MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Festlokaler i Sønderborg

Skal der afholdes firmafest eller konfirmation med familien som gæst? Står den på dansegulv og/eller brudevals? Der er mange måder at fejre livets højdepunkter på – og hos Alsik er det kun fantasien, der sætter grænser.

Skal du holde fest?

Kontakt Alsiks Event & Konferenceteam og hør nærmere om de mange muligheder
Festlokaler med terrasse og udsigt

Din fest i Alsik rammer

Vores flotte og fleksible festlokaler i Sønderborg kan indrettes og dekoreres præcis, som du ønsker det. I samarbejde med vores dygtige eventplanlæggere defineres alt fra farvetema og bordpynt til behovet for gavebord, dansegulv og diasshows. På den måde skræddersyer vi begivenheden og vores festlokaler i Sønderborg specielt til dig, og vores dygtige personale sørger naturligvis for, at der bliver kræset om alle detaljerne.

Vores selskabslokaler i Sønderborg er desuden en del af et større luksuskompleks med både hotel, spa-afdeling og formidable restauranter, hvilket betyder, at alt fra menuen til overnatning kan organiseres på stedet. Det er med til at sikre en rød tråd gennem hele arrangementet og vi sørger for, at alt forløber glidende fra start til slut.

Festlokale i Sønderborgfix-img
Festlokale med terassefix-img

Festlokaler med udsigt til vandet

Leder du efter festlokaler i Syddanmark med regionens absolut flotteste placering? Så er vores festlokaler i Sønderborg det helt rette valg. Her, mindre end et stenkast fra vandkanten, får du en smuk udsigt gennem de store gulv-til-loftvinduer. Sku udover de blide bølger, se sejlskibene glide forbi og glæd dig ved synet af det rolige liv på den charmerende havnepromenade. På en solskinsrig dag kan også den hævede terrasse tages i brug, og her er ligeledes en smuk udsigt over både by og natur.

Men det er ikke kun omgivelserne, der er et maleri værdigt. Også den indvendige del af vores festlokaler i Sønderborg får gæster til at dåne. Det flotte lysindfald, de rene linjer, de nøje udvalgte materialer og arkitektoniske detaljer gør rummet til et kunstværk i sig selv. Endnu flottere bliver det, når bordpynt, dekorationer og levende lys fylder lokalet og forvandler stedet til dit personlige festlokale.

Lokaler og faciliteter

Selskabslokaler med udsigt i Sønderjylland

Sammensæt menuen med Alsiks kokketeam

Der venter jer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, når I sætter jer til bords i vores smukke festlokaler i Sønderjylland. Den ansvarlige for Alsiks kokketeam og gastronomiske univers er nemlig en af Danmarks absolut bedste og mest anerkendte kokke, Jesper Koch. Du er derfor i yderst kompetente hænder, når vi sammen planlægger menuen, og på dagen sikrer hele teamet, at smagsnuancerne forfines og tilpasses, så hver enkelt mundfuld får smagsløgene til at danse.

Når du holder din festmiddag i vores festlokaler i Sønderborg, kan du vælge mellem alt fra 3 til 6-retters selskabs- eller gourmetmenu. Det er også muligt at holde et formiddagsarrangement med 2 timer af vores overdådige brunchbuffet.

Se arrangementspakker

Jesper Koch
fix-img
Sammensæt din menu med en topkok
Hvidvin i Restaurant Alsikfix-img

Festlokaler med overnatning

Når den sidste skål er udbragt, natten for alvor har lagt sig over byen og det efter en begivenhedsrig dag er tid til at gå til køjs, kan både vært, værtinde og gæster se frem til en god nats søvn. Tjek ind på et af Alsiks lækre hotelværelser eller suiter, der ligger i direkte forlængelse af vores selskabslokaler i Sønderborg. Så kan du også vågne op til den smukke udsigt over charmerende Sønderborg og Alssund.

Se værelser og suiter

Når alle er kommet i tøjet, er der mulighed for at mødes til en overdådig morgenbuffet i vores lækre on-site restaurant.

Små og store festlokaler med havudsigt

30, 60 eller 300 gæster? Vi har flere forskellige festlokaler i Sønderjylland, der udvælges og indrettes efter ønsker og behov. Her kan gøres plads til stort dansegulv og masser af siddeplads, eller vi kan holde det småt, intimt og hyggeligt.

På en god solskinsdag kan vores store tagterrasse også tages i brug. Her kan ligeledes indrettes med borde, hvor gæsterne kan mingle, mens de nyder en forfriskning og den fantastiske udsigt over Alssund.

fix-img
Luksuriøst soveværelse på BMC Suitenfix-img

Indretning og pynt efter din smag

Vi forstår, at hver begivenhed er unik, og derfor tilbyder vi fuld fleksibilitet, så du kan skabe præcis den stemning, du drømmer om. Uanset om du er til klassisk og afdæmpet elegance eller festlige farver, er vores festlokaler i Sønderborg designet til at opfylde dine ønsker.

Du kan også selv vælge bordopstilling, og vi guider dig igennem de forskellige muligheder – fra stilfulde rundborde til flotte langboder, der indbyder til hygge og mere interaktion mellem gæsterne.

Få hjælp af vores eventteam

Det kan være et stort og tidskrævende arbejde at planlægge en fest. Men du kommer ikke til at stå med det alene! Når du booker vores festlokaler i Sønderborg, får du et helt eventteam i ryggen, som vil hjælpe dig at realisere dine drømme og planer. De sørger også for alt det praktiske fra pynt til anskaffelse af teknik og elektronik til diverse aktiviteter og festlige indslag. På den måde kan du være sikker på, at alt spiller på dagen, når du byder gæsterne indenfor i de flotte festlokaler i Sønderborg.

Se prisen for dit arrangement

Du kan vælge mellem flere forskellige arrangementspakker, når der skal afholdes firmafest, rund fødselsdag, konfirmation eller andre store begivenheder i vores festlokaler i Sønderjylland. Pakkernes indhold og pris varierer afhængigt af tidsrummet, dit ønske til middagen og øvrig forplejning. Det er naturligvis også muligt selv at sammensætte sit arrangement ud fra et bred udvalg af services og ydelser.

Se arrangementspakker 

fix-img
fix-img

Reservér din dato

Der kan være rift om festlokaler i Sønderjylland – særligt i sommerhalvåret, omkring jul og andre højtider. Derfor kan det være en god idé at kontakte os i god tid for at sikre din dato. Har du behov for en rundvisning og en personlig snak forinden, arrangerer vi naturligvis også det.