MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Spa & Body

Vores Spa & Body behandlinger er for dig der ved, at det ikke alene er ansigtet, der har brug for pleje, og derfor ønsker at skabe velvære for hele kroppen. Behandlingerne her handler på hver sin måde om at skabe dyb ro for både sind, sjæl og krop ved let stimulering af sanserne.

Vores Spa & Body behandlinger er for dig der ved, at det ikke alene er ansigtet, der har brug for pleje, og derfor ønsker at skabe velvære for hele kroppen. Behandlingerne her handler på hver sin måde om at skabe dyb ro for både sind, sjæl og krop ved let stimulering af sanserne.

Det tager tid, at finde ro, og derfor får du ved booking af følgende Spa & Body behandlinger gratis adgang til Alsik Spa Pool inden din behandling.

Ved behandlingerne får du dog påført en række aktive produkter, som har størst effekt, hvis de får lov til at blive på huden efter behandlingen. Vi anbefaler derfor altid gæster, som nyder en Spa & Body behandling at ankomme ca. 1 time forud for selve behandlingen, så der er god tid til at falde til ro og samtidig nyde spafaciliteterne.

I alle behandlinger tilbydes du efterfølgende og som en ekstra service at få tilrettelagt et personligt “SkinVision program” hvor du lærer hvordan du optimalt set plejer din hud bedst i hverdagen.

Bestil på forhånd

Det er en god idé at bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Pretty & Pregnant

Nærende gravidbehandling baseret på en blødgørende og vævsstyrkende maske til maven der forebygger strækmærker. En skræddersyet behandling til gravide og andre der vil nyde optimal omsorg, og forkælelse med behandlingsteknikker der målrettet lindrer spændinger i ryg og lænd, samt opfylder kroppens behov for harmoni og ro.
70 min. / Kr. 1.095,-

Cream & Honey Wrap

Opstrammende og nærende kropsbehandling baseret på vitamin A, blødgørende mangosmør og opstrammende hexapeptider. “Body Polish” fra top til tå med abrikoskerner og mynte accelererer hudens cellefornyelse. Opstrammende kropsmaske med blødgørende honning nærer huden, imens du hviler i et lunt “sauna-tæppe”. Ryg, nakke og skuldre afspændes med dybdegående massage, der forløser spændinger og myoser. Behandlingen afsluttes ...
90 min. / Kr. 1.295,-
Tillæg for Mini Facial
Kr. 150,-

Detox Sea Wrap

Komplet spa behandling med bodyscrub og bodywrap med alger. Udrensende behandling baseret på rosmarin, mynte og enebær. Behandlingen fremmer gennemstrømningen i kroppens bindevæv, og hjælper til indre udrensning. Ryg, nakke og skuldre afspændes med dybdegående massage. Kropsmaske med afgiftende havalger rig på nærende oligoelementer og mineralske sporstoffer fra havet fremmer kroppens cellestofskifte, imens du hviler ...
90 min. / Kr. 1.295
Tillæg for Mini Facial
Kr. 150,-

Alsik Signatur Danam

Med Alsiks signaturbehandling, Danam, som tager afsæt i de bedste nordiske badetraditioner omkring elementer af vand, varme, damp og is, forkæles du med en helt unik og nordisk inspireret Hamam-oplevelse.
Single
90 min. / kr. 1.395
Par
90 min. / kr. 2.500

Nordic Hamam

Inspireret af den traditionelle hamam-oplevelse med økologiske og naturlige produkter fra Moroccan Natural.
60 min. / kr. 995

Bestil på forhånd

Det er en god idé at ringe og bestille din behandling på forhånd. Så kan vi tage godt imod dig, og give dig præcis den behandling, du ønsker.

Wellness & behandlinger giver også adgang til

Silent Mind Room og den unikke Salt Lounge, der naturligt og effektivt stimulerer kroppen til dyb afslapning.

Behandlinger bestil på forhånd