Restaurant Alsik Menukort - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Menukort

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.

Vælg f.eks. vores populære aftenmenu Kochen’s Favorit med drikkevarer ad libitum eller frokost- og aftenretter fra vores a la carte menu.

Udsigt fra Alsik Restaurantfix-img
Hvidvin i Restaurant Alsikfix-img

3 retters menu med vin ad libitum

Kochen’s Favorit

Sælges kun til hele bordet kl. 17-21.

TORSKEKREBINET & HOLLANDAISE 125,-

Krebinet af torsk og gambasrejer med pistacienødder, dildfrø, belugalinser, karse & fermenteret vintergrønt i wasabi-hollandaise

KALVECULOTTE & TIMIAN 245,-

Herlig mør kalveculotte med gratin på porre og jordskok, grillet og glaseret rødbede, timianblanquettesauce med syltede sennepskorn & brøndkarse

APPELSIN & CHOKOLADE 125,-

Salat af søde appelsiner i egen bouillon med Grand Cru Bora Bora vanille, brændt hvid chokolade, ristede spanske mandler, korender i Cointreau & intens chokoladeparfait

 

Ad libitum

  • Udvalgte vine til menuen
  • Flaskeøl, isvand & årstidens saft
  • Koldhævet surdejsbrød fra eget bageri med korn & havsalt
  • Økologisk saltet smør
  • Vores udvalgte kaffe fra Lavazza & te fra Carstensen Tehandel

Pr. person alt inklusiv kr. 695,-

Kold ærtesuppe med radisser i Alsik Restaurant

KOCHEN’S FROKOSTFAVORIT

Sælges kun til hele bordet kl. 12-15

 

HÅNDPILLEDE REJER

Håndpillede rejer med rød dressing, hjertesalat & chili drops

KOLDRØGET LAKS

Skiver af koldrøget laks med syltet tranebær & dild

HUMMUS

Cremet mos af kikærter med grillet oliven, sumak & løg

RØDBEDE-TATAR

Rørt tatar på dehydrerede grillede rødbeder og brændt peberfrugt med Unika Loke friskost

GRIS ”BANGKOCH ART” & SHISO

Glaseret kæbe af herlig mør gris med strimler af små grønsager i krydret sauce med soya, cashewnødder & melon tutti frutti

MANCHEGO

Karakterfuld spansk fåremælksost med 5 slags peber, puré på havtorn & hyben

GATEAU MARCEL

Chokoladekage med egen mousse & ananaskompot

 

Inklusiv:

  • Koldhævet surdejsbrød fra eget bageri med korn & havsalt.
  • Økologisk, saltet smør.

PR. PERSON 295,-

A la carte menu

Sælges hele ugen kl. 12-15 & 17-21 med mindre andet angives

Små enkeltretter

 

* RØDBEDE-TATAR & TRØFFEL 120,-

Rørt tatar på dehydrerede grillede  rødbeder og brændt peberfrugt med Unika Loke friskost, croustillant med frø og korn, karamelsten & trøffel

* PORTOBELLO SVAMP & BASILIKUM 130,-

Braiseret portobello svamp med varme krydderier, ristet  jordskokkekompot, piemontesiske hasselnødder, syltet pepperdew  & basilikumschantilly

GRIS ”BANGKOCH ART” & SHISO 135,-

Glaseret kæbe af herlig mør gris med strimler af små grønsager i krydret sauce med soya, cashewnødder, koriander, shiso & melon tutti frutti i sød chili

* MANCHEGO & HAVTORN 120,-

Karakterfuld spansk fåremælksost med 5 slags peber, puré på  havtorn og hyben, mandelolie & hampfrø

* ANANASTÆRTE & OLIVEN 115,-

Ananastærte med saltet karamel, rørt is med fuldfed fløde, dehydrerede sorte oliven, krokant, crumble & verbena

 

* Fås også vegetarisk

Store enkeltretter

CÆSAR SALAT 185,-

Crispy romainesalat med dressing af Gammel Knas ost og ansjos, kød af plukket kyllingelår, 24 mdr. Havgus-ost, purløgsurt & spicy tomatrasp

BURGER 185,-

Hakkebøf af krogmodnet okse i lun smørbolle med bacon-løgkompot, cremet ost, paprika-tomatrelish, pickles & pommes frites

TORSKERYG ”BOUILLABAISSE” 225,-

Bagt torsk i skummende bouillabaisse-suppe med ratatouille-grønt, safran, urteslør & små, søde tomater

Vegansk

* HUMMUS 125,-

Cremet mos af kikærter med små syltede løg, grillede grønne oliven, sumak, papadums & koldpresset olivenolie

* GYOZA 185,-

Friterede gyoza-puder med cremet sauce på grillet peberfrugt, kokos og tomat, hertil citronskal, kimchisesam & bok choy

x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg