer på nogle helt unikke perler.

En gourmet- og spaweekend på Alsik er en fantastisk oplevelse i sig selv, men der er stadig rig mulighed for at udvide dit weekendophold i Sønderborg til en forlænget weekend med sightseeing og oplevelser i nærområdet.

Byen, de charmerende gader og stræder, havnepromenaden og Sønderborg Slot byder alle på skønne omgivelser. Er du til musik, komik og stjernespækkede shows, så book billetter til eventcentret Sergenten, hvor der ofte er stemningsfyldte koncerter og flotte forestillinger.

Udforsk oplevelser på Sergenten 

Gavekort til weekendophold

Til parret, der fortjener en afslappende spa weekend – eller til vennen, veninden eller kollegaen, som elsker god mad, wellness og selvforkælelse. Hvem end den heldige modtager er, kan de se frem til et fantastisk weekendophold i Sønderjylland, som de sent vil glemme. Vi har flere forskellige typer gavekort, og du kan selv bestemme, om du vil forære en pakkeløsning, eller om du blot vil give et valgfrit beløb og lade modtageren sammensætte sit weekendophold selv.

Se vores gavekort

Se vores opholdspakker

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Spaophold

Tag et par dage ud i kalenderen og forkæl dig selv og den, du holder af med et særligt ophold på Alsik. Vi har sammensat et helt fantastisk spa ophold til dig, hvor alle sanser forkæles med 3 timers spaadgang på både ankomst- og afrejsedagen, 3-retters menu, overnatning samt morgenbuffet.

Gourmetophold i Sønderborg

God mad har altid været en central del af dansk kultur, og hos Alsik Hotel & Spa har vi gjort os umage med at forfine vores rige traditioner og skabe middagsoplevelser ud over det sædvanlige.