MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Hold bryllup i Sønderjylland

Drømmen om den perfekte bryllupsfest starter hos Alsik Hotel & Spa. Her får i adgang til vores elegante bryllupslokaler i Sønderborg med udsigt over vandet, en skræddersyet menu af gourmetmad og mulighed for overnatning i vores luksuriøs bryllupssuite. Men I får også meget mere end det. Når I booker vores lokaler til bryllup, kan I vælge at kombinere jeres bryllupsfest med wellness-oplevelser, selvforkælelse og kvalitetstid med jeres gæster.

Skal Alsik være rammen for din store dag?

Bryllupslokaler terrasse udsigt

Vores skønne bryllupslokaler i Sønderborg er nemlig en del af et større luksuskompleks, der blandt andet rummer en Michelin-restaurant, et spa- og wellnessområde, en skønhedssalon og naturligvis hotelværelser og suiter, hvor I kan gå til ro, når aftenen og natten lakker mod ende. Det giver muligheden for at sammensætte en hel dag eller weekend, hvor I fejrer kærligheden med familie og venner, præcis som I ønsker det.

fix-img
fix-img

Elegante bryllupslokaler med personlig udsmykning

Vores stilfulde bryllupslokaler i Sønderborg kommer med en fantastisk udsigt over Alssund, og på en smuk solskinsdag kan velkomstdrinken nydes på vores store terrasse, hvor der ligeledes er kig til de blå nuancer i vandet, havnefronten og den charmerende by, Sønderborg.

Indenfor bliver der pyntet smukt op i jeres ønskede farver og med levende lys, blomster og borddekorationer efter eget valg. Har I særlige ønsker til udsmykningen af vores bryllupslokaler i Sønderborg, går vi langt for at imødekomme dem, så I får den bryllupsfest, I drømmer om.

Bryllupsmenu med topkok

Menuen er et vigtigt element i din bryllupsfest, og holder du dit bryllup hos os, er du sikret en middag i særklasse.

Til vores bryllupslokaler i Sønderborg har vi nemlig tilknyttet et formidabelt kokketeam, og i spidsen for dem står den anerkendte kok, Jesper Koch. I er altså i yderst kompetente hænder, når jeres helt egen bryllupsmenu skal sammensættes ud fra jeres personlige ønsker. I vil også få hjælp af vores dygtige sommelier til at sammensætte vinmenuen, så vi sikrer en harmonisk balance mellem vådt og tørt. Når I sætter jer til bords på dagen, kan I dermed se frem til en helt særlig gourmetoplevelse, som hverken I eller gæsterne sent vil glemme.

Jesper Koch

Bryllupsweekend med spa & wellness

Gør noget ekstra ud af jeres bryllup i Sønderjylland med en hel weekend i kærlighedens tegn. I forbindelse med festen i vores lokaler til bryllup, kan I tilføje et væld af oplevelser.

Invitér venner og familie til ankomst aftenen inden den store dag og brug nogle timer sammen i vores lækre spa- og wellnessområde. Det er den perfekte start på en uforglemmelig weekend, og det giver jeres gæster chancen for at lære hinanden endnu bedre at kende, inden de sætter sig til bords til jeres bryllup i Sønderborg.

Alternativt kan I lægge spa-dagen efter bryllupsfesten, hvor I og alle inviterede kan lade op og bruge ekstra kvalitetstid med hinanden, inden I takker af for et fantastisk bryllup i Sønderjylland. Overnatning kan naturligvis arrangeres i vores skønne hotelværelser og suiter, mens morgenmaden kan nydes sammen i en af vores lækre restauranter.

Se priser i arrangementspakker

Luksuriøs bryllupssuite

Vores selskabslokaler til bryllup i Sønderborg er en del af det moderne og smukke Alsik Hotel & Spa. På hotellet kan gæster indlogere sig i et af vores flotte, stilfulde og komfortable værelser, mens brudeparret har mulighed for at tilbringe bryllupsnatten i en af vores overdådige suiter på 16. sal. Her – højt hævet over byen – er der en enestående udsigt over Alssund, byens lys, de gyldne marker og grønne skove.

