MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Restaurant Alsik Aftenmenu

Vi har sammensat et menukort med alle de retter, du kender og holder allermest af. Alt er lavet med friske råvarer fra både lokalområdet og de fjerneste verdenshjørner.

Udsigt fra Alsik Restaurantfix-img
Hvidvin i Restaurant Alsikfix-img

ALSIKS FAVORITMENU

Forret

Knoldselleri & Pære 205,-

Sesam – Sennepskorn – Togarashi – Kefir – Bergamot – Wasabi – Rogn

Hovedret

Ryg af Herlig Gris & Sauce ”B” 355,-

Butternut Squash – Vanilje – Ajvar – Jordskok – Estragon – Blomkål – Kimchi

Dessert

Kokos & Eksotisk Frugt 185,-

Mango – Palmesukker – Ananas – Hvid Chokolade – Ingefær – Mørk Rom – Vanilje

 

3 retters menu 685,-

Ad libitum fra buffet 525,-

  • Udvalgte husets vine til menuen. Flaskeøl, sodavand & lokale safter.
  • Vores special kaffe fra Lavazza & lokal te fra Carstensens Tehandel.

Alt inklusiv 1.045,-

Kold ærtesuppe med radisser i Alsik Restaurant

KOCHENS  TILKØB

VÆLG ÉN ELLER TO RETTER SOM TILKØB TIL KOCHENS FAVORIT MENU
TILKØBSRETTER KAN IKKE SKIFTES UD MED FAVORIT RETTER

 

Mellemret

Gulerod & Klipfisk 205,-

Spidskommen – Citrus – Klipfisk – Hasselnød – Perlebyg – Hvide Bønner – Varme Krydderier

Ost

Ost fra Søtofte Gårdmejeri & Æble 195,-

Komælk – Rødkit – Knækbrød – Æble – Safran – Rosmarin – Honning

 

4 Retter 835,-
Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.325,-
5 retter 945,-
Inkl. vin ad libitum fra buffet 1.365,-

UDVALGT SERVERET VINMENU

Vinmenu til 3 retters menu 475,-
Vinmenu til 4 retters menu 605,-
Vinmenu til 5 retters menu 685,-

Forret

2023 Riesling Kabinett, Johannisberger Hölle, Goldatzel – Rheingau, Tyskland

Mellemret

2022 Chardonnay, Butterfield Station, Sebastiani – North Coast, Sonoma, USA

Hovedret

2022 Garnatxa de Cérvoles “Les Garrigues”, Catalonien, Spanien

Ost

Pommeau de Normandie, Famille Dupont – Calvados, Frankrig

Dessert

2022 Sainte-Croix-du-Mont, Château du Mont – Bordeaux, Frankrig

 

ENKELTRETTER

Chicken Burger & Fries 235,-

Spidskål – Tandoori – Chili – Wasabi – Bacon -Mangochutney – Brunet Smør

Salat med Varmrøget Laks & Vintergrønt 255,-

Broccolini – Hjertesalat – Rugbrød – Kartoffel – Karse – Honning – Skovsyre

Grisekæber & Bangkoch Sauce 265,-

Selleri – Bouquet Garni – Brunet smør – Jasminris – Cashewnødder – Grøn tomat – Ingefær

Sidste bestilling kl. 21.00 – Halv pris på menuerne til børn under 12 år