MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Yoga & Mindfulness

Hos Alsik Spa kan du opleve yoga og mindfulness i unikke rammer.

Bestil yoga & mindfulness

Som medlem af Alsik Spa Club og som Spa gæst kan du booke plads på de forskellige hold. Ring eller skriv en mail til os.

Mindfulness Spa Kur

Alsik Spa tilbyder et 8 ugers udviklingsforløb, Mindfulness Spa Kur, til dig, der ønsker at finde balance og indre ro. Ønsker du at skabe positive forandringer i dit liv? Vil du lære teknikker, der gør dig i stand til at leve i nuet og mindske risikoen for stress? På et nyt 8 ugers udviklingsforløb i Alsik Spa får du de nødvendige værktøjer til et liv i bedre balance. Her kombineres skønne sansende wellnessoplevelser med en grundig introduktion til mindfulness.
8 sessioner á 2½ time / Kr. 5.995,-

Pilates

Vi træner de stabiliserende muskler hvor der er fokus på styrke af kærnemuskulaturen. Vi træner primært mave og ryg, men også de stabiliserende muskler i hofter, bækken og skuldre. Pilates kan være med til at give dig en bedre holdning og gøre dig mere slank og rank.
Tirsdag kl. 16.30-17.30

Yoga

Denne Yoga time er for dig som ønsker at kommer ned i gear ved hjælp af vejrtrækningsøvelser og Yoga Asanas. Timen kan være med til at give dig øget smidighed, mobilitet og styrke, samt give dig en mulighed for at afstresse nervesystemet og finde indre ro. Alle kan være med og timerne tilpasses efter deltagerne.
Mandag kl. 10.00-11.00

Yoga & mindfulness

Sessionen er for dig, der ønsker at komme væk fra hovedet og ned i kroppen.
Mandag kl. 19.00-20.00
Tirsdage i lige uger kl. 10.00-11.00
Onsdag kl. 15.30-16.30
Torsdag kl. 16.30-17.30

Aqua Mindfulness

Oplev en 80 minutters guidet sanserejse i Alsik Spa Pool og Alsik Nordisk Spa med varme, kulde, dufte samt guidede øvelser i vand, der vil få dig helt ned i gear og give dig en ny fornemmelse for ro.
Torsdage kl. 19.00-20.30 / kr. 295,-

Du er muligvis også interesseret i:

Medlemskaber

Alsik Spa tilbyder Spa & Fitness medlemsskaber, der sætter fokus på din sundhed, fysiske og mentale velvære og restitution. Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Holdtræning

Alle vores instruktører i Alsik Spa er passionerede for deres fag, og er opsat på at inspirere dig til at yde dit allerbedste. Her finder du vores udvalg af træningshold.