Kom til kokketræf den 31. januar 2026: Alsik & Kokkevennerne. Mød Jens Peter Kolbeck, Christian Bind, Yves Matter og Mette Gassner
Oplev en aften, hvor gastronomi, hygge og nærvær kombineres i vores nye kokketræf: Alsik & Kokkevennerne.
Bag konceptet står Mette Gassner, Alsiks gastronomiske direktør, og hun samler passionerede kokke og madglade gæster til en helt særlig oplevelse, hvor fællesskab og smagsoplevelser er i centrum.
Book plads til kokketræf
Billetsalget åbner onsdag den 29. oktober 2025 kl. 10.00.
Vil du have besked, når vi præsenterer næste kokketræf? Så tilmeld dig Alsiks nyhedsbrev og få besked, når vi holder et nyt kokketræf.
I de uformelle, men stadig eksklusive rammer på Sergenten inviterer vi til en aften med en udsøgt 4-retters menu med tilhørende vinmenu – skabt i fællesskab af Mette og hendes kokkevenner. Under middagen kan du møde kokkene bag retterne, høre historierne om råvarerne og mærke stemningen, når mad, mennesker og gode fortællinger smelter sammen. Hver gæstekok står for én ret.
KOKKENE ER:
Mette Gassner
Jens Peter Kolbeck
Christian Bind
Yves Matter
MENU
4-retters menu
Kaffe/te med sødt & petit four
Pris: kr. 1.400,-
Gør oplevelsen komplet ved at kombinere aftenen med en overnatning på Alsik Hotel & Spa – og vågn op til vores store morgenbuffet med udsigt over Sønderborg.
TIDSPUNKT
Lørdag 31. januar 2026 kl. 18.00
TILMELDING
Pris: kr. 1.400,- Tilmelding åbner onsdag 29. november kl. 10.00. Bookinglink offentliggøres her på siden.
Betaling sker ved tilmelding, og købet kan ikke annulleres. Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost. Vær opmærksom på, at du deler bord med andre gæster.
TILKØB OVERNATNING
Booking af overnatning inkl. morgenbuffet på Alsik Hotel & Spa i forbindelse med arrangementet kan tilbydes til særpris.
Enkeltværelse: kr. 1.265,- / Dobbeltværelse: kr. 1.465,- for 2 personer.
Begrænset antal værelser til rådighed. Praktisk information om booking vil fremgå af bekræftelse efter køb af billet.