MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Massage

Du og din krop skal følges ad resten af livet, og derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den ikke kun fremstår sund, men også trives fysiologisk.

Du og din krop skal følges ad resten af livet, og derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den ikke kun fremstår sund, men også trives fysiologisk. I en stressende og hektisk hverdag kan der hurtigt opstå muskelspændinger, som kan være svære at få forløst.

Ved massage løsnes musklerne langsomt, og blodcirkulationen omkring muskelfibrene øges. Således fjernes ophobede affaldsstoffer, mens musklerne fodres med ilt og næringsstoffer.

Samtidig får din krop endelig ro til at slappe af og ånde ud – når dit blodtryk sænkes stoppes udskillelsen af stresshormonet kortisol, og massage kan derfor også være en god genvej til at slippe af med hjertebanken og bekymringer. Vores massagebehandlinger tager udgangspunkt i netop dig, din krop og dine personlige behov, og skræddersyes af vores dygtige behandlere, med nøjagtig de produkter der passer til dig.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Alsik Body Buff

Tørbørstning efterfulgt af afspændende aromamassage, der beroliger krop og sind.
60 min. / Kr. 995,-

Alsik Aromatherapy Massage

Behagelig men effektiv kropsmassage baseret på lange, rolige, og afstressende tag med varme, økologiske aromaterapeutiske olier, der er udvalgt efter behov og ønske.
Hele kroppen
55 min.  / Kr. 995,-
Hele kroppen samt ansigt/hovedbund
70 min.  / Kr. 1.095,-

Alsik Deep Touch

Dybdegående kropsmassage med fokus på at forløse kroppens dybereliggende myoser og spændinger. Behandleren spørger ind til særlige kontraindikationer, ønsker, behov og eventuelle skader. Massagen er således altid skræddersyet og tilpasset din krops behov.    
Hele kroppen
60 min. / Kr. 995,-
Hele kroppen samt særlige problemzoner
90 min. / Kr. 1.295,-

Hot Stone Back Treatment

En behandling med fokus på at løsne og afslappe de områder, hvor næsten alle former for spændinger og stress sætter sig. Behandlingen starter med en rygscrub og efterfulgt af massage med varme sten af ryg, nakke, skuldre og arme.
30 min. / Kr. 595,-

Nordic Hot Stone Massage

En dybdegående behandling der udføres med varme lavasten. Stenene som kaldes basaltsten, har oprindelse fra islandske vulkaner. Stenene bliver slebet runde og bløde, og opvarmes til over 50 grader før brug. Massagen er både behagelig og effektiv, og er baseret på lange, rolige, dybe og afstressende tag med lun økologisk olie
70 min. / Kr. 1.295,- pr. person

Nordic Back, Neck and Shoulder Kur

En behandling med fokus på at løsne og afslappe de områder, hvor næsten alle former for spændinger og stress sætter sig.
30 min. / kr. 595

Nordic Soft Foot Kur

Den ultimative behandling, som indbyder til at lægge fødderne op, læne dig tilbage og koble af for en stund.
30 min. / kr. 525,-

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

Silent Mind Room og den unikke Salt Lounge, der naturligt og effektivt stimulerer kroppen til dyb afslapning.

Behandlinger bestil på forhånd