MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Skal Alsik være rammen om din store dag?

På Alsik står alle muligheder åbne for dig og dine gæster.

Med tre fantastiske restauranter, anerkendt mesterkok, skønne festlokaler i alle størrelser og med havudsigt, Danmarks største spa, udsigtsplatform og eksklusive lokaler kan vi på Alsik skabe helt anderledes unikke helheder og oplevelser, når livets store fester skal fejres.

SKAL ALSIK VÆRE RAMMEN FOR DIN STORE DAG?

Din fest skal skræddersys

Det er kun din fantasi, der sætter grænser, uanset om det er bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller en helt fjerde begivenhed, der skal fejres. På Alsik står vi klar til at hjælpe dig med at skræddersy præcis den fest, du drømmer om. Vi ved, hvor vigtigt, det er, at dagen lever op til dine drømme og forventninger, og at alt bare klapper. På Alsik er du i nogle af branchens bedste og mest erfarne hænder. Vi tager hånd om selv den mindste detalje og gør dine drømme om den store fest til virkelighed.

Firma og foreningsfesterfix-img
Hold din fest på Alsik Hotelfix-img

Tænk nu hvis…

Forestil dig f.eks. brylluppet, hvor bruden og hendes følge på den store dag kan få sat hår, ordnet negle og lagt make up af professionelle fagfolk og make up-artister i Alsik Nordisk Spas Beauty Lounge.

Menuen til den store bryllupsmiddag har brudeparret sammensat i tæt samarbejde med en af Danmarks bedste kokke, der på dagen leder slagets gang i køkkenet. Det smukke festlokale er pyntet i de valgte farver, og der er kælet for alle detaljer lige fra blomsterdekorationer, service og levende lys til akustik og tekniske faciliteter og udstyr til f.eks. musikere, talere og filmklip.

Velkomstdrinken indtages med udsigt ud over hele Sønderborg og Alssund. Og så er det tid til at feste. Ud på de små timer kan brudeparret trække sig tilbage til deres luksuriøse suite og gæsterne til deres indbydende værelser.

Dagen efter brylluppet starter naturligvis med dejlig morgenmad for de overnattende gæster. Som en sidste prik over i’et på det perfekte bryllup sluttes der af med spa-dag i Alsik Nordisk Spa & Wellness, hvor gæsterne inden hjemrejse kan komme hægterne igen med afslappende og forfriskende wellness-behandlinger.

Se prisen for dit arrangement

Hvad koster festen? Det kan du få et overblik over ved at gå på opdagelse i vores arrangementspakker.

Se vores arrangementspakker her

Du kan os en forespørgsel, og så vender vi tilbage til dig med mulighederne.

Send forespørgsel

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 74203000 eller konference@alsik.steigenberger.com