Retterne på Alsiks Frokostmenu serveres hverdage kl. 12.00-14.30 og lørdag-søndag kl. 12.30-14.30.
Friteret Fiskefilet & Behørig Garniture 195,-
Med hjemmelavet remoulade & friskbagt rugbrød
Alsik Tartelet 265,-
Stegt kalvebrissel med kantareller & sprøde ærter i cremet sherrysauce
Cæsarsalat 225,-
Romaine salat serveret med plukket kylling, klassisk ansjosvinaigrette & sprøde brødkrummer
Strozzapreti Pasta 205,-
Med tigerrejer i en sauce af tomat, hvidløg & basilikum
Burger 235,-
Bøf af hakket okse med bløde løg, spidskål & sennepssalat samt sprøde pommes frites
Yves’ Osteret 185,-
Tynde knækbrød med gammelknascreme, syltede blommer & ristede macadamianødder
”Brødtort” 95,-
Arne & Mads’ nyfortolkning af den sønderjyske rugbrødslagkage med flødeskum, råsyltede solbær & chokolade
Sensommer Koldskål 115,-
Frisk kærnemælk fra naturmælk, med sensommerbær & cremet vaniljeis
Har du allergener, vi skal tage hensyn til, beder vi dig informere os forud for dit besøg, så vi bedst muligt kan imødekomme dine behov.