MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Facial

Et ansigt er det første vi lægger mærke til ved et menneske. Så meget af vores personlighed hænger sammen med de signaler, vi udtrykker gennem vores ansigt, og derfor er de fleste særligt optagede af at pleje netop ansigtet. Ansigtsbehandlinger er en fantastisk måde at supplere din plejerutine og booste din huds velvære.

En ansigtsbehandling giver samtidig en ekspert det bedste udgangspunkt for at undersøge din hud i dybden og udvælge de rigtige produkter til netop dig, så du får mest muligt for dine penge, og al den tid du dagligt ligger i at pleje din hud.

Du fortjener luksus og velvære og fuldendt opmærksomhed når du besøger vores behandler etage. Vores ansigtsbehandlinger omfatter altid vores Alsik signatur velkomst ritual, der får dig helt ned i gear.

Vi bruger naturlig hudpleje fra de bedste mærker som Amazing Space og Team Dr. Joseph. Vi stræber efter at finde den perfekte balance mellem nyeste viden, de bedste teknikker og de bedste ingredienser, med omtanke for naturen.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Collagen power

Den opstrammende ansigtsbehandling til alle hudtyper med fokus på nærende, udglattende og fugtgivende masker, koncentrater og hudforfinende pleje.
90 min. / kr. 1295,-

Calm Me

Wellness Face & Back Treat for både mænd og kvinder.
60 min. / 795

Alsik Signatur Facial

Når du vil opleve øjeblikkelige resultater, dyb afspænding og luksus tid kun til dig.
60 min. / Kr. 995,-

Alsik Supreme Facial

Oplev dyb ro i en sanseoplevelse ud over det sædvanlige med blide dufte og aktive ingredienser.
45 min. / Kr. 795,-

Add On

Muligheder for add on til din behandling.
Farve af vipper eller bryn
kr. 150,-
Ret bryn
kr. 150,-
Ret bryn inkl. farve
kr. 250,-
Farve af vipper og bryn inkl. ret
kr. 300,-
Voks (f.eks. overlæbe, hage) pr. område
kr. 95,-

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

Silent Mind Room og den unikke Salt Lounge, der naturligt og effektivt stimulerer kroppen til dyb afslapning.

Behandlinger bestil på forhånd