Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.
Forret
Peberrodsmousse & Ærter 195,-
Flødekefir – Karry – Radise – Malt – Karse – Agurk – Rugbrød – Habañero Chili
Hovedret
Kalveculotte & Sommergrønt 325,-
Sennepskorn – Ribs – Asparges – Selleri – Hasselnød – Peber – Balsamico – Løvstikke
Dessert
Jordbær & Hyldeblomst 175,-
Mascarpone – Vanilje – Koldskål – Havsalt – Rosenpeber – Cacao – Karamel – Double Cream
3 retters menu 650,-
Ad libitum fra buffet 495,-
Alt inklusiv 995,-
VÆLG ÉN ELLER TO RETTER SOM TILKØB TIL KOCHENS FAVORIT MENU TILKØBSRETTER KAN IKKE SKIFTES UD MED FAVORIT RETTER
Mellemret
Majs & Blomkål 195,-
Artiskok – Citron – Stikkelsbær – Jalapeño – Spæk – Kørvel – Syrnet Smør – Timut Peber
Ost
Mimolette & Havtorn 185,-
Lagret Ost – Bergamotte – Mandelolie – Brioche – Sort Peber – Gl. Knas Creme – Engsyre
4 Retter 795,- Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.250,- 5 retter 895,- Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.295,-
Vinmenu til 3 retters menu 450,- Vinmenu til 4 retters menu 575,- Vinmenu til 5 retters menu 650,-
2022 Grüner Veltliner – Nussberg – Weingut Wieninger – Wien – Østrig
2019 La Croix Picot – Savennieres – Domaine Fournier Longchamps – Loire – Frankrig
2022 Floramundi – Cerasuolo di Vittoria – Donnafugata – Sicilien – Italien
Pommeau de Normandie – Famille Dupont – Normandiet – Frankrig
Brachetto d’Acqui – San Maurizio – Vallebelbo – Piemonte – Italien
Crispy Chicken Burger 225,-
Kartoffelbolle – BBQ – Hjertesalat – Pommes Frites – Bananketchup – Chilimayonaise – Agurk – Karamelsten
Sommersalat med Varmrøget Laks 235,-
Forårssalat – Sennep – Persille – Gulerod – Grønne Asparges – Agurk – Kartoffel – Små Løg
Bangkoch Grisekæber med Cashewnødder 245,-
Årstidens Grønt – Kinakål – Grøn Tomat – Jasmin Ris – Brunet Smør – Sesam – Soya – Ingefær
Udvalg af Europæiske Sæsonoste med Garniture 195,-
5 Slags Oste – Abrikos – Korn – Basilikum – Knækbrød – Kvæde – Kørvel – Sirup
Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år