MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Romantisk ophold for 2

Tag et afbræk fra hverdagen og plej kærligheden på vores romantiske hotel i idylliske Sønderborg.

Hos Alsik finder du de perfekte rammer til et bekymringsfrit kæresteophold, hvor I for en stund kan glemme dagligdagens pligter og blot fokusere på hinanden og jeres forhold.

Kærestetur ud over det sædvanlige

Når I vælger et romantisk ophold for 2 her hos Alsik kan I se frem til en kærestetur ud over det sædvanlige. I tjekker ind på et flot værelse i stilfuldt, skandinavisk design og med store vinduespartier, der giver udsigt over vandet, byens funklende lys og de grønne skove i horisonten.

Dagtimerne kan I bruge på at slappe af i vores luksuriøse spaområde, der blandt andet byder på dampbade, panoramasauna og vores udendørs saltvandspool.

Det er også oplagt at tage hinanden i hånden og spadsere en tur ned langs den flotte havnepromenade og udforske Sønderborgs charmerende gader og stræder. Om aftenen kan I skåle i bobler og nyde en udsøgt gourmetmiddag på en af vores anerkendte restauranter, før I trækker jer tilbage til jeres værelse eller suite.

Romantisk ophold for 2

Når morgensolen atter står på himlen, er der gjort klar til en fantastisk morgenbuffet med alt, hvad hjertet kan begære. Alt i alt er I garanteret et romantisk, afslappende og helt uforglemmeligt kæresteophold.

Et ophold for to pakket ind i romantik

Hos Alsik tilbyder vi flere forskellige opholdspakker til jer, der planlægger en romantisk kærestetur. Afhængigt af hvilken pakke, I vælger, vil I få inkluderet lækre velkomst-bobler, en skøn middag i stearinlysets skær, en afslappende tur i vores luksuriøse spa-afdeling, overnatning i et af vores flotte værelser med udsigt og en lækker morgenmad.

Vores personale sørger naturligvis for at tage sig godt af jer, fra I ankommer, til I tager afsted, så I blot kan læne jer tilbage og slappe af. Det er også muligt selv at booke og sammensætte et romantisk ophold for 2, opgradere til en af vores flotte suiter, tilkøbe en forkælende spabehandling og meget andet.

Se vores opholdspakker

Ophold for 2 med wellness

Kæresteophold med privat spa-oplevelse

Gør jeres romantiske ophold for 2 til noget helt specielt ved at booke en særlig wellnessoplevelse i vores private par-suiter.

Her får I jeres eget rum med privat dampbad og sauna, hvor I kan koble af, finde roen og nyde hinandens nærvær i intime rammer. Helt uden forstyrrelser.

Private spa-suiter

Private spa-suiter med udsigt over Alssund
Kæresteophold med privat spa suite

Middag for 2

Et romantisk ophold i Sønderjylland er ikke komplet uden en skøn middag på en af vores anerkendte restauranter. Her kan I kigge hinanden i øjnene og fordybe jer i samtaler om stort og småt, mens I lader jer servicere af vores professionelle tjenere. Maden er af højeste kvalitet og baseret på friske, lokale råvarer.

På menukortet finder I også et godt udvalg af udsøgte vine, lækre cocktails og drinks til enhver smag.

Gavekort til romantisk ophold for 2

Gode oplevelser og glædelige minder er det mest dyrebare, man kan få her i livet. Så leder du efter den perfekte gave til et par, kan du med fordel forære dem et gavekort til et romantisk ophold for 2 her hos Alsik Hotel & Spa.

Med vores gavekort kan du blandt andet give en romantisk getaway, der indeholder overnatning, bobler, 3-retters middag og morgenmad. Det er ligeledes muligt at købe gavekort på et selvvalgt beløb, så modtagerne selv kan sætte rammerne for sin kærestetur.

Køb gavekort

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Spaophold

Tag et par dage ud i kalenderen og forkæl dig selv og den, du holder af med et særligt ophold på Alsik. Vi har sammensat et helt fantastisk spa ophold til dig, hvor alle sanser forkæles med 3 timers spaadgang på både ankomst- og afrejsedagen, 3-retters menu, overnatning samt morgenbuffet.

Alsik Getaway

Nyd en lille pause fra hverdagen i smukke omgivelser med vores skønne Get Away-pakke.