Freias menukort - Steigenberger Alsik Hotel & Spa
MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Freias menukort

Gå på opdagelse i vores menukort, der både er velkendt og alligevel udsøgt anderledes.

For i Freias klassiske spisestue nyfortolker vi klassikerne på vores helt egen måde som en hyldest til håndværket, traditