MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Alsik Spas grønne tråd

Alsik Spa opretholder en naturlig balance – både fysisk og mentalt, og vi gør os umage i mødet med vores gæster, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er en integreret del af Alsik Spa konceptet.

Vi har skabt unikke rammer med fokus på traditionsrige spaoplevelser, der er med til at skabe grundlag for et liv med sundhed, styrke og energi.

Den grønne tråd


Spa Cafèen er 100 % økologisk med Sparkling Teas & grønne drinks


Spa-produkterne er rene med naturlige ingredienser, og samtidig er kvalitet og resultater er i højsæde


Loungeområderne er digitalfrie zoner og med udsigt til vandet og naturen for ro og restitution


Behandlingerne er holistiske med respekt for kroppen og med tanke på et sundt liv


I Vitaminbaren tilbydes sunde drikke, som før og efter de holistiske behandlinger, understøtter og fremmer kroppens egen detox


Spa og wellness handler om at lade op – finde ro og balance fysisk og mentalt – i inspirerende omgivelser, der skaber rum til at slippe hverdagen og nyde nuet.

Vitaminbar
fix-img
fix-img

Du er muligvis også interesseret i:

Alsik Spa Pool

Du fornemmer hurtigt den særlige ro og afslappende atomsfære i Alsik Spa Pool, hvor de naturlige elementer af lys, vand og varme skaber harmoni og balance.

Alsik Nordisk Spa

Der er tid til afslapning og fordybelse, når du træder ind i de smukke omgivelser, der er inspireret af nordiske elementer af natur, lys og vand. Alle dine sanser bringes i spil med et væld af unikke spa-oplevelser, der tager afsæt i gamle nordiske kurritualer og de bedste badetraditioner.