MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Aftenmenu

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.

 

Udsigt fra Alsik Restaurantfix-img
Hvidvin i Restaurant Alsikfix-img

ALSIKS FAVORITMENU

Forret

Rødbede & Flødekefir 195,-

Sennepskorn – Citron – Druesaft – Hyldeblomst – Habanero Chili – Knækbrød – Røg

Hovedret

Grisekæbe & Græskar 325,-

Vanilje – Timian – Portobello Svamp – Bacon – Tyttebær – Macadamianød – Varme Krydderier

Dessert

Jordskok & Æble 175,-

Fløde 48% – Hvid Chokolade – Havsalt – Mascarpone – Rosmarin – Licor 43 – Karamel

 

3 retters menu 650,-

Ad libitum fra buffet 495,-

  • Udvalgte husets vine til menuen. Flaskeøl, sodavand & lokale safter.
  • Vores special kaffe fra Lavazza & lokal te fra Carstensens Tehandel.

Alt inklusiv 995,-

Kold ærtesuppe med radisser i Alsik Restaurant

KOCHENS  TILKØB

VÆLG ÉN ELLER TO RETTER SOM TILKØB TIL KOCHENS FAVORIT MENU
TILKØBSRETTER KAN IKKE SKIFTES UD MED FAVORIT RETTER

 

Mellemret

Kvæde & Blomkål 195,-

Korender – Ingefær – Hasselnød – Citrongræs – Soya – Koriander – Orange

Ost

Lagret Ost & Tørret Frugt 185,-

Abrikos – Daddel – Sveske – Brioche – Balsamico – Figen – Kørvel

4 Retter 795,-
Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.250,-
5 retter 895,-
Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.295,-

UDVALGT SERVERET VINMENU

Vinmenu til 3 retters menu 450,-
Vinmenu til 4 retters menu 575,-
Vinmenu til 5 retters menu 650,-

Forret

2021 Riesling – Sentiment – Domaine Amelie & Charles Sparr – Alsace, Frankrig

Mellemret

2021 Chardonnay – Castoro Cellars, Paso Robles – USA

Hovedret

2022 Gigondas Grand Montmirail – Domaine Brusset – Côtes du Rhône, Frankrig

Ost

5 Years Madeira Medium Dry – Pereira d’Oliveira – Madeira, Portugal

Dessert

2022 Coteaux de Layon – Domaine Chupin – Loire, Frankrig

ENKELTRETTER

Crispy Chicken Burger & Fries 235,-

Brioche – Jalapeño BBQ – Hjertesalat – Chili Mayo – Bananketchup – Tomat – Pecorino Ost

Hvedekern Risotte & Rødbeder 255,-

Spidskommen – Karse – Bøgehat – Miso – Peber – Olivenolie – Mizuna

Torsk & Grøn Karry 265,-

Jordskok – Hasselnød – Perleløg – Æble – Engsyre – Urter – Havsalt

 

 

Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år