MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Skab større stabilitet og ro i livet

”Du kan ikke stoppe bølgerne, men du kan lære at surfe” er et citat af Jon Kabat-Zinn, amerikansk mindfulness lærer. Citatet kan fortolkes som, at vi ikke kan stoppe livets ”bølger”, men at vi – med værktøjer fra mindfulness – kan lære at navigere i livets hav.

Med Mindfulness Spa Kur får du konkrete værktøjer og inspiration til, hvordan du kan navigere i dit liv med de udfordringer, som du oplever. Og der kan være mange forskellige grunde til hvorfor man ønsker at lære om mindfulness: måske har du et arbejde, hvor du oplever dig stresset og har måske mistet lidt af overblikket, du kan også have en sygdom, som kan være svær at acceptere, du kan opleve udfordringer med at falde i søvn, opleve generel tristhed eller som om der mangler noget i dit liv uden at vide hvad det er.

Mindfulness Spa Kur

8 sessioner á 2½ times, hvor de første 1½ time er mindfulness session, derefter har du 1 times adgang til Alsik Spa Pool.
Pris: Kr. 5.995,-
Angiv venligst om du ønsker at deltage på mandags- eller torsdagsholdet
Begrænset antal pladser

Gratis infomøde kommer snart.

fix-img
fix-img
Find din indre ro

Find din indre ro

Forløbet er for dig, der er motiveret for at skabe positive ændringer i den livssituation, som du oplever lige nu. Det er bygget op så hver uges øvelser fører dig ind en dybere forståelse af mindfulness. Du vil opleve en ny bevidsthed, der bidrager til øget sundhed og trivsel både fysisk og mentalt.

Du får lært, hvordan du kan være sammen med dig selv på en konstruktiv og positiv måde – også når livet er udfordrende. Meditationsdelen hjælper os med at finde stabilitet i livet, uanset hvordan livet udvikler sig. Vi udvikler herved en større robusthed til at være i vores livssituation.

Vi mødes i grupper af max. 6 deltagere i alt 8 gange af 2½ time pr. gang.

Den første 1½ af sessionerne finder sted i Spa Lab i Alsik Spa. Efter hver session har deltagerne 1 times adgang til Alsik Spa Pool området, hvor man kan slappe af og måske reflektere over sessionen. Til Alsik Spa Pools, får du efter hver session lidt forkælelse” i form af en Body Scrub til Steam Bath og efterfølgende en lækker Body Mask til brug i panorama Sauna.

Underviser Kari Bjerke fortæller om Mindfulness Spa Kur-forløbet.

Værktøjer

På kurset øver vi værktøjer, som hjælper dig til at finde større stabilitet i dit liv i forhold til de udforinger, som du ønsker at have fokus på. Ofte kan mindfulness bidrage til:

 • at man bliver mere venlig overfor sig selv og andre (udvikler evnen til empati)
 • at skabe positive forandringer
 • at lære at blive i stand til at ‘parkere’ sager for at tage dem op på et senere tidspunkt (ift til at forebygge stress med mindfulness)
 • at blive mere åben og nysgerrig (i stedet for at kritisere)
 • bedre overblik og større indre ro.
 • at blive bedre til at stoppe op og være til stede i det, der foregår lige nu, i stedet for at være i fortiden eller i fremtiden.
 • bedre til at fokuserer på én ting af gangen.
 • at hjælpe med at man bliver mere koncentreret og rodfæstet.
 • at træne hjernen i at stoppe op før der responderes (modsat at reagere pr automatik.)
 • at skabe en pause i strømmen af gøremål, som man bliver bedre til at vurdere, hvad der kræver handling her og nu, og hvad der kan vente til senere.

 

Indhold i hver session

 • Begynder med åndedrætsritual med Amazing Space duft og derefter med en kort meditation, som hjælp til at komme tilstede.
 • Runde blandt deltagerne med opfølgning på træningen hjemme i ugens løb sammen med en kop dejlig Amazing Space Mindfulness te.
 • Ugens indstilling og opmærksomhedstræning gennemgås. (Der er i alt 7 indstillinger som f.eks. “ikke-dømme”, ”give slip”, ”tålmodighed” m.v. Vi arbejder en hel uge med hver indstilling og øver enkle opmærksomheds øvelse.)
 • Bodyscan meditation, liggende på yoga måtte med tæppe over sig, hvor man bliver guidet til at få kontakt med kroppen.
 • Gennemgang af kommende uges egen træning.
 • Afslutter med en guidet meditation.

Dagen efter sessionen modtager deltagerne en mail med repetition af sessionen, information om egne hjemme øvelser, links til guidede meditationer samt information om kommende uges indstilling.

Instruktør er Kari Bjerke, der har mediteret siden 2003 og været mindfulness instruktør siden 2013. Hun har en passioneret karriere omkring mindfulness.

Vi udbyder to hold med opstart i september/oktober

Mandage kl. 16.30-19.00
Torsdage kl. 16.30-19.00

Alle sessioner inkluderer 1 times efterfølgende adgang til Alsik Spa Pool

Pris: kr 5.995,-

Prisen indeholder: 8 x 2½ time:  1½ time er mindfulness session, 1 times selvforkælelse i Alsik Spa Pools med lækre spa produkter, lån af badekåbe, håndklæde samt slippers.

For yderligere informationer og tilmelding kontakt:

Kari Bjerke, Mindfulness instruktør på kbjerke@alsik-hotel.dk

Du er muligvis også interesseret i:

8/02/24

Alsik får certifikat på sine bæredygtige initiativer

Alsik Hotel & Spa i Sønderborg har fået turismens anerkendte miljømærke: Green Key-certifikatet.

17/01/24

Book 3 nætter – betal for 2

Nyd påsken på Alsik Hotel & Spa i Sønderborg med 3 nætter til 2 nætters pris i uge 13 i 2024.