MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Massage & Body Rituals

Du og din krop skal følges ad resten af livet, og derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den ikke kun fremstår sund, men også trives fysiologisk.

Du og din krop skal følges ad resten af livet, og derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den ikke kun fremstår sund, men også trives fysiologisk. I en stressende og hektisk hverdag kan der hurtigt opstå muskelspændinger, som kan være svære at få forløst.

Ved massage løsnes musklerne langsomt, og blodcirkulationen omkring muskelfibrene øges. Således fjernes ophobede affaldsstoffer, mens musklerne fodres med ilt og næringsstoffer.

Samtidig får din krop endelig ro til at slappe af og ånde ud – når dit blodtryk sænkes stoppes udskillelsen af stresshormonet kortisol, og massage kan derfor også være en god genvej til at slippe af med hjertebanken og bekymringer. Vores massagebehandlinger tager udgangspunkt i netop dig, din krop og dine personlige behov, og skræddersyes af vores dygtige behandlere, med nøjagtig de produkter der passer til dig.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Tillæg: Mini facial

En forkælende minibehandling, der egner sig til alle hudtyper, og indeholder både afrensning, eksfoliering, dampende aromaterapi, maske og cremepleje.
25 min. / kr. 495,- pr. person

Alsik Aromatherapy Massage

En luksus forkælende aroma massage oplevelse med specielt sammensatte stræk, lymfedrænage og varm olie på hele din krop.
60 min. / Kr. 1.095,- pr. person

Alsik Deep Touch

Dybdegående kropsmassage med fokus på at forløse kroppens dybereliggende myoser og spændinger. Behandleren spørger ind til særlige kontraindikationer, ønsker, behov og eventuelle skader. Massagen er således altid skræddersyet og tilpasset din krops behov.    
90 min. / Kr. 1.295,- pr. person
75 min. / Kr. 1.195,- pr. person
60 min. / Kr. 995,- pr. person
45 min. / Kr. 795,- pr. person

Pretty & Pregnant

Nærende gravidbehandling baseret på en blødgørende og vævsstyrkende maske til maven der forebygger strækmærker. En skræddersyet behandling til gravide og andre der vil nyde optimal omsorg, og forkælelse med behandlingsteknikker der målrettet lindrer spændinger i ryg og lænd, samt opfylder kroppens behov for harmoni og ro.
70 min. / Kr. 1.195,-

Cream & Honey Wrap

Opstrammende og nærende kropsbehandling baseret på vitamin A, blødgørende mangosmør og opstrammende hexapeptider. “Body Polish” fra top til tå med abrikoskerner og mynte accelererer hudens cellefornyelse. Opstrammende kropsmaske med blødgørende honning nærer huden, imens du hviler i et lunt “sauna-tæppe”. Ryg, nakke og skuldre afspændes med dybdegående massage, der forløser spændinger og myoser. Behandlingen afsluttes ...
90 min. / Kr. 1.295,- pr person
Inkl. Mini Facial
100 min. / Kr. 1.495,- pr person

Hot Stone Back Treatment

En behandling med fokus på at løsne og afslappe de områder, hvor næsten alle former for spændinger og stress sætter sig. Behandlingen starter med en rygscrub og efterfulgt af massage med varme sten af ryg, nakke, skuldre og arme.
30 min. / Kr. 595,- pr person

Nordic Hot Stone Massage

En dybdegående behandling der udføres med varme lavasten. Stenene som kaldes basaltsten, har oprindelse fra islandske vulkaner. Stenene bliver slebet runde og bløde, og opvarmes til over 50 grader før brug. Massagen er både behagelig og effektiv, og er baseret på lange, rolige, dybe og afstressende tag med lun økologisk olie
70 min. / Kr. 1.295,- pr. person

Tranquillity Scrub Ritual

Et ekstraordinær dybderensende aromaterapisk scrub-ritual af hele kroppen. Forbedrer cellernes iltning, mikrocirkulationen og hudens vitalitet.
50 min. / Kr. 995,- pr person

Alsik Mind My Body

Oplev et skræddersyet aktivt kropsritual med sanseoplevelser i form af duft, lymfedrænage og energisk tørbørstning af hele kroppen med kobbertrådshandske, samt aktiverende indsmørings massagecreme med pink peber og kaffeekstrakter.
Single
50 min. / kr. 995.-
Couple
50. min / kr. 1.990,-

Nordic Back, Neck and Shoulder Kur

En behandling med fokus på at løsne og afslappe de områder, hvor næsten alle former for spændinger og stress sætter sig.
30 min. / kr. 595

Nordic Soft Foot Kur

Den ultimative behandling, som indbyder til at lægge fødderne op, læne dig tilbage og koble af for en stund.
30 min. / kr. 525,- pr. person

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

Silent Mind Room og den unikke Salt Lounge, der naturligt og effektivt stimulerer kroppen til dyb afslapning.

Behandlinger bestil på forhånd