MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Weekendophold i Sønderjylland

Man behøver ikke at rejse til Sydeuropa for et weekendophold i særklasse.

Man behøver ikke at rejse til Sydeuropa i ugevis for at få følelsen af ferie. Med et dejligt weekendophold i Sønderjylland kommer du hurtigt langt væk fra hverdagens stress og jag. Inviter kæresten, ægtefællen, veninden eller en nær ven med til Alsik Hotel & Spa i idylliske Sønderborg, og se frem til en weekendferie med selvforkælelse i topklasse.

Vores luksuriøse kompleks er designet til at få pulsen helt ned i gear og bringe fornyet energi tilbage til krop og sjæl. Kombiner dit weekendophold i Sønderborg med en fantastisk gourmetoplevelse på en af vores udsøgte restauranter – eller nyd en afslappende spa weekend i vores skønne wellnessområde. Det er naturligvis også muligt at tilvælge både gourmet og spa for det ultimative weekendophold i Sønderjylland.

Spaophold med wellnessbehandlingerfix-img
Jesper Kochs nye restaurant Syttendefix-img

Weekendophold med spa

Tjek ind på et stilfuldt hotelværelse indrettet med klassisk skandinavisk design. Her finder du dit spa-kit bestående af en hvid badekåbe, matchende slippers og et blødt håndklæde, som indikerer startskuddet til et fantastisk weekendophold i Sønderjylland.

Efter omklædning kan man lade sig dyppe ned i vores lækre saltvandspool og få varmet kroppen igennem i vores steam bath og sauna.

Når sulten melder sig, er det oplagt at besøge vores spa café, hvor der serveres lækre, økologiske og sunde forfriskninger. Derefter har man mulighed for at fortsætte sin spaoplevelse i en af vores mange andre dejlige spafaciliteter. Alsik Spa tilbyder desuden en række plejende wellnessbehandlinger, der tager din spa weekend i Sønderborg til helt nye højder.

Spa weekend og lækker mad i Alsik Spa Café

Spa behandlinger og massage

Vil du have mest muligt ud af din spa weekend, bør du booke en af vores fantastiske behandlinger, som plejer både krop og sjæl. Uanset om du ønsker at reducere stress og spændinger, forbedre din blodcirkulation, genoplive huden eller blot drømmer om en stund med total afslapning, så har vi den perfekte behandling til dig.

Gastronomisk weekendophold i Sønderborg

Weekendophold og god mad går hånd i hånd, når man besøger Alsik Hotel & Spa. Begge vores gourmet restauranter tilbyder oplevelser i særklasse – dog med hver deres gastronomiske fokus. Fælles for dem er, at de er udviklet og ledes af den anerkendte stjernekok Jesper Koch, og bygger på en kærlighed til kokkekunsten og friske danske råvarer.

Udforsk verdenskøkkenet på Restaurant Alsik, som emmer af ægte råhygge og tilbyder klassiske retter med et luksuriøst twist. Skal dit weekendophold i Sønderborg være noget ekstraordinært, er et besøg på Michelin-restauranten Syttende det rette valg. Syttende ligger i toppen af vores luksuskompleks med en fantastisk udsigt over by, land og vand.

Læs mere om restauranterne på Alsik

Overnatning med udsigt

Alsik har 190 stilfulde og komfortable værelser og suiter i forskellige størrelser. Alle er udstyret med store gulv-til-loft vinduer, der giver et fantastisk lysindfald. Nogle værelser byder endda på en enestående udsigt over Alssund, den hyggelige havnepromenade og byens funklende lys.

Møblerne er af skandinavisk design og hele indretningen emmer af ro, harmoni og rene linjer. Dette udgør en hyggelig og afslappende base for jeres weekendophold i Sønderborg.

Værelser & suiter

Vågn op med harmoni, ro og enestående udsigt
Weekendophold Sønderborg Alsik suite

Opholdspakker

Vi har gjort det let for dig at komme afsted på et dejligt weekendophold i Sønderjylland. Alt, du behøver, er at finde og booke den opholdspakke, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Alle vores pakker indeholder som minimum overnatning og en lækker middag ud over det sædvanlige. Samtidig giver flere af vores opholdspakker adgang til vores spaområde.

Du har naturligvis også mulighed for selv at sammensætte dit weekendophold i Sønderborg, ligesom du kan tilkøbe ekstra forkælelse og opgradere til højere luksus.

Se alle opholdspakker

Velkommen til weekendophold hos Alsik

Romantisk weekendophold i Jylland

Tag på et dejligt weekendophold i Sønderjylland med en, du holder af. Vores smukke wellness-hotel og de mange tilhørende faciliteter emmer af ro, romantik og nærvær. Og med den idylliske lokation et stenkast fra vandet og Sønderborgs hyggelige havnepromenade, udgør Alsik Hotel & Spa de perfekte rammer for et weekendophold i Sønderjylland med fokus på kærestetid, forkælelse og fordybelse.

fix-img
fix-img

Oplevelser i Sønderjylland

Danmark er et fantastisk land med en spændende historie, dygtige kunstnere og en flot natur – og Sønderjylland gemmer på nogle helt unikke perler.

En gourmet- og spa weekend på Alsik er en fantastisk oplevelse i sig selv, men der er stadig rig mulighed for at udvide dit weekendophold i Sønderborg til en weekendferie med sightseeing og oplevelser i nærområdet.

Byen, de charmerende gader og stræder, havnepromenaden og Sønderborg Slot er alle et besøg værd. Er du til musik, komik og stjernespækkede shows, så book billetter til eventcentret Sergenten, hvor der ofte er stemningsfyldte koncerter og flotte forestillinger.

Oplevelser på Sergenten 

Gavekort til weekendophold

Til parret, der fortjener en afslappende spa weekend – eller til vennen, veninden eller kollegaen, som elsker god mad, wellness og selvforkælelse. Hvem end den heldige modtager er, kan de se frem til et fantastisk weekendophold i Sønderjylland, som de sent vil glemme. Vi har flere forskellige typer gavekort, og du kan selv bestemme, om du vil forære en pakkeløsning, eller om du blot vil give et valgfrit beløb og lade modtageren selv sammensætte sit weekendophold.

Se vores gavekort

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Spaophold

Tag et par dage ud i kalenderen og forkæl dig selv og den, du holder af med et særligt ophold på Alsik. Vi har sammensat et helt fantastisk spa ophold til dig, hvor alle sanser forkæles med 3 timers spaadgang på både ankomst- og afrejsedagen, 3-retters menu, overnatning samt morgenbuffet.

Gourmetophold i Sønderborg

God mad har altid været en central del af dansk kultur, og hos Alsik Hotel & Spa har vi gjort os umage med at forfine vores rige traditioner og skabe middagsoplevelser ud over det sædvanlige.