Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af.
Forret
Ørred fra Vejle Ådal 195,-
Sprød glaskål & syltede løgskaller serveret med sesam & sojavinaigrette
Hovedret
Braiseret oksebryst af Naturkvæg 295,
Spidskålsdolme med hasselnødder & selleri ”Brændende kærlighed” som krokette & sauce bordelaise
Dessert
Kirsebærmousse i kakaoglasur 185,-
Sprød Sablé & Kirsebærsorbet
3-retters menu 595,-
*4-retters menu 665,-
*5-retters menu 695,–
Drikkevarer Ad libitum fra buffet 545,-
Alsik Tartelet* 265,-
Stegt kalvebrissel med kantareller & sprøde ærter i cremet sherrysauce
Strozzapreti Pasta 205,-
Med tigerrejer i en sauce af tomat, hvidløg & basilikum
Lys fiskesuppe med dagens fisk Forret: 195,- Hovedret: 265,-
På bund af porrer, løg & æbler samt purløgsolie
Burger 235,-
Bøf af hakket okse med bløde løg, spidskål & sennepssalat samt sprøde pommes frites
Yves’ Osteret* 185,-
Tynde knækbrød med gammelknascreme, syltede blommer & ristede macadamianødder
Sensommer Koldskål 115,-
Frisk kærnemælk fra naturmælk med bær & cremet vaniljeis
Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år.
Har du allergener, vi skal tage hensyn til, beder vi dig informere os forud for dit besøg, så vi bedst muligt kan imødekomme dine behov.