Værelser og suiter

Bryllup hotel værelsefix-img
Bryllupssuite i Sønderjyllandfix-img

Professionel bryllups-make-up

Det er tid til at stråle, og det kommer I med garanti til efter et besøg i vores luksuriøse beauty lounge, som ligger i samme kompleks som vores lokaler til bryllup. Her kan brud, brudepiger og øvrige bryllupsgæster få lagt en professionel make-up, som fremhæver jeres smukke træk og naturlige farver og forvandler jer til den bedste udgave af jer selv. Vi tilbyder også en lang række skønhedsbehandlinger, der vil forkæle jer fra top til tå. Lad vores dygtige skønhedsterapeuter tage sig af jer med ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure, og meget mere, så I kan føle jer fuldstændig afslappet, selvsikre og forberedt på den store dag.

Et besøg i vores beauty lounge er desuden en perfekt anledning til at hygge med veninderne og få talt alle tanker og følelser igennem, før ceremonien går i gang, og i atter mødes til bryllupsfesten.

Muligheder i vores beauty lounge

Bryllupslokaler ved vandet

Solen står højt på den blå himmel; de blide bølger hvisler sagte og sejlbådene driver forbi. Ja, vores bryllupslokaler i Sønderjylland er placeret idyllisk ved vandkanten i Danmarks nok smukkeste by, Sønderborg. Og hele bryllupsfesten igennem kan I nyde det flotte udsyn over Alssund gennem de store vinduespartier i vores moderne bryllupslokaler.

I området langs vandet, eller på udsigtsplatformen på hotellets 16. etage; Alsik Point of View, er der ligeledes mulighed for at få taget nogle flotte bryllupsbilleder, som for evigt vil minde jer om jeres store dag.

Bryllupsfest med musik og dansegulv

Der stilles ofte mange krav til indretningen af lokaler til bryllup. Her skal både være plads til spisning, taler og indslag i rolige og intime rammer – men som aftenen udvikler sig, og bryllupsfesten for alvor går i gang, skal dansegulvet indtages med både brudevals og fællesdans.

Vores bryllupslokaler i Sønderborg har plads til det hele, og vores dygtige personale sørger naturligvis for, at alt er flot sat op. Kommer der bands og spiller, vil vores teknikere ligeledes sørge for, at al elektronik er klargjort, så udstyr og instrumenter hurtigt kan tilsluttes.

Lokaler og faciliteter

Bryllups- billeder i smukke omgivelser

Når I holder jeres bryllup i Sønderjylland, er I tæt på Danmarks mest betagende natur. Og lige uden for vores bryllupslokaler i Sønderborg finder I et hav af idylliske lokationer, der vil danne den perfekte kulisse for jeres bryllupsbilleder.

Stil jer med det glitrende vand i baggrunden eller find et spot på den charmerende havnepromenade. Frodige skove og smukke sandstrande er ligeledes indenfor rækkevidde og tilbyder maleriske omgivelser til jeres fotos.

Når I lejer vores selskabslokaler til bryllup, kan I også få adgang til Alsik Point of View – vores udsigtsplatform på 16. etage med kig over Sønderborg og det omkringliggende landskab. Her har I ligeledes mulighed for at få taget nogle flotte bryllupsbilleder af jer selv og jeres gæster.

fix-img
fix-img

Fremvisning af lokaler til bryllup

Overvejer I at holde jeres bryllupsfest i Sønderjylland? Så kontakt os for en personlig fremvisning af vores elegante lokaler til bryllup. Under fremvisningen taler vi om de forskellige muligheder for bordopstilling, pynt, indretning af udeområder og meget andet. På den måde kan I bedre visualisere, hvordan jeres ønsker, præferencer og personlige stil kan foldes ud i vores bryllupslokaler i Sønderborg.

Book lokaler til bryllup

Hvis I allerede nu har besluttet jer for at holde jeres bryllupsfest i Sønderjylland hos Alsik Hotel & Spa, kan I kontakte os for booking allerede i dag. Derefter inviteres I til et møde med vores eventteam, som skal sikre, at alle jeres drømme og ønsker bliver ført ud i livet.