Holdtræning - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Holdtræning

Alle vores instruktører i Alsik Spa er passionerede for deres fag, og er opsat på at inspirere dig til at yde dit allerbedste. Her finder du vores udvalg af træningshold.

Efter hver holdtræning er der mulighed for at benytte områderne i Alsik Spa Pool en time efter klassens afslutning.

Bestil holdtræning

Som medlem af Alsik Spa Club og som Spa gæst kan du booke plads på de forskellige hold. Ring eller skriv en mail til os.

Ben & baller

Træning med fokus på ben og baller.
Mandage kl. 17.00 - 17.45

Core træning

Core træning
Onsdage kl. 17.00 - 17.45

Aqua Fitness

Ved Aqua Fitness udnyttes den naturlige modstand i vandet til effektiv træning af kroppen. Aqua Fitness er for alle og har både fokus på styrke, kondition, balance og smidighed.
Tirsdage kl. 10.30-11.15

Ryghold

Smerter i ryg og lænd er en af de mest udbredte problemer i vores hverdag. Træningen er til dig, der gerne vil forebygge dårlig ryg eller har afsluttet et rygbehandlingsforløb. Alsik Spa tilbyder målrettet træning, der skaber stabilitet, smidighed og styrke i ryg og krop. Træningen er både fællestræning og individuelt tilpasset træning.
Torsdage kl. 17.00-17.45

Spinning

Optimal workout – nu sætter vi farten op. Du øger din konditionsmæssige styrke, fedtforbrænder og udfordrer musklernes evne med intervaltræning til at arbejde intenst i længere tid. På de nyeste spinningcykler bliver spinning mere end en workout – det en oplevelse, der skaber styrke og energi i kroppen fysisk og mentalt.
Tirsdage kl. 17.30-18.15
Søndage kl. 9.00-9.45

Alsik Senior fitness (over 65 år)

I unikke rammer og hyggeligt samvær sætter vi fokus på at opbygge og vedligeholde styrke i kroppen hele livet. Med et personligtræningsprogram sikrer vi de bedste resultater.
Torsdage kl. 10.00 – 10.45

Du er muligvis også interesseret i:

Medlemskaber

Alsik Spa tilbyder Spa & Fitness medlemsskaber, der sætter fokus på din sundhed, fysiske og mentale velvære og restitution. Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Yoga & Mindfulness

Hos Alsik Spa kan du opleve yoga og mindfulness i unikke rammer.

x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg