MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Perfekt beliggenhed med mange muligheder

Porten til Europa

Alsik og Sønderborg ligger perfekt placeret i porten til Europa, hvor Skandinavien og det kontinentale Europa mødes og bindes sammen. Storbyer som Flensborg, Hamborg og Kiel er tætte naboer, imens den veludbyggede infrastruktur sikrer korte afstande til andre metropoler som f.eks. Berlin og København.

Hold dit næste arrangement på Alsik

Kontakt Alsiks Event & Konferenceteam og hør nærmere om de mange muligheder

Den centrale beliggenhed som naturligt centrum i det dynamiske grænseland gør Alsik og Sønderborg til det perfekte valg, når international orientering og udsyn sammen med nye, friske vinde og havudsigt skal erstatte stenbro, myldretid og vante rammer.

Surfing Als

35 minutter fra København

Sønderborg har egen lufthavn med mange daglige afgange til og fra København. Turen med Alsie Express, der er kendt for sin fremragende service og behagelige fly, tager blot 35 minutter.

Der er ligeledes direkte togforbindelse til Sønderborg fra København, Odense, Fredericia og Kolding.

Vælger du bilen, er der motorvej til Sønderborg, og ved hotellet er der parkeringshus, hvor du også kan lade din el-bil.

Sådan kommer du til Alsik

Sønderborg havnfix-img
Alsik terasse sort/hvidfix-img

Storby i naturen

Alsik ligger på Sønderborgs smukke havnefront, hvor nordisk elegance og moderne arkitektur forenes med historiske bygninger fra mange forskellige århundreder. Den nyeste del af havnefronten er tegnet af den verdensberømte Frank Gehry. Fortsætter du langs vandet, fører turen dig forbi hyggelige restauranter og caféer, før du kommer til Sønderborg slot, strandpromenade, bystrand og Gendarmstien, der er certificeret europæisk kvalitetsvandrevej. Går du den modsatte vej, fører ruten dig til et idyllisk fredet naturareal, hvor enge, levende hegn og gamle overdrev skaber en enestående naturrigdom.

De smukke rammer langs Alssund giver mødets eller konferencens walk-and-talk-session helt nye dimensioner. Ydermere byder Sønderborg-området på et væld af muligheder for f.eks. teambuilding og udfoldelse i naturen, besøg på områdets betydningsfulde historiske steder og virksomhedsbesøg hos Sønderborgs store globale virksomheder, der er førende inden for grøn teknologi.

Mulighederne er uendelige, og området inspirerer til at tænke ud af boksen. På Alsik står vi naturligvis klar til at hjælpe med både planlægning og eksekvering af oplevelser og fieldtrips ud i hele Sønderborg-området.

Lær mere om Sønderborg og lad dig inspirere

Kontakt os

På Alsik står vi altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte arrangement for dine deltagere. Vores møde- og konferenceteam sikrer dig personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi er med hele vejen og har sikker hånd på alle deltaljer, så du kan holde fokus på dine deltagere og arrangementets indhold. Vores mål er at sikre din succes gennem komfort, tryghed og professionalisme i alle led og processer.

Uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste business arrangement.

Tlf.: 74 20 30 00
Mail: konference@alsik.steigenberger.com

Kontakt møder og konferencer