MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Holdtræning

Alle vores instruktører i Alsik Spa er passionerede for deres fag, og er opsat på at inspirere dig til at yde dit allerbedste. Her finder du vores udvalg af træningshold.

Bestil holdtræning

Som medlem af Alsik Spa Club og som Spa gæst kan du booke plads på de forskellige hold. Ring eller skriv en mail til os.

Afbud til holdtræning skal foretages minimum 2 timer inden holdstart. Ved for sent afbud eller udeblivelse, opkræves der automatisk 49 kr. for udeblivelse.

Spinning

Optimal workout – nu sætter vi farten op. Du øger din konditionsmæssige styrke, fedtforbrænder og udfordrer musklernes evne med intervaltræning til at arbejde intenst i længere tid. På de nyeste spinningcykler bliver spinning mere end en workout – det en oplevelse, der skaber styrke og energi i kroppen fysisk og mentalt.

Abs & Booty

Her er der fokus på core/mave og ben/bagdel. Vi kører med høj intensitet under hele træningen, da alle øvelser primært udføres som superset. Du får effektive øvelser, høj puls og sved på panden. Lidt ømhed efterfølgende må forventes. Øvelserne tilpasses i sværhedsgrad efter deltagerne, lidt træningserfaring er dog en fordel.

Aqua Fitness

Træning i vand. Den naturlige modstand og opdrift i vandet udnyttes med egen kropsvægt, samt redskaber til effektiv træning af kroppen. Aqua Fitness er for alle og har både fokus på styrke, kondition, balance og mobilitet. OBS: Dette hold er kun tilgængeligt for gæster med spaadgang.

Yogaflow

Denne Yoga form er mere aktiv end den traditionelle Hatha Yoga. Yogastillingerne udføres i et flow, hvor vi i flydende bevægelse bevæger os fra den ene stilling til den næste. Der er fokus på vejrtrækningen, styrke, fleksibilitet og på at være til stede her og nu i din krop.

Yin-yoga

Denne yogaform er for dig, der ønsker at komme helt ned i gear og være i dit eget rum, bare med dig selv og nærvær indad, så der er tid til at mærke efter og slappe af - og måske også opdage, hvad der fylder i dig og dit tankerum.

Yoga & mindfulness-hold

Sessionen er for dig, der ønsker at komme væk fra hovedet og ned i kroppen. Træningen er både en fysisk og mental øvelse i at være fuldt tilstede der, hvor vi er, i stedet for at være i tankerne i enten for- eller fremtiden. Vi starter sessionen med et åndedrætsritual for at berolige krop og sind. Du bliver herefter guidet ind i enkle og styrkende yoga udstræk i et langsomt, næsten meditativt tempo. Vi afslutter sessionen med en kort guidet meditation.

Du er muligvis også interesseret i:

Medlemskaber

Alsik Spa tilbyder Spa & Fitness medlemsskaber, der sætter fokus på din sundhed, fysiske og mentale velvære og restitution. Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Yoga & Mindfulness

Hos Alsik Spa kan du opleve yoga og mindfulness i unikke rammer.