Alsik Spa Pool - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Alsik Spa Pool

Du fornemmer hurtigt den særlige ro og afslappende atomsfære i Alsik Spa Pool, hvor de naturlige elementer af lys, vand og varme skaber harmoni og balance.

Start din rejse med sauna og experience showers, oplev nordlyset i Aurora Cave og mærk roen i Fire Loungen. På terrassen finder du vores infinity saltvandspool med en unik udsigt over Alssund. Du kan også nyde en forfriskning i Spa Cafèen, hvor der serveres økologisk mad og drikke.

Det kan du opleve i Alsik Spa Pool


Omklædningsrum med sauna og experience shower


Alsik Spa Pool


Aurora Cave med nordlys


Hot tub


Fire Lounge med pejs


Udendørs infinity saltvandspool


Terrasse med udsigt over Alssund


Spa Café – 100% økologisk


Nyd Alsik Spa Pool sammen med familie og venner eller dèn, du holder allermest af.

fix-img
fix-img

Kids Club (1-6 år)

I Kids Club finder du en unik børnepool til leg, et hyggerum med plads til kreativ udfoldelse og et filmhjørne til ro og afslapning.

Teen Club (7-16 år)

I Teen Club har vi skabt et frirum til teenageren, hvor hygge er i højsædet. Her er der mulighed for lærerige workshops med fokus på velvære og sundhed, brætspil med nye venner eller afslapning til en film. Se vores eventkalender for aktuelle aktiviteter.

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Nordisk Spa

Der er tid til afslapning og fordybelse, når du træder ind i de smukke omgivelser, der er inspireret af nordiske elementer af natur, lys og vand. Alle dine sanser bringes i spil med et væld af unikke spa-oplevelser, der tager afsæt i gamle nordiske kurritualer og de bedste badetraditioner.

Alsik Spas grønne tråd

Alsik Spa opretholder en naturlig balance – både fysisk og mentalt, og vi gør os umage i mødet med vores gæster, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er en integreret del af Alsik Spa konceptet.

x
COVID-19: Vigtig info før din ankomst