MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Syttende Gourmetophold

Nyd et eksklusivt ophold på Alsik med middag på Syttende og adgang til Nordisk Spa.


Kr. 9.960,- for 2 personer i en Alsik Suite


 

Syttende Gourmetophold på Alsik Hotel

Begrænset antal pladser. Ophold kan kun bookes 95-150 dage frem i tiden med ankomst tirsdag-lørdag. Bemærk øvrige betingelser.

Gourmetoplevelse på Syttende

Glæd jer til en uforglemmelig oplevelse på Alsiks gourmetrestaurant Syttende, der er blevet belønnet med en Michelin-stjerne for det høje gastronomiske niveau.

I får serveret Syttendes Echo-menu, der består af sytten serveringer. Menuen skifter løbende ændrer sig i takt med nye råvarer og sæsoner.

På Syttende er ypperlige ingredienser, smage og traditioner fra hele verden kombineret med udsøgte lokale råvarer. For selvom vi både henter inspiration og råvarer fra alle verdenshjørner, udspringer vi samtidig af den sønderjyske muld.

Drikkevarer til middagen er ikke inkluderet, men I kan vælge fra det særdeles omfangsrige kort med bl.a. vine og alkoholfrie drikke.

Udover den udsøgte menu kan I fra restauranten på 17. etage også nyde den fortryllende udsigt over Sønderborg, Als Sund og den smukke natur.

 

Læs mere om Syttende

Syttende Gourmetophold på Alsik Hotel & Spa

Overnatning


  • Overnatning for to personer i en Alsik Suite

Gastronomi


  • Middag for to personer på Syttende: Echo-menu (drikkevarer er ikke inkluderet)
  • Stor morgenbuffet i Restaurant Alsik

  • Adgang til Alsik Spa Pool, Nordisk Spa samt Fitness. (Nordisk Spa kræver tidsbestilling)

 

Betingelser:

Når reservationen er lavet vil der blive fremsendt en proforma faktura, som bedes betales inden for 5 hverdage. Hvis betaling ikke modtages i korrekt tid vil opholdet blive annulleret igen.

Ved reservation accepteres det at den fulde pris for opholdet skal betales før ankomst. Det er ikke muligt at få dette beløb refunderet hverken ved modifikation af reservationen eller ved fuld annullering.

Bemærk: Din reservation er først godkendt, når du modtager en bekræftelse.

Book

fix-img
fix-img
Nyd en udsøgt gourmetoplevelse på Syttende
Jesper Kochs nye restaurant Syttende

Vågn op i natursmukke omgivelser

Vågn op i det fanstatiske lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduer, som åbner op for en enestående udsigt ud over Alssund, den hyggelige havnefront og Sønderborg by. Under hele ophold er der dømt komfort, hygge og nordisk elegance i bedste skandinaviske designtradition.

Se de stilfulde værelser og suiter

Udover hotel- og gourmetoplevelsen venter en verden af oplevelser i uspoleret natur. Samtidig er det aldrig kedeligt i Sønderborg. Byen er rig på historie, kultur, shoppingmuligheder og hyggelige caféer.

Gå på opdagelse i Sønderborg

Start dagen med en lækker morgenbuffet.
Spaophold med stor morgenbuffet