Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af.
Forret
Ørred fra Vejle Ådal 195,-
Sprød glaskål & syltede løgskaller serveret med sesam & sojavinaigrette
Hovedret
Braiseret oksebryst af Naturkvæg 295,
Spidskålsdolme med hasselnødder & selleri, ”Brændende kærlighed” som krokette & Rødvinssky
Dessert
Kirsebærmousse i kakaoglaze 185,-
Serveret med sprød Sablé & Kirsebærsorbet
3-retters menu 595,-
*4-retters menu 665,-
*5-retters menu 695,–
2017 Riesling Ockfen Trocken – S.A. Prüm – Mosel, Tyskland
2021 Vertigo – Merlot, Cabernet – Livio Felluga – Friuli, Italien
2023 Maury Mas L’Avail – Languedoc-Roussillon, Frankrig
Pris på vinmenu
3-retter: 475,- / 4-retter: 595,- / 5-retter: 695,-
Saft til 3-retterrs menu 215,-
Alsik Tartelet* 245,-
Med Stegte Kammuslinger, Efterårsporre & Jordskokker
Cremet Fiskesuppe med citrongræs
Forret: 195,- Hovedret: 265,-
Hertil Bagt Torsk & Persilleolie
Farseret Gråsten Unghanebryst 295,-
Serveret Med Jordskokker, Syrlig Æble & Svampecremesauce
Yves’ Osteret* 185,-
Tynde knækbrød med gammelknascreme, syltede blommer & revet macadamianødder
Hvid Chokoladeparfair med pistacietuile 185,-
Citrusmarengs & Brombær
Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år.
Har du allergener, vi skal tage hensyn til, beder vi dig informere os forud for dit besøg, så vi bedst muligt kan imødekomme dine behov.