MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Kombiner business og pleasure

Som hjemsted for Danmarks største spa og med en enestående placering på Sønderborgs havnefront i hjertet af det dansk-tyske grænseland er ”bleasure” ikke bare et begreb på Alsik – det er virkelighed med uanede muligheder for dine møde- og konferencedeltagere.

Det gælder både under selve business-eventen, efter et langt dagsprogram, og når opholdet som en del af virksomhedens medarbejderpleje forlænges med et par dage, så ægtefælle, familie eller venner kan støde til.

Hold dit næste arrangement på Alsik

Kontakt Alsiks Event & Konferenceteam og hør nærmere om de mange muligheder

Gør Alsik Nordisk Spa & Wellness til en del af konferenceoplevelsen

Alsik Nordisk Spa & Wellness er Danmarks største spa. Her kan dine konferencegæster slappe af efter dagens program med at gå på opdagelse mellem flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Det store spa er inspireret af den nordiske natur, af lyset, vandet og skovene. Her kan dine gæster bl.a. opleve de gamle nordiske baderitualer med deres unikke kombination af vand, varme og kulde. Der kan ligeledes vælges mellem klassiske og banebrydende spa- og wellness behandlinger, der tage afsæt i de bedste spatraditioner samt de nyeste innovative behandlinger.

Alsik Nordisk Spa & Wellness har naturligvis også et stort fitness og gym studio, der har åbent i alle døgnets 24 timer.

Læs mere om Alsik Nordisk Spa & Wellness

Fitnessfix-img
Spaophold med wellnessbehandlingerfix-img

Integrer velvære og mindfulness i jeres program

Alsik Nordisk Spas professionelle instruktører tilbyder ydermere at integrere mindfulness-øvelser og yoga i jeres program. Start f.eks. dagen med rolig og energigivende yoga på den store tagterrasse, imens solen står op over Alssund. Få fornyet energi efter frokost med fokuserede mindfulness-øvelser, der skaber balance mellem krop og sjæl. Eller hold en lidt anderledes eftermiddagspause, hvor vi via enkle øvelser og metoder tuner ind på fysisk velvære og positivt mindset.

Kontakt os

På Alsik står vi altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte arrangement for dine deltagere. Vores møde- og konferenceteam sikrer dig personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi er med hele vejen og har sikker hånd på alle deltaljer, så du kan holde fokus på dine deltagere og arrangementets indhold. Vores mål er at sikre din succes gennem komfort, tryghed og professionalisme i alle led og processer.

Uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste business arrangement.

Tlf.: 74 20 30 00
Mail: konference@alsik.steigenberger.com

Kontakt møder og konferencer