MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Medlemskaber

Alsik Spa tilbyder Spa & Fitness medlemsskaber, der sætter fokus på din sundhed, fysiske og mentale velvære og restitution. Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Alsik Nordisk Spa & Fitness

Et medlemskab til Alsik Nordisk Spa Club er til dig, som vil nyde spa i smukke omgivelser omkring nordiske elementer af natur, lys og vand. Overalt inspireres du af unikke varme og kolde spaoplevelser med afsæt i de bedste spatraditioner, der styrker din mentale og fysiske sundhed.
Voksen 18+
Pr. måned (online kortbetaling) / kr. 1.495,-
Oprettelsesgebyr
kr. 199,-

Alsik Spa & Fitness Medlemskab

Lad dig inspirere af de smukke lyse træningslokaler, det nyeste fitnessudstyr fra Technogym og Escape Fitness og få ekstra motivation til din træning i Alsik Fitness.
Voksen 18+
Pr. måned (online kortbetaling) / kr. 945,-
Oprettelsesgebyr
kr. 199,-

Du er muligvis også interesseret i:

Fitness & Medlemsskaber

Når du besøger Alsik Fitness, Gym & Yoga Studio, møder du dygtige og passionerede instruktører, der hjælper og vejleder dig til at opnå de bedste resultater tilpasset dine personlige behov. Her træner du i smukke og lyse omgivelser med det nyeste træningsudstyr fra Technogym og Escape Fitness.

Holdtræning

Alle vores instruktører i Alsik Spa er passionerede for deres fag, og er opsat på at inspirere dig til at yde dit allerbedste. Her finder du vores udvalg af træningshold.