Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.
Forret
Laks & Peberrod 205,-
Porre – Togarashi – Kartoffel – Bacon – Blanquette – Citron – Urter
Hovedret
Kalveculotte & Ramsløg 355,-
Gulerod – Æble – Jordskok – Sennepskorn – Rødbede – Portobellosvamp – Estragon
Dessert
Bergamot & Sesam 185,-
Vanilje – Karamel – Blå Birkes – Rhumtopf – Pekannød – Havsalt – Rosin
3-retters menu 685,-
Ad libitum fra buffet 525,-
Alt inklusiv 1045,-
Vinmenu til 3-retters menu kr. 475,-
Alsik Vand med eller uden brus ad libitum pr. person 20,-
Crispy Chicken Burger & Fries 235,-
Spidskål – Tandoori – Chili – Bacon -Mangochutney – Brunet Smør – Citron
Favoritfisk ”Bouillabaisse” & Provencalsk Grønt 265,-
Kartofler – Ratatouille – Oliven – Fennikel – Tomat – Persille – Safran
Arancini & Svampe 255,-
Perlebyg – Shiitake – Trøffelolie – Ajvar – Citron – Ramsløg – Gammel Knas
Europæiske Sæsonoste & Knækbrød 195,-
Étivaz – Fourme d’Ambert – Taleggio – Brie de Meaux – Ananas – Sveske – Kaper
Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år