Velkommen til Restaurant Alsik - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Velkommen til Restaurant Alsik

På Restaurant Alsik hygger vi om hele familien med kendte og elskede retter fra hele verden.

Alsiks køkken byder på de bedste smage fra hele verden. Her er inspiration og originale opskrifter fra flere kontinenter elegant kombineret med gode lokale råvarer.

VI ANBEFALER, AT DU ALTID BESTILLER BORD

Restaurant Alsik oplever stor søgning og er ofte fuldt booket på dagen. Hvis du ved, at du ønsker at spise i Alsik under dit ophold, anbefaler vi at bestille bord allerede i forbindelse med værelsesreservationen, så du ikke går forgæves.

Er dit selskab større end syv personer, gør vi venligst opmærksom på, at menuen skal forudbestilles min. 24 timer før ankomst, samt at menuen skal omfatte hele selskabet.

HER VENTER LÆKKER MAD, HYGGE OG GOD STEMNING PÅ DIG
Stemning i Restaurant Alsik maj 2021
fix-img
fix-img

Restaurant Alsik har bogstaveligt talt noget for enhver smag og selv den mest kræsne gane. Her venter lækker mad, hygge og god stemning på dig – på den travle børnefamilie, der trænger til et velfortjent pusterum en helt almindelig hverdagsaften – på de gode venner, der skal samles til en hyggelig middag – på fødselaren, der skal fejres – på parret, der skal have en helt særlig aften for to. Uanset anledningen står vi klar til at give jer en dejlig aften.

Alsik har selvfølgelig også et indbydende og velassorteret vin- og cocktailkort samt et stort udvalg af øl, vand, økologiske moste og varme drikke.

Restaurant Alsik ligger lige ud til det smukke Alssund, og du kan både sidde inde og ude. Når vejret er til det, slår vi Alsiks store terrassedøre op til havnens lyde og liv. Når dagene bliver kortere og koldere, rykker vi ind i varmen og lidt tættere sammen i den hyggelige restaurant.