Massage & kropsbehandling - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Massage & kropsbehandling

Prøv vores unikke signaturbehandling Danam, eller oplev helende behandlinger med teknikker, der stimulerer kredsløbet og muskulaturen og efterlader kroppen afslappet og med fornyet styrke, smidighed og energi.

Det handler om respekt for kroppen og om at skabe balance og ro både fysisk og mentalt. Vi gør os umage i alle henseender, og vi er altid nærværende og generøse i mødet med dig.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Nyhed – RAAW MAMA

Alsik Spa Signatur gravidbehandling RAAW MAMA er en holistisk skræddersyet behandling til gravide og andre der vil nyde optimal omsorg, og forkælelse med behandlingsteknikker der målrettet lindrer spændinger i ryg og lænd, samt opfylder kroppens behov for harmoni og ro. Med de naturlige og sanselige produkter fra RAAW By Trice er RAAW MAMA en kombination af vidunderlig Polynesisk kropsmassage og lymfedrænerende Gua Sha ansigtsmassage.
80 min. / kr. 1195

Danam

Med Alsiks signaturbehandling, Danam, som tager afsæt i de bedste nordiske badetraditioner omkring elementer af vand, varme, damp og is, forkæles du med en helt unik og nordisk inspireret Hamam-oplevelse. Vi stimulerer alle sanser med naturlige produkter fra det svenske Lapland og med behandlingsteknikker, der efterlader kroppen afslappet og huden med fornyet glød. Behandlingen består af detox fodbad, scrub, kropsmaske, hovedbundsmassage og is-kur.
Single
90 min. / kr. 1395
Par
90 min. / kr. 2500

Alsik Mind Kur

Vi starter behandlingen med en blid guidning, der hjælper dig til at være nærværende og fornemme din krop. Efterfølgende en massage, som balancerer og skaber ro i kroppen.
60 min. / kr. 995

Alsik Body Kur

Tørbørstning efterfulgt af massageteknikker, der stimulerer kredsløbet og hjælper kroppen med at udrense affaldsstoffer. Denne behandling efterlader kroppen afslappet og med fornyet glød.
60 min. / kr. 995

Alsik Muscle Kur

Massageteknikker, der målrettet arbejder på muskler, led og bindevæv for at løsne spændinger og give større styrke og smidighed.
60 min. / kr. 995
90 min. / 1295

Nordic Back, Neck and Shoulder Kur

En behandling med fokus på at løsne og afslappe de områder, hvor næsten alle former for spændinger og stress sætter sig.
30 min. / kr. 595

Nordic Head and Face Kur

Med mere end 40 forskellige ansigts- og hovedbundsmuskler der effektivt stimuleres, er denne behandling på samme tid dybt afslappende og opkvikkende.
30 min. / kr. 595

Nordic Soft Foot Kur

Den ultimative behandling, som indbyder til at lægge fødderne op, læne dig tilbage og koble af for en stund.
30 min. / kr. 595

Nordic Hamam

Inspireret af den traditionelle hamam-oplevelse med økologiske og naturlige produkter fra Moroccan Natural. Tørbørstning, Black Soap renseritual og en kropsmaske af marokkansk rasul-ler efterfulgt af en fugtgivende marokkansk arganolie.
60 min. / kr. 1095

Reborn Body Treatment by RAAW

En udrensende kropsbehandling, der styrker hudens struktur, giver glød og fremmer optimal hydrering. Eksfoliering med næringsrige algesalte efterfulgt af en lun kropsmaske med honning og tang. Behandlingen afsluttes med en blid mineralolie massage.
80 min. / kr. 1195

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

  • Tea Lounge
  • Vitaminbar
  • Salt Lounge
  • Terrasser med panoramisk udsigt over Alssund
  • (+18 år)
Behandlinger bestil på forhånd
x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg