Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.
Forret
Rødbede & Flødekefir 195,-
Sennepskorn – Citron – Druesaft – Hyldeblomst – Habanero Chili – Knækbrød – Røg
Hovedret
Grisekæbe & Græskar 325,-
Vanilje – Timian – Portobello Svamp – Bacon – Tyttebær – Macadamianød – Varme Krydderier
Dessert
Jordskok & Æble 175,-
Fløde 48% – Hvid Chokolade – Havsalt – Mascarpone – Rosmarin – Licor 43 – Karamel
3 retters menu 650,-
Ad libitum fra buffet 495,-
Alt inklusiv 995,-
VÆLG ÉN ELLER TO RETTER SOM TILKØB TIL KOCHENS FAVORIT MENU TILKØBSRETTER KAN IKKE SKIFTES UD MED FAVORIT RETTER
Mellemret
Kvæde & Blomkål 195,-
Korender – Ingefær – Hasselnød – Citrongræs – Soya – Koriander – Orange
Ost
Lagret Ost & Tørret Frugt 185,-
Abrikos – Daddel – Sveske – Brioche – Balsamico – Figen – Kørvel
4 Retter 795,- Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.250,- 5 retter 895,- Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.295,-
Vinmenu til 3 retters menu 450,- Vinmenu til 4 retters menu 575,- Vinmenu til 5 retters menu 650,-
2021 Riesling – Sentiment – Domaine Amelie & Charles Sparr – Alsace, Frankrig
2021 Chardonnay – Castoro Cellars, Paso Robles – USA
2022 Gigondas Grand Montmirail – Domaine Brusset – Côtes du Rhône, Frankrig
5 Years Madeira Medium Dry – Pereira d’Oliveira – Madeira, Portugal
2022 Coteaux de Layon – Domaine Chupin – Loire, Frankrig
Crispy Chicken Burger & Fries 235,-
Brioche – Jalapeño BBQ – Hjertesalat – Chili Mayo – Bananketchup – Tomat – Pecorino Ost
Hvedekern Risotte & Rødbeder 255,-
Spidskommen – Karse – Bøgehat – Miso – Peber – Olivenolie – Mizuna
Torsk & Grøn Karry 265,-
Jordskok – Hasselnød – Perleløg – Æble – Engsyre – Urter – Havsalt
Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år