MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Aftenmenu

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af.

Udsigt fra Alsik Restaurantfix-img
Hvidvin i Restaurant Alsikfix-img

Alsiks Efterårsmenu

Forret

Ørred fra Vejle Ådal 195,-

Sprød glaskål & syltede løgskaller serveret med sesam & sojavinaigrette

Hovedret

Braiseret oksebryst af Naturkvæg 295,

Spidskålsdolme med hasselnødder & selleri, ”Brændende kærlighed” som krokette & Rødvinssky

Dessert

Kirsebærmousse i kakaoglaze 185,-

Serveret med sprød Sablé & Kirsebærsorbet

 

3-retters menu 595,-

*4-retters menu 665,-

*5-retters menu 695,

 

Vinmenu til sæsonmenu

Forret

2017 Riesling Ockfen Trocken – S.A. Prüm – Mosel, Tyskland

Hovedret

2021 Vertigo – Merlot, Cabernet – Livio Felluga – Friuli, Italien

Dessert

2023 Maury Mas L’Avail – Languedoc-Roussillon, Frankrig

Pris på vinmenu

3-retter: 475,- / 4-retter: 595,- / 5-retter: 695,-

Saft til 3-retterrs menu 215,-

3 retters sæsonmenu inkl. vinmenu

SPECIALITETER

Alsik Tartelet* 245,-

Med Stegte Kammuslinger, Efterårsporre & Jordskokker

Cremet Fiskesuppe med citrongræs

Forret: 195,- Hovedret: 265,-

Hertil Bagt Torsk & Persilleolie

Farseret Gråsten Unghanebryst 295,-

Serveret Med Jordskokker, Syrlig Æble & Svampecremesauce

Yves’ Osteret* 185,-

Tynde knækbrød med gammelknascreme, syltede blommer & revet macadamianødder

Hvid Chokoladeparfair med pistacietuile 185,-

Citrusmarengs & Brombær

Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år.

Har du allergener, vi skal tage hensyn til, beder vi dig informere os forud for dit besøg, så vi bedst muligt kan imødekomme dine behov.