Restaurant Alsik Menukort - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Menukort

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.

Fisk & skaldyr

*REJE KOCHTAIL 145,-

Sprød salat med håndpillede rejer, rød dressing, småt surt, tomatrasp & krydderurter

*SALAT NICOISE 135,-

Små sprøde torvesalater med økologisk hønseæg, Nicoise oliven, sennepsmarinade & varmrøget laks i jomfruolie

TORSK ”BOUILLABAISSE” 185,-

Bagt torsk i bouillabaissesuppe med ristede kartofler, ratatouille grønt, safran & juicy tomater

 

* Fås også vegetarisk

Kød

BURGER 165,-

Hakkebøf af krogmodnet okse i lun smørbolle med bacon-løgkompot, Unika Gammel Knas ost, paprika-tomat relish & pommes frites

BBQ GRILLEKØLLE 175,-

Langtidsbraiseret mør gris med jordskok puré, brunet smør, grillet blomkål & urteblanquette

Ost & dessert

*OST 135,-

Fem udvalgte internationale oste med sprødt brød, syltede nødder & saltede umodne ferskner

*PANNA COTTA 115,-

Panna cotta med mocca, saltet havregrynscrumble, brændt hvid chokolade, syltede blommer & rødgrødssorbet

 

* Fås også vegetarisk

Vegetar & pasta

*BURRATA 125,-

Italiensk økologisk burrata ”Mozzarella” med grillet croustini-brød, små juicy tomater, ratatouille grønt & torvesalater i vinaigrette

*HUMMUS 115,-

Cremet mos af kikærter med sumak, små løg, oliven & sprød tuiles

*PASTA ROSSO 135,-

Frisk pasta i grillet rød peberfrugtssauce, lagret Unika havgusost, sort peber & grønne urter

 

* Fås også vegetarisk

Alsik sæsonmenu

3 retter 450,-
Sælges kun til hele bordet

 

*KOLDRØGET LAKS 145,-

Skiver af færøsk koldrøget laks med friskost, syltede tranebær, rugtuiles, små salater i citronvinaigrette & tørret kapers

Vinforslag -Glas 95,- / Flaske 480,-
2017, Macon Blanc Villages, Domaine Faiveley, Bourgogne, Frankrig

KALVE ENTRECOTE 265,-

200 gr. kalvefilet stegt med fedt og krøl ”medium”, grillet rødbede, kraftig rødvinspebersauce & cremet kartoffel

Vinforslag – Glas 80,- / Flaske 385,-
2017, Valpolicella Ripasso Superiore, Villa Ca’ Vendri, Italien

*CHOKOLADE & BÆR 120,-

Hvid chokolademousse med hindbær, mandelcrumble, citroncreme & bærsorbet

Vinforslag – Glas 90,- / Flaske 440,-
2017, Chateau du Mont, Saint Croix du Mont, Bordeaux, Frankrig

 

* Fås også vegetarisk

Alsik bræt – en bid af alsik

295,- pr. person

Hertil friskbagt koldhævet surdejsbrød, knækbrød & økologisk saltet smør

 

*Burrata ”Mozzarella”

med pesto & tomatrelish

*Hummus

med syltede løg & grønne oliven

Koldrøget laks

med friskost & syltet citron

*Salat

med rød dressing, rejer & urter

*To udvalgte europæiske oste

med grønne tomater

*Brownie

med sæsonens frugt & lemon curd

 

* Fås også vegetarisk

Tidsfordriv – den lette sult

Snacks  65,-

Kokkens 3 smagfulde snacks, oliven, mandler & krydderpølser

Sødt 45,-

Konditorens 3 små søde fristelser, biscotti, puffede græskarkerner & chokolade

Kage 45,-

Dagens kage fra konditoriet (spørg venligst tjeneren herom)

x
COVID-19: Vigtig info før din ankomst