Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.
Forret
Selleri & Koldrøget Favoritfisk 195,-
Sennepskorn – Agurk – Kefir – Rogn – Havesyre – Peberrod – Citron
Hovedret
Lam & Gulerod 325,-
Krydderier – Tallerkensmækker – Gulerod – Kinakål – Lardospæk – Bacon – Hvidløg
Dessert
Brötorte & Solbær 175,-
Hasselnød – Malt – Mynte – Fløde 48% – Cacao – Vanilje – Mørk Øl
3 retters menu 650,-
Ad libitum fra buffet 495,-
Alt inklusiv 995,-
VÆLG ÉN ELLER TO RETTER SOM TILKØB TIL KOCHENS FAVORIT MENU TILKØBSRETTER KAN IKKE SKIFTES UD MED FAVORIT RETTER
Mellemret
Havtaske & Citrus 195,-
Hokkaido – Skaldyrsbisque – Hvid Miso – Citrongræs – Kürbis – Mandarin – Hasselnød
Ost
Gedefriskost & rødbede 185,-
Trøffel – Timut Peber – Balsamico – Tyttebær – Rørsukker – Rød Syre – Knækbrød
4 Retter 795,- Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.250,- 5 retter 895,- Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.295,-
Vinmenu til 3 retters menu 450,- Vinmenu til 4 retters menu 575,- Vinmenu til 5 retters menu 650,-
2022 Riesling Trocken – Brauneberger ”J” – Weingut Fritz Haag – Mosel – Tyskland
2021 Chardonnay – Butterfield Station – North Coast – Sebastiani – USA
2020 Pinot Noir – Astrolabe – Marlborough – New Zealand
NV Champagne Doux – André Clouet – Champagne – Frankrig
5 Years Pineau des Charentes – Château de Beaulon – Cognac – Frankrig
Bagt Favoritfisk 245,-
Brunet Smør – Osmose Pære – Ramsløg – Soya – Korender – Hjertesalat – Kartoffelpuré – Macademianød
Bangkoch Burger 225,-
Sprængt Bryst af Gris – Briochebolle – Spicy Rød Slaw – Relish – Slagter Bolcher – Pommes Frites – Wasabi Mayonnaise – Banan Ketchup
Hvedekernerisotto med kylling 255,-
Svampe – Sprød Grønkål – Andefedt – Pinjekerner – Hvedekerner – Gl. Knas UNIKA Ost – Aromatisk Peber
Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år