MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Alsik ansætter gastronomisk profil

Alsik Hotel & Spa ansætter gastronomisk kapacitet Mette Gassner som Food & Beverage Director

Alsik Hotel & Spa er begejstrede for at annoncere ansættelsen af Mette Gassner som ny Food & Beverage Director. Det er en nyoprettet stilling, designet til at løfte hotellets allerede imponerende kulinariske tilbud. Gassner, der bl.a. er kendt for sin ledelse af Michelin-restauranten ”Ti Trin Ned” i Fredericia, tiltræder stillingen den 1. august 2025.

Mette Gassnerfix-img

I den nye centrale rolle vil Mette Gassner være ansvarlig for at udvikle og løbende styrke Alsiks gastronomiske profil, føre tilsyn med den daglige drift af Restaurant Alsik og sikre exceptionel forplejning til alle møder, konferencer, events og særlige arrangementer, herunder også dem som afvikles på Sergenten.

Alsik har etableret et stærkt gastronomisk fundament bygget på kvalitet, bæredygtighed og håndværk. Jeg glæder mig til at bygge videre på den arv og sammen med det talentfulde team bringe min egen vision til live,” siger Mette Gassner.

Hun kommer til at lede et mangfoldigt og dygtigt kulinarisk team, herunder køkkenchefer og kokke, der er dedikerede til at skabe mindeværdige madoplevelser for hotellets gæster og konferencedeltagere.

Mette Gassners imponerende baggrund omfatter en uddannelse som kok og medejer af ”Ti Trin Ned” sammen med sin mand, Rainer Gassner, fra 2001 til 2025. Under hendes ledelse opnåede restauranten en Michelin-stjerne i 2017 og har med succes fastholdt denne prestigefyldte anerkendelse hvert år siden. I 2011 blev hun hædret som Årets Kok og blev den første kvinde i konkurrencens historie, der modtog den pris.

Vi er utroligt stolte over at kunne byde en kapacitet af Mette Gassners kaliber velkommen til Alsik Hotel & Spa,” siger Martin Johanning, direktør for Alsik Hotel & Spa. “Hendes omfattende gastronomiske ekspertise kombineret med hendes dybe forståelse for ledelse og udvikling, vil være afgørende for at realisere Alsiks ambition om at fastholde sin position som en af landets førende hotel-, konference- og restaurantdestinationer. Med både en ny F&B Director og en Kommerciel Direktør på plads, er der sat et stærkt hold til at sikre den fremtidige vækst og udvikling.

 

 

Om Alsik Hotel & Spa

Alsik Hotel & Spa åbnede i 2019 og rummer 190 værelser og suiter, to restauranter – herunder Restaurant Syttende med én Michelin-stjerne – samt et stort spa- og wellnessområde.

Som konferencehotel tilbyder Alsik kapacitet til arrangementer i forskellige størrelser – fra mindre møder til store konferencer. På hotellets event- og konferencecenter Sergenten afvikles større konferencer, koncerter og events.

Alsik spiller en aktiv rolle i udviklingen af Sønderborg som en bæredygtig og attraktiv destination for både erhvervs- og fritidsturisme.

 

 

 

 

 

Du er muligvis også interesseret i:

3/06/25

3 retter for 490 kroner

Nyd en udsøgt sæsonmenu i Restaurant Alsik i juni - du får 3 retter til 490 kroner.

28/05/25

Student? Så gi’r vi 25% på frokosten

Vis os din hue og spar 25 procent på din frokost på Alsik.