Restaurant Alsik Menukort - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Menukort

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.

Vælg f.eks. vores populære aftenmenu Kochen’s Favorit med drikkevarer ad libitum eller frokost- og aftenretter fra vores a la carte menu.

Udsigt fra Alsik Restaurantfix-img
Stemning i Restaurant Alsikfix-img

3 retters menu med vin ad libitum

Kochen’s Favorit

Sælges kun til hele bordet kl. 17-20. Bestil gerne på forhånd.

3 smagfulde retter med inspiration fra grøntsæsonen & torvets udbud

REJER & JORDSKOKKER 145,-

Håndpillede rejer på kompot af æble, økologiske jordskokker & estragon, med karrymarinade, små syltede løg, to slags sesam & crudité

 

OKSE & SØDE MAJS 255,-

Langtidsbraiseret okse med varme krydderier i skummende timianvelouté, med syltede bøgehatte & søde majs

 

SYLTEDE BLOMMER & RØDGRØD 125,-

Bagte, syltede blommer i vaniljecoulis med ristede mandelsplitter, lemon curd, brændt hvid chokolade økologisk Cream Double & rødgrødsorbet

 

 

Ad libitum fra buffet Udvalg af vine til menuen ”3 hvide – 3 røde – 1 sød”

Flaskeøl, isvand & årstidens saft fra lokalt mosteri

Koldhævet surdejsbrød fra eget bageri med korn & havsalt

Økologisk saltet smør & koldpresset olivenolie

Vores udvalgte Lavazza Gourmet kaffe & Carstensen the

Arrangementet starter ved ankomst til bordet, og varer max. 3 timer

Pr. person alt inklusiv kr. 695,-

Alsik Restaurant kold ærtesuppe

KOCH´ENS FROKOSTFAVORIT

Sælges kun til hele bordet KL. 12-15

6 SMAGFULDE ”TAPAS” MED INSPIRATION FRA GRØNTSÆSONEN & TORVETS TILBUD

BURRATA

Flødemozzarella med basilikumspesto, ratatouille & sort peber

HUMMUS

Mos af kikærter med syltede løg, grønne oliven, chilidrops & sumak

KOLDRØGET LAKS

Skiver af koldrøget, færøsk laks med hjertesalat, syrnet fløde & tranebær

BBQ GRIS

Mør gris med BBQ, svampefrikassé & majs

HAVGUS

Unika Havgus med syltet grøn tomat & knækbrød

BROWNIE

Chokoladebrownie med syltede blommer & citroncreme

 

Ad libitum Koldhævet surdejsbrød fra eget bageri med korn & havsalt. Økologisk, saltet smør. Vores udvalgte kaffe fra Lavazza & te fra Carstensens Tehandel.

PR. PERSON ALT INKLUSIV 350,-

A la carte menu

Sælges hele ugen kl. 12-15 & 17-21 med mindre andet angives

Enkeltretter

KOLDRØGET LAKS 155,-

Skiver af koldrøget, færøsk laks med syrnet fløde, hjertesalat, tranebær, græskarolie & sprøde tuiles

PASTA ”CHEF’S ART” 145,-

Krydrede chunks af toskansk pølse stegt med hvidløg, arrabbiatasauce, pasta strozzapreti, pecorino, persille & citronolie

BURGER 185,-

Hakkebøf af krogmodnet okse i lun smørbolle med bacon-løgkompot, cremet ost, paprika-tomatrelish, pickles & pommes frites

TORSK ”BOUILLABAISSE” 225,-

Bagt torsk i skummende bouillabaisse- suppe med ratatouille-grønt, safran, fennikelsalat & små, søde tomater

KOCH’ENS GRYDE 245,-

Herlig, mør frikassé af gris med tomatiseret rødvinssky, sensommergrøntsager, urter kartoffelmousseline & trøffel

UNIKA RØD LØBER 135,-

Lun, cremet og fuldfed rødkitost fra Gjesing Mejeri med osmose-kirsebær, mandler i chili, knækbrød & rugkiks

BROWNIE 125,-

Chokoladebrownie som 2-i-1 med iskold chokolademousse, ymeringefærsorbet, syltede blommer, crumble & saltet karamel

Vegansk

 

HUMMUS 125,-

Cremet mos af kikærter med små syltede løg, grillet grønne oliven, sumak, papadums & koldpresset olivenolie

NORDISK TEMPEH 185,-

Ristet tempeh med grillet spidskål, ajvarcoulis, crudité, toner af mynte & kimchi-sesam

HINDBÆRTÆRTE 125,-

Tærte på hindbær & hasselnød med saltet karamelis, krokant & vaniljecoulis

 

Alsik Restaurant brownie

Til de små

Til børn U12

 

BURGER 115,-

Hakkebøf af krogmodnet okse, mild ost, briochebolle, ketchup, chilimayo & pommes frites

PASTA 100,-

Pasta Linguini vendt i olivenolie, mild tomatsauce, revet parmesan & smeltet smør

MELON TUTTI FRUTTI 85,-

Salat af blandede meloner med vaniljeis & chokoladerør

x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg