MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Forplejning i topklasse

Forplejningen er en vigtig del af ethvert succesfuldt businessarrangement, hvad enten der er tale om et halvdags arbejdsmøde, et fortroligt møde i Alsiks eksklusive boardroom, en konference over flere dage eller noget helt fjerde.

Uanset typen og længden af dit arrangement står vi klar til at sætte det kulinariske prik over i’et, der er med til at skabe den perfekte helhedsoplevelse af et succesfuldt arrangement.

Hold dit næste arrangement på Alsik

Kontakt Alsiks Event & Konferenceteam og hør nærmere om de mange muligheder
Morgenbuffet på Alsik Hotel & Spa

Alsiks restauranter

Alsiks restauranter er udviklet og ledes af den anerkendte Masterchef-dommer og topkok Jesper Koch. Restaurant Alsik serverer udsøgte retter fra verdenskøkkenet. På 17. etage finder du restauranten Syttende, der serverer det ypperste inden for gastronomi på absolut højeste niveau.

Alsik Restaurant med Jesper Koch i spidsenfix-img
Restaurant Alsik

En gastronomisk helhed skræddersyet til dit arrangement

Da ikke to businessarrangementer er ens, tilrettelægger og skræddersyr Jesper og hans team forplejningen til det enkelte arrangement. I tæt dialog med dig om netop jeres ønsker og behov sammensættes de enkelte menuer og serveringer. Vi skaber en gastronomisk helhed gennem hele forløbet og sikrer samtidig, at hver eneste pause, morgenmad, frokost eller middag bliver en unik kulinarisk oplevelse, som dine deltagere sent vil glemme.

Læs mere om smagsoplevelserne på Alsik og vores tre restauranter

Kontakt os

På Alsik står vi altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte arrangement for dine deltagere. Vores møde- og konferenceteam sikrer dig personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi er med hele vejen og har sikker hånd på alle deltaljer, så du kan holde fokus på dine deltagere og arrangementets indhold. Vores mål er at sikre din succes gennem komfort, tryghed og professionalisme i alle led og processer.

Uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste business arrangement.

Tlf.: 74 20 30 00
Mail: konference@alsik.steigenberger.com

Kontakt møder og konferencer