MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Alsik åbner nyt event- og spillested

Koncerter, konferencer og gastronomiske events bliver fra næste år en del af Sønderborgs tidligere kaserne.

Arkitekturtegning af Sergenten
Event- og spillestedet Sergenten har til huse på den nedlagte kaserne

I 2022 udvider Alsik Hotel & Spa med et nyt eventsted, Sergenten, der får hjemme i den gamle værkstedsbygning på den tidligere kaserne.

”Med Sergenten ønsker vi at skabe et eventsted, der vil trække flere erhvervsfolk og turister til Sønderborg. Målet er, at den flotte gamle bygning skal danne ramme om f.eks. messer og konferencer for erhvervslivet. Vi har allerede mange erhvervsgæster på Alsik, og med åbningen af Sergenten føjer vi en ny dimension til vores brede palet af tilbud til erhvervslivet. Samtidigt får Sønderborg endnu et våben i kampen for at tiltrække erhvervsturister,” fortæller direktør på Alsik Hotel & Spa John Ankjær.

Det bliver dog ikke kun erhvervsarrangementer, der kommer til at præge den gamle værkstedsbygning, hvor sergentskolens køretøjer blev vedligeholdt frem til lukningen i 2014.

Der vil nemlig også blive afholdt mange koncerter med danske og udenlandske bands.

”Derudover har vi også planer om underholdningsshows og forskellige gastronomiske arrangementer. Vi glæder os rigtig meget til at kunne løfte sløret for de konkrete arrangementer i løbet af efteråret,” siger John Ankjær.

Det naturlige navn

Navnet Sergenten er ikke tilfældigt valgt.

I årtier blev hærens sergenter uddannet på den nu nedlagte Sønderborg Kaserne.

”På samme måde som mænd og kvinder i årevis strømmede til Sønderborg for at uddanne sig til sergenter, skal vores eventsted trække folk til Sønderborg. Derfor har vi døbt stedet Sergenten,” siger John Ankjær.

Stor ombygning

Bygningen er ejet af BMC Fonden, der også ejer Alsik Hotel & Spa, og værkstedet gennemgår netop nu en omfattende ombygning, så Sergenten bliver et topmoderne eventsted med eget køkken, eksklusiv lounge på 1. sal og handicapvenlige faciliteter. Faktisk bevares kun ydermurene i den gamle bygning.

Sergenten er efter planen klar til brug i foråret 2022.

Læs mere på sergenten.dk

 

Du er muligvis også interesseret i:

26/06/24

Juleaften på Alsik Hotel

Gør din jul uforglemmelig med et skønt ophold på Alsik Hotel & Spa i hjertet af Sønderborg.

15/05/24

Sommertilbud på Alsik

Nyd et skønt ophold på Alsik med vores Summer Early Bird