MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Weekendophold i Sønderjylland

Man behøver ikke at rejse til Sydeuropa for et weekendophold i særklasse.

Man behøver ikke at rejse til Sydeuropa i ugevis for at få følelsen af ferie. Med et dejligt weekendophold i Sønderjylland kommer du hurtigt langt væk fra hverdagens stress og jag. Inviter kæresten, ægtefællen, veninden eller en nær ven med til Alsik Hotel & Spa i idylliske Sønderborg, og se frem til en weekendferie med selvforkælelse i topklasse.

Vores luksuriøse kompleks er designet til at få pulsen helt ned i gear og bringe fornyet energi tilbage til krop og sjæl. Kombiner dit weekendophold i Sønderborg med en fantastisk gourmetoplevelse på en af vores udsøgte restauranter – eller nyd en afslappende spa weekend i vores skønne wellnessområde. Det er naturligvis også muligt at tilvælge både gourmet og spa for det ultimative weekendophold i Sønderjylland.

Spaophold med wellnessbehandlingerfix-img
Jesper Kochs nye restaurant Syttendefix-img

Weekendophold med spa

Tjek ind på et stilfuldt hotelværelse indrettet med klassisk skandinavisk design. Her finder du dit spa-kit bestående af en hvid badekåbe, matchende slippers og et blødt håndklæde, som indikerer startskuddet til et fantastisk weekendophold i Sønderjylland.

Efter omklædning kan man lade sig dyppe ned i vores lækre saltvandspool og få varmet kroppen igennem i vores steam bath og sauna.

Når sulten melder sig, er det oplagt at besøge vores spa café, hvor der serveres lækre, økologiske og sunde forfriskninger. Derefter har man mulighed for at fortsætte sin spaoplevelse i en af vores mange andre dejlige spafaciliteter. Alsik Spa tilbyder desuden en række plejende wellnessbehandlinger, der tager din spa weekend i Sønderborg til helt nye højder.

Spa weekend og lækker mad i Alsik Spa Café

Gastronomisk weekendophold i Sønderborg

Weekendophold og god mad går hånd i hånd, når man besøger Alsik Hotel & Spa. Begge restauranter tilbyder gourmetoplevelser i særklasse – dog med hver deres gastronomiske fokus. Fælles for dem er, at de er udviklet og ledes af den anerkendte stjernekok Jesper Koch, og bygger på en kærlighed til kokkekunsten og friske danske råvarer.

Udforsk verdenskøkkenet på Restaurant Alsik, som emmer af ægte råhygge og tilbyder klassiske retter med et luksuriøst twist. Skal dit weekendophold i Sønderborg være noget ekstraordinært, er et besøg på Michelin-restauranten Syttende det rette valg. Syttende ligger i toppen af vores luksuskompleks med en fantastisk udsigt over by, land og vand.

Læs mere om restauranterne på Alsik

Overnatning med udsigt

Alsik har 190 stilfulde og komfortable værelser og suiter i forskellige størrelser. Alle er udstyret med store gulv-til-loft vinduer, der giver et fantastisk lysindfald og en enestående udsigt over Alssund, den hyggelige havnepromenade og byens funklende lys.

Møblerne er af skandinavisk design og hele indretningen emmer af ro, harmoni og rene linjer. Dette udgør en hyggelig og afslappende base for jeres weekendophold i Sønderborg.

Værelser & suiter

Vågn op med harmoni, ro og enestående udsigt
Weekendophold Sønderborg Alsik suite

Opholdspakker

Vi har gjort det let for dig at komme afsted på et dejligt weekendophold i Sønderjylland. Alt, du behøver, er at finde og booke den opholdspakke, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Alle vores pakker indeholder som minimum overnatning og en lækker middag ud over det sædvanlige. Samtidig giver flere af vores opholdspakker adgang til vores spaområde.

Du har naturligvis også mulighed for selv at sammensætte dit weekendophold i Sønderborg, ligesom du kan tilkøbe ekstra forkælelse og opgradere til højere luksus.

Se alle opholdspakker

Velkommen til weekendophold hos Alsik

Oplevelser i Sønderjylland

Danmark er et fantastisk land med en spændende historie, dygtige kunstnere og en flot natur – og Sønderjylland gemmer på nogle helt unikke perler.

En gourmet- og spa weekend på Alsik er en fantastisk oplevelse i sig selv, men der er stadig rig mulighed for at udvide dit weekendophold i Sønderborg til en weekendferie med sightseeing og oplevelser i nærområdet.

Byen, de charmerende gader og stræder, havnepromenaden og Sønderborg Slot er alle et besøg værd. Er du til musik, komik og stjernespækkede shows, så book billetter til eventcentret Sergenten, hvor der ofte er stemningsfyldte koncerter og flotte forestillinger.

Oplevelser på Sergenten 

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Spaophold

Tag et par dage ud i kalenderen og forkæl dig selv og den, du holder af med et særligt ophold på Alsik. Vi har sammensat et helt fantastisk spa ophold til dig, hvor alle sanser forkæles.

Gourmetophold i Sønderborg

God mad har altid været en central del af dansk kultur, og hos Alsik Hotel & Spa har vi gjort os umage med at forfine vores rige traditioner og skabe middagsoplevelser ud over det sædvanlige.