Hold Bryllup i Perfekt Rammer | Alsik Hotel & Spa | Sønderjylland
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Hold bryllup i Sønderjylland

Drømmen om den perfekte bryllupsfest starter hos Alsik Hotel & Spa. Her får du mere end et smukt bryllupslokale med udsigt over vandet – du får rammerne til at skabe en mangesidet oplevelse, som du, din kommende ægtefælle og dine gæster vil mindes til evig tid.

Skal Alsik være rammen for din store dag?

Bryllupslokaler terrasse udsigt

Vores skønne bryllupslokaler i Sønderborg er nemlig en del af et større luksuskompleks, der blandt andet rummer gourmetrestaurant, et spa- og wellnessområde, en skønhedssalon og naturligvis hotelværelser og suiter, hvor I kan gå til ro, når aftenen og natten lakker mod ende. Det giver muligheden for at sammensætte en hel dag eller weekend, hvor I fejrer kærligheden med familie og venner, præcis som I ønsker det.

fix-img
fix-img

Elegante bryllupslokaler

Vores stilfulde bryllupslokaler i Sønderborg kommer med en fantastisk udsigt over Alssund, og på en smuk solskinsdag kan velkomstdrinken nydes på vores store terrasse, hvor der ligeledes er kig til de blå nuancer i vandet, havnefronten og den charmerende by, Sønderborg.

Indenfor bliver der pyntet op i jeres ønskede farver og med levende lys, blomster og borddekorationer efter eget valg. Har I særlige ønsker til udsmykningen af vores bryllupslokaler i Sønderborg, går vi langt for at imødekomme dem, så I får den bryllupsfest, I drømmer om.

Bryllupsmenu med topkok

Bryllupsmenuen er et vigtigt element, og holder du dit bryllup i Sønderjylland hos os, er du sikret en middag i særklasse.

Til vores bryllupslokaler har vi nemlig tilknyttet et formidabelt kokketeam, og i spidsen for dem står den anerkendte kok, Jesper Koch. I er altså i yderst kompetente hænder, når jeres helt egen bryllupsmenu skal sammensættes, og på dagen kan I se frem til en helt særlig gourmet-oplevelse.

Jesper Koch

Bryllupsweekend med spa & wellness

Gør noget ekstra ud af jeres bryllup i Sønderjylland med en hel weekend i kærlighedens tegn. I forbindelse med festen i vores selskabslokaler til bryllup, kan I tilføje et væld af oplevelser.

Invitér venner og familie til ankomst aftenen inden den store dag, og brug nogle timer sammen i vores lækre spa- og wellnessområde. Det er den perfekte start på en uforglemmelig weekend, og det giver jeres gæster chancen for at lære hinanden endnu bedre at kende, inden de sætter sig til bords til jeres bryllup i Sønderborg.

Alternativt kan I lægge spa-dagen efter bryllupsfesten, hvor I og alle inviterede kan lade op og bruge ekstra kvalitetstid med hinanden, inden I takker af for et fantastisk bryllup i Sønderjylland. Overnatning kan naturligvis arrangeres i vores skønne hotelværelser og suiter, mens morgenmaden kan nydes sammen i en af vores lækre restauranter.

Se priser i arrangementspakker

Luksuriøs bryllupssuite

Vores selskabslokaler til bryllup i Sønderborg er en del af det moderne og smukke Alsik Hotel & Spa. På hotellet kan gæster indlogere sig i et af vores flotte, stilfulde og komfortable værelser, mens brudeparret har mulighed for at tilbringe bryllupsnatten i en af vores overdådige suiter på 16. sal. Her – højt hævet over byen – er der en enestående udsigt over Alssund, byens lys, de gyldne marker og grønne skove.

Værelser og suiter

Bryllup hotel værelsefix-img
Bryllupssuite i Sønderjyllandfix-img

Bryllupslokaler ved vandet

Solen står højt på den blå himmel; de blide bølger hvisler sagte og sejlbådene driver forbi. Ja, vores bryllupslokaler i Sønderjylland er placeret idyllisk ved vandkanten i Danmarks nok smukkeste by, Sønderborg. Og hele bryllupsfesten igennem kan I nyde det flotte udsyn over Alssund gennem de store vinduespartier i vores moderne bryllupslokaler.

I området langs vandet, eller på udsigtsplatformen på hotellets 16. etage; Alsik Point of View, er der ligeledes mulighed for at få taget nogle flotte bryllupsbilleder, som for evigt vil minde jer om jeres store dag.

Bryllupsfest med musik og dansegulv

Der stilles ofte mange krav til indretningen af lokaler til bryllup. Her skal både være plads til spisning, taler og indslag i rolige og intime rammer – men som aftenen udvikler sig, og bryllupsfesten for alvor går i gang, skal dansegulvet indtages med både brudevals og fællesdans.

Vores bryllupslokaler i Sønderborg har plads til det hele, og vores dygtige personale sørger naturligvis for, at alt er flot sat op. Kommer der bands og spiller, vil vores teknikere ligeledes sørge for, at al elektronik er klargjort, så udstyr og instrumenter hurtigt kan tilsluttes.

Lokaler og faciliteter