MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo
6.06.20

Efterår i Freias Spisestue

I Freias hyggelige spisestue hilsner vi det smukke efterår velkomment. Imens aftenener langsomt bliver en mørkere, samles vi i spisestuen om skønne smage og gode vine i glasset. For når skovene, markerne og engene omkring os skifter farve, henter vi sæsonens dybe, solmodne smage inden for. Alsiske hyben, pærer, hasselnødder, blommer, hindbær og rødbeder har alt sammen fundet vej til Freias sal.

Du kan vælge mellem en tre- eller seksretters menu med retter som Tun & Hyben, Gris & Blomkål og Mørke Bær & Rødbede. Det er klassisk, der møder kant, og du vil både kunne smage efteråret og det særlige Freia-twist i hver eneste mundfuld, du tager.

Til efterårets menu har Jesper Koch sammensat en prægtig vinmenu. Hver eneste vin er håndplukket til efterårssæsonen, hvor Jesper har hentet vine hjem fra Frankrig, Italien, USA, Spanien, Sydafrika og Portugal for at sætte prikken over i’et på Freias menu.

Så glæd dig til at opleve efteråret, hyggen og smagen på Freia. Freia har åbent tirsdag-lørdag, og husk, at det altid er en god ide at booke bord på forhånd, da vi oplever stor søgning til restauranten.

Gå på opdagelse i vores menu

Du er muligvis også interesseret i:

6/09/22

Yoga & Mindfulness i Alsik Spa

Hos Alsik Spa kan du opleve yoga og mindfulness i unikke rammer.

1/09/22

Skønt yoga-retreat på Alsik

Deltag i Alsik Hotel & Spas yoga-retreat den 13.-14. oktober.