Restaurant Alsik Menukort - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Menukort

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.

Vælg f.eks. vores populære aftenmenu Kochen’s Favorit med drikkevarer ad libitum eller frokost- og aftenretter fra vores a la carte menu.

Udsigt fra Alsik Restaurantfix-img
Hvidvin i Restaurant Alsikfix-img

3 retters menu med vin ad libitum

Kochen’s Favorit

Sælges kun til hele bordet kl. 17-21.

**Ærtesuppe & stenbiderrogn

Koldpresset ærtesuppe med smag af løvstikke, saltet dansk stenbiderrogn, håndpillede rejer, karrysyltede perleløg, rygeostmousseline & citronconfit

Kalveculotte & grønne asparges

Herlig mør kalveculotte med pikant provencalsk ratatouille i sprød kartoffelkurv, grillede grønne asparges, sauce ”B” med ramsløg og persille, tranebær & brændt piperade coulis

*Panna cotta & rabarber

Panna cotta med smag af vanilje og hyldeblomst, jordbærsorbet på læskende rabarbergelé, basilikum,
crumble på havregryn & mandel

 

3-retters menu 495,-

 

Ad libitum

  • Udvalgte vine til menuen fra buffet
  • Flaskeøl, isvand & lokale safter
  • Koldhævet surdejsbrød fra eget bageri med korn & havsalt
  • Økologisk saltet smør
  • Vores udvalgte kaffe fra Lavazza & te fra Carstensen Tehandel

Pr. person alt inklusiv kr. 750,-

Kold ærtesuppe med radisser i Alsik Restaurant

KOCHEN’S FROKOSTFAVORIT

Sælges kl. 12-15

 

*Burrata

Cremet burrata med spicy romesco sauce & basilikum

♡ Hummus

Pikant cremet kikærtepuré med syltet grønt, sumak & persille

Koldrøget laks

Skiver af færøsk koldrøget laks med rygeost mousseline & tranebær

**Cæsarsalat

Crispy hjertesalat med ansjos-parmesandressing & plukket lårkød af kylling

Griseskank

Glaseret skankeklump af gris med strimler af grøntsager i soyaingefærbouillon

*Ost

Komælksost med stikkelsbærkompot, sennepskorn & rugkiks

*Rabarber Trifli

Sønderjysk rabarbertrifli med makroner & flødeskum

 

Inklusiv:

  • Koldhævet surdejsbrød fra eget bageri med korn & havsalt.
  • Økologisk, saltet smør.

PR. PERSON 350,-

A la carte menu

Sælges hele ugen kl. 12-15 & 17-21 med mindre andet angives

Små enkeltretter

 

Koldrøget laks 140,-

Skiver af færøsk koldrøget laks med grillede aspargesbroccoli, rygeostmousseline med sort peber, sur/sød syltede tranebær, syltet citronskal, ramsløgsolie & perleløg

Carpaccio 135,-

Silkeskåret oksekød med havsalt og knust sort peber, bagt minestrone grønt, basilikumspesto, 2 slags Nicoise oliven, tomatrasp, lagret UNIKA Gammel Knas ost & koldpresset jomfruolivenolie

*Burrata 130,-

Cremet økologisk ”fløde mozzarella” med citronolie, spicy romesco sauce med mandler og urter, semi-dried gule tomater, små confiterede boretaneløg med sherryeddike, knækbrød & basilikum

*Oste 125,-

4 udvalgte oste med stikkelsbærkompot, fermenterede sennepskorn i hyldeblomst og chili, mandelolie & bornholmske rugkiks

*Rabarbercrumble 120,-

Lun tærte med rabarberkompot og mandelcrumble, saltet karamel med vanilje, nøddenougatine, mandel crumble, krokant, citron verbena & vaniljeparfait

*Hummus 125,-

Cremet mos af kikærter med små syltede løg, grillede grønne oliven, sumak, papadums & koldpresset olivenolie

Store enkeltretter

**Cæsar salat 185,-

Crispy romainesalat med dressing af saltede ansjoser & Unika Gammel Knas ost, plukket lårkød af kylling, hakket purløg, tomat croutons med olivenolie, havsalt & knust peber

Burger 185,-

Hakkebøf af krogmodnet okse i lun smørbolle med bacon-løgkompot, cremet Unika ost, paprika-tomatrelish, pommes frites, chilimayonnaise & Kochens ketchup

Fish and chips 205,-

Friteret lyssej i fluffy coating med karrychilisalt, sprøde kartofler, små friske torvesalater med citronvinaigrette, syrlig sauce tatare & hvidløgsmayonnaise

**Pasta ”vongole” 215,-

Strozzapreti pasta kogt al dente med tomat mire poix, lune spicy kammuslinger, lagret spansk Manchego ost, confiteret citronskal & ramsløg fra Kær

Torsk 225,-

Bagt ryg af torsk med strimler af små grønsager i krydret sauce med soya, cashewnødder, koriander, shiso & melon tutti frutti i sød chili

Kochens livret 395,-

Bouef af dansk okse med cognac pebersauce, kryddersmør, dagens kartoffel, syltede hvide asparges ”slikagtige”, spæd forårsgulerod & friskrevet trøffel
(Tilberedningstid: Ca. 30 min.)

* Vegetarisk

** Kan laves vegetarisk

♡ Vegansk