Restaurant Alsik Menukort | Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Menukort

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.

Vælg f.eks. vores populære aftenmenu Kochen’s Favorit med drikkevarer ad libitum eller frokost- og aftenretter fra vores a la carte menu.

Udsigt fra Alsik Restaurantfix-img
Hvidvin i Restaurant Alsikfix-img

3 retters menu med vin ad libitum

Kochen’s Julefavorit

Sælges kun til hele bordet kl. 17-21.

3-retters menu 495,-

Inklusiv vinmenu m.m. ad libitum kr. 750,-

 

Favoritfisk & muslingehollandaise 145,-

Favoritfisk på mild æble-jordskokkekompot med estragon, tranebær, brændt karrymarinade, muslinge-hollandaiseskum, ristet kimchi sesam, piemontesiske hasselnødder & shisourt

confit de canard & julegrønt 245,-

Confiteret lår af berberiand med tærte på gl. daws hvidkål, sauce med mild smag af glögg, fermenterede sennepskorn, korender, hertil syltet julesalat a l’orange, grillet rødbede & rød melde

krydderkage & tørrede frugter 135,-

Karamelkage med smag af julens krydderier,
carpaccio på tørrede frugter, saltet havregrynscrumble,
nougat honning is, broken gel med mandarin, små kys & verbena

 

Ad libitum

  • Udvalgte vine til menuen fra buffet
  • Koldhævet surdejsbrød fra eget bageri med korn & havsalt
  • Økologisk saltet smør
  • Vores udvalgte kaffe fra Lavazza & te fra Carstensen Tehandel
  • Øl, sodavand & lokale safter
Kold ærtesuppe med radisser i Alsik Restaurant

KOCHEN’S FROKOSTFAVORIT

Sælges kl. 12-15

 

Sild

Bidder af julesild med kapers & løg

♡ Hummus
Pikant cremet kikærtepuré med syltet grønt, sumak & persille

Koldrøget laks

Skiver af koldrøget laks med syrnet fløde & tranebær

Paté

Paté af landgris med cornichoner & grov sennep

Andeconfit

Plukket andelår med kartoffelmos & bøgehatte

* Ost

Komælksost ”rød & gul” med syltet grøn tomat, umodne ferskner & rugkiks

* Ris a la mande

Luftig ris a la mande med kirsebærsauce & ristede mandler

 

Inklusiv:

  • Koldhævet surdejsbrød fra eget bageri med korn & havsalt.
  • Økologisk, saltet smør.

PR. PERSON 350,-

A la carte menu

Sælges hele ugen kl. 12-15 & 17-21 med mindre andet angives

Små enkeltretter

 

♡ hummus 135,-

Cremet mos af kikærter med små syltede
løg, grønne oliven, spæde vintergulerødder, sumak, persille & koldpresset olivenolie

koldrøget hellefisk 145,-

Koldrøget hellefisk med syrnet fløde med rygeost og citron, krondildssyltede vinterasparges, ørredrogn, tranebær, citrontangperler, dildolie & 2 slags karse

*oste 145,-

4 udvalgte europæiske sæsonoste når de er bedst ”rød – blå – gul – hvid” med syltede pekannødder, umodne ferskner & knækbrød

* chokoladekage 135,-

Chokoladekage som 2 i 1 med egen mousse, is på nougatkrokant, lun sauce på Amarena kirsebær, tuiles med julekrydderier og marengs

Store enkeltretter

BURGER ”BBQ” 205,-

Grillet braiseret oksetykkam i lun smørbolle med bacon-løgkompot, rødvinsglace, Unika ost, spicy kimchi, pommes frites, agurk & Kochens remoulade

Kylling ”bangkoch” 225,-

Lårkød af Hopballekylling med vintergrøntsager i spicy orientalsk soyasauce, cashewnød, syltede grønne tomater, kimchisesam, shiso & jasminris

laksefilet ”bouillabaise” 235,-

Ovnbagt midterstykke af laks kraftig bouillabaisesuppe med safran, urter, Pernod, ristet ratatouillegrøntsager, urteslør, lune kartofler & små søde tomater

gris ”bourguignon” 245,-

Herlig mør nakke af gris braiseret med urter, rødvin og peber, små løg, bøgehatte, kartoffelmousseline, bacon, sprød svær & kålskud

* Vegetarisk

** Kan laves vegetarisk

♡ Vegansk