Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.
Forret
Rødbede & Flødekefir 195,-
Varme Krydderier – Sennepskorn – Rugbrød – Dild – Kommen – Peberrod – Tyttebær
Hovedret
Gris & Waldorf 325,-
Kvæde – Kanel – Kråse – Valnød – Selleri – Citron – Krustade
Dessert
Ris A La Mande & Kirsebær 175,-
Vanilje – Mascarpone – Kiks – Havsalt – Fløde 48% – Mandel – Broken Gel
3 retters menu 650,-
Ad libitum fra buffet 495,-
Alt inklusiv 995,-
VÆLG ÉN ELLER TO RETTER SOM TILKØB TIL KOCHENS FAVORIT MENU TILKØBSRETTER KAN IKKE SKIFTES UD MED FAVORIT RETTER
Mellemret
Kammusling & Græskar 195,-
Jomfruhummerbisque – Hasselnød – Orange – Habanerochili – Mandarin – Citrongræs – Blæk
Ost
L’Etivaz Ost & Tørret Frugt 185,-
Abrikos – Daddel – Sveske – Brioche – Balsamico – Figen – Kørvel
4 Retter 795,- Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.250,- 5 retter 895,- Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.295,-
Vinmenu til 3 retters menu 450,- Vinmenu til 4 retters menu 575,- Vinmenu til 5 retters menu 650,-
2022 Vouvray, Guy Saget, Loire – Frankrig
2021 Chardonnay, Nielson, Santa Barbara County – USA
2016 Rioja Reserva, Sierra Cantabria, Rioja – Spanien
5 Years Madeira Medium Dry – Pereira d’Oliveira – Madeira, Portugal
2023 Maury VDN, Domaine Mas de Lavail, Languedoc-Roussillon – Frankrig
Crispy Winter Chicken Burger & Fries 225,-
Rødkål – Varme Krydderier – Kokos – Wasabi – Bacon – Mangochutney – Brunet Smør
Salat med Confiteret And & Julegrønt 245,-
BBQ – Persille – Rugbrød – Rødbede – Græskar – Honning – Skovsyre
Bagt Torsk & Æbleflæsk 265,-
Grøn Karry – Timian – Perleløg – Brunet Smør – Grønkål – Jordskok – Engsyre
Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år