MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Velkommen til Restaurant Alsik

Restaurant Alsik byder på de bedste smage fra hele verden. Her er inspiration og originale opskrifter fra flere kontinenter elegant kombineret med gode lokale råvarer.

 

VI ANBEFALER, AT DU ALTID BESTILLER BORD

Book bord

Restaurant Alsik oplever stor søgning og er ofte fuldt booket på dagen. Hvis du ved, at du ønsker at spise i Alsik under dit ophold, anbefaler vi at bestille bord allerede i forbindelse med værelsesreservationen, så du ikke går forgæves.

Er dit selskab større end syv personer, gør vi venligst opmærksom på, at menuen skal forudbestilles min. 24 timer før ankomst, samt at menuen skal omfatte hele selskabet. For bestilling af bord til mere end syv personer kontakt os venligst: Send mail

I hver eneste bid har vi gjort os umage og værnet om kærligheden til de lokale råvarer, de skiftende sæsoner og til Danmarks mest autentiske og bedst bevarede egnskøkken.

Men vi lader os også inspirerer af andre klassiske køkkener – fra Alsace og Baskerlandet til New York. Det er velkendt og alligevel udsøgt anderledes. For det er præcis det, vi gør i Restaurant Alsik – nyfortolker klassikerne på vores helt egen måde som en hyldest til håndværket, traditionerne og glæden ved god mad.

HER VENTER LÆKKER MAD, HYGGE OG GOD STEMNING PÅ DIG
Stemning i Restaurant Alsik maj 2021
fix-img
fix-img

På Restaurant Alsik kan de vælge fra to menuer: Alsiks Favoritmenu og Kochens Livretter.

Alsiks Favoritmenu er vores populære 3-retters menu, hvor klassiske og kendte retter serveres med det helt særlige Alsik-twist.

Kochens Livretter er vores gourmetmenu, som består af 5 udsøgte retter sammensat af sæsonens ypperste råvarer.

Både Alsik Favoritmenu og Kochens Livretter kan bestilles som en samlet gastronomisk oplevelse, men det er også muligt at vælge a la carte fra én af de to menuer.

Alsik har selvfølgelig også et indbydende og velassorteret vin- og cocktailkort samt et stort udvalg af øl, vand, økologiske moste og varme drikke.