Medlemskaber - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Medlemskaber

Alsik Spa tilbyder Spa & Fitness medlemsskaber, der sætter fokus på din sundhed, fysiske og mentale velvære og restitution. Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Alsik Nordisk Spa Club

Et medlemskab til Alsik Nordisk Spa Club er til dig, som vil nyde spa i smukke omgivelser omkring nordiske elementer af natur, lys og vand. Overalt inspireres du af unikke varme og kolde spaoplevelser med afsæt i de bedste spatraditioner, der styrker din mentale og fysiske sundhed.
Pr. voksen (18+)
6 mdr. / kr. 8.100,-
Pr. voksen (18+)
12 mdr. / kr. 15.000,-
Senior (65+)
6 mdr. / kr. 5.850,-
Senior (65+)
12 mdr. / kr. 10.500,-

Alsik Fitness Club

Lad dig inspirere af de smukke lyse træningslokaler, det nyeste fitnessudstyr fra Technogym og Escape Fitness og få ekstra motivation til din træning i Alsik Fitness Club.
Pr. voksen (18+)
3 mdr. / kr. 2.550,-
Pr. voksen (18+)
6 mdr. / kr. 4.800,-
Senior (65+)
3 mdr. / kr. 1.800,-
Senior (65+)
6 mdr. / kr. 3.300

Du er muligvis også interesseret i:

Fitness, Gym & Yoga Studio

Når du besøger Alsik Fitness, Gym & Yoga Studio, møder du dygtige og passionerede instruktører, der hjælper og vejleder dig til at opnå de bedste resultater tilpasset dine personlige behov. Her træner du i smukke og lyse omgivelser med det nyeste træningsudstyr fra Technogym og Escape Fitness.

Holdtræning

Alle vores instruktører i Alsik Spa er passionerede for deres fag, og er opsat på at inspirere dig til at yde dit allerbedste. Her finder du vores udvalg af træningshold. OBS: I sommerperioden i ugerne 27-34 er der begrænsede hold. For opdaterede tider kontakt venligst spareceptionen.