MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Lokaler og faciliteter

Som nybygget og topmoderne møde- og konferencehotel tilbyder Alsik dels et omfattende og fleksibelt businessområde, der nøje kan skræddersys til dine behov og dels det absolut nyeste inden for konference- og mødeteknologi.

Fleksible og indbydende møde- og konferencelokaler

Selve konferenceområdet er 1.500 m2, hvilket giver mulighed for møder og konferencer i mange størrelser og opsætninger. Området byder bl.a. på ni specialdesignede konference- og mødelokaler  samt eksklusivt boardroom. De to største konferencelokaler kan lægges sammen til ét lokale på 372 m2 med plads til ca. 300 deltagere. Fra lokalet er der direkte adgang til en stor indbydende tagterrasse ud mod Alssund.

Hold dit næste arrangement på Alsik

Kontakt Alsiks Event & Konferenceteam og hør nærmere om de mange muligheder
konference lokaler

Alle møde- og konferencelokaler har gulv-til-loft vinduer og en fantastisk udsigt ud over vandet. På samme vis er akustikken i en liga for sig, og hverken lydene fra den levende havnefront eller det pulserende hotel når ind i lokalet. Samtidig er indeklimaet behageligt og nøje reguleret ved hjælp af den nyeste clean tech, som Sønderborg-området er kendt for.

konference- og mødelokaler

Business Corner og breakout-områder

Alsiks møde- og konferencefaciliteter rummer også velkomstområde samt et business Corner med alle tænkelige supporterende sekretærfunktioner. Arealet byder ligeledes på hyggelige break-out-øer i nordisk design med mulighed for f.eks. gruppearbejde, samtale i mindre grupper eller blot afslapning i de indbydende Fritz Hansen møbler.

fix-img
fix-img

The Loft

På Alsiks 18. etage finder du det eksklusive ”The Loft”, der er tilgængeligt ved særlige arrangementer. Det helt unikke og multifunktionelle lokale har en enestående udsigt over hele området og kan eksempelvis tænkes ind i eksklusive produktlanceringer, intimkoncerter for et nøje udvalgt publikum eller særlige afsløringer og breaking news.

 

IT- og underholdningsteknologi

Alle arealer og aspekter af Alsiks møde- og konferenceområde er kendetegnet af integration af den nyeste IT- og underholdningsteknologi.  Naturligvis har Alsik også ganske normalt basisudstyr som storskærme i alle lokale, så uanset hvad det tekniske behov er, kan vi imødekomme det. Vores teknikere står naturligvis til rådighed og sikrer en sikker afvikling uden teknisk bøvl og forsinkelser.

Sergenten

Event- og konferencecenteret Sergenten ligger få hundrede meter fra Alsik Hotel & Spa og har plads til 600 siddende og 800 stående gæster.

Læs mere om Sergenten

Kontakt os

På Alsik står vi altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte arrangement for dine deltagere. Vores møde- og konferenceteam sikrer dig personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi er med hele vejen og har sikker hånd på alle deltaljer, så du kan holde fokus på dine deltagere og arrangementets indhold. Vores mål er at sikre din succes gennem komfort, tryghed og professionalisme i alle led og processer.

Uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste business arrangement.

Tlf.: 74 20 30 00
Mail: konference@alsik.steigenberger.com

Kontakt møder og konferencer