MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Yoga & Mindfulness

Hos Alsik Spa kan du opleve yoga og mindfulness i unikke rammer.

Bestil yoga & mindfulness

Som medlem af Alsik Spa Club og som Spa gæst kan du booke plads på de forskellige hold. Ring eller skriv en mail til os.

Mindfulness Spa Kur

Alsik Spa tilbyder et 8 ugers udviklingsforløb, Mindfulness Spa Kur, til dig, der ønsker at finde balance og indre ro. Ønsker du at skabe positive forandringer i dit liv? Vil du lære teknikker, der gør dig i stand til at leve i nuet og mindske risikoen for stress? På et nyt 8 ugers udviklingsforløb i Alsik Spa får du de nødvendige værktøjer til et liv i bedre balance. Her kombineres skønne sansende wellnessoplevelser med en grundig introduktion til mindfulness.
8 sessioner á 2½ time / Kr. 5.995,-

Yogaflow

Denne Yoga form er mere aktiv end den traditionelle Hatha Yoga. Yogastillingerne udføres i et flow, hvor vi i flydende bevægelse bevæger os fra den ene stilling til den næste. Der er fokus på vejrtrækningen, styrke, fleksibilitet og på at være til stede her og nu i din krop.

Yin-yoga

Denne yogaform er for dig, der ønsker at komme helt ned i gear og være i dit eget rum, bare med dig selv og nærvær indad, så der er tid til at mærke efter og slappe af - og måske også opdage, hvad der fylder i dig og dit tankerum.

Yoga & mindfulness-hold

Sessionen er for dig, der ønsker at komme væk fra hovedet og ned i kroppen. Træningen er både en fysisk og mental øvelse i at være fuldt tilstede der, hvor vi er, i stedet for at være i tankerne i enten for- eller fremtiden. Vi starter sessionen med et åndedrætsritual for at berolige krop og sind. Du bliver herefter guidet ind i enkle og styrkende yoga udstræk i et langsomt, næsten meditativt tempo. Vi afslutter sessionen med en kort guidet meditation.

Du er muligvis også interesseret i:

Medlemskaber

Alsik Spa tilbyder Spa & Fitness medlemsskaber, der sætter fokus på din sundhed, fysiske og mentale velvære og restitution. Uanset om du har brug for afslapning og pauser i en travl hverdag eller hjælp til en positiv fysisk udvikling, så vejleder og hjælper vi dig i den rigtige retning.

Holdtræning

Alle vores instruktører i Alsik Spa er passionerede for deres fag, og er opsat på at inspirere dig til at yde dit allerbedste. Her finder du vores udvalg af træningshold.