MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Holdtræning

Alle vores instruktører i Alsik Spa er passionerede for deres fag, og er opsat på at inspirere dig til at yde dit allerbedste. Her finder du vores udvalg af træningshold.

Bestil holdtræning

Som medlem af Alsik Spa Club og som Spa gæst kan du booke plads på de forskellige hold. Ring eller skriv en mail til os.

Afbud til holdtræning skal foretages minimum 2 timer inden holdstart. Ved for sent afbud eller udeblivelse, opkræves der automatisk 49 kr. for udeblivelse.

Core træning

Core Træning er for dig som ønsker at styrke din kernemuskulatur omkring din kropsstamme. Vi træner de stabiliserende muskler på mave og ryg. Ud over at styrke, giver træningen dig en bedre holdning, større udholdenhed og den sætter gang i forbrændingen.
Onsdage kl. 17.00 - 17.45
Onsdage kl. 18.00 - 18.45

Aqua Mindfulness i Alsik Spa Pool & Nordisk Spa

Oplev en 80 minutters guidet sanserejse i Alsik Spa Pool og Alsik Nordisk Spa med varme, kulde, dufte samt guidede øvelser i vand, der vil få dig helt ned i gear og give dig en ny fornemmelse for ro. Vi øver os i bare at være til stede i nuet, i stedet for at være i vores hoveder og tænke på fortiden eller fremtiden. Hvorfor vi gør det? Fordi det er træning for hjernen. Vi styrker vores mentale evner til bl.a. at fokusere på én ting af gangen, til at koncentrere os og blive bedre til at være i nuet. Det giver et bedre overblik og større indre ro og ikke mindst velvære. Hold oprettes ved min. 3 personer. Max. 5 personer pr. hold.
Torsdage kl. 19.00-20.30 / kr. 295,- pr. person

Pilates

Vi træner de stabiliserende muskler hvor der er fokus på styrke af kærnemuskulaturen. Vi træner primært mave og ryg, men også de stabiliserende muskler i hofter, bækken og skuldre. Pilates kan være med til at give dig en bedre holdning og gøre dig mere slank og rank.
Tirsdag kl. 16.30-17.30

Yoga

Denne Yoga time er for dig som ønsker at kommer ned i gear ved hjælp af vejrtrækningsøvelser og Yoga Asanas. Timen kan være med til at give dig øget smidighed, mobilitet og styrke, samt give dig en mulighed for at afstresse nervesystemet og finde indre ro. Alle kan være med og timerne tilpasses efter deltagerne.
Mandag kl. 10.00-11.00

HIIT

HIIT – High Intesety Interval Training, er en træning hvor du bliver udfordret på styrken, konditionen og udholdenheden.
Mandage kl. 17.30-18.20

Yoga & mindfulness

Sessionen er for dig, der ønsker at komme væk fra hovedet og ned i kroppen.
Mandag kl. 19.00-20.00
Tirsdage i lige uger kl. 10.00-11.00
Onsdag kl. 15.30-16.30
Torsdag kl. 16.30-17.30

Aqua Fitness

Træning i vand. Den naturlige modstand og opdrift i vandet udnyttes med egen kropsvægt, samt redskaber til effektiv træning af kroppen.
Tirsdage kl. 11.00-11.45
Tirsdage kl. 12.00-12.45
Onsdage kl. 8.30-9.15

Ryghold

Smerter i ryg og lænd er en af de mest udbredte problemer i vores hverdag. Træningen er til dig, der gerne vil forebygge dårlig ryg eller har afsluttet et rygbehandlingsforløb. Alsik Spa tilbyder målrettet træning, der skaber stabilitet, smidighed og styrke i ryg og krop. Træningen er både fællestræning og individuelt tilpasset træning.
Torsdage kl. 17.00-17.45

Spinning

Optimal workout – nu sætter vi farten op. Du øger din konditionsmæssige styrke, fedtforbrænder og udfordrer musklernes evne med intervaltræning til at arbejde intenst i længere tid. På de nyeste spinningcykler bliver spinning mere end en workout – det en oplevelse, der skaber styrke og energi i kroppen fysisk og mentalt.
Tirsdage kl. 17.30-18.15
Søndage kl. 9.00-9.45 (kun lige uger)

Alsik Senior fitness (over 65 år)

I unikke rammer og hyggeligt samvær sætter vi fokus på at opbygge og vedligeholde styrke i kroppen hele livet.
Torsdage kl. 9.00 – 9.45
Torsdage kl. 10.00 – 10.45

Du er muligvis også interesseret i:

Medlemskaber

Alsik Spa tilbyder Spa & Fitness medlemsskaber, der sætter fokus på din sundhed, fysiske og mentale velvære og restitution. Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Yoga & Mindfulness

Hos Alsik Spa kan du opleve yoga og mindfulness i unikke rammer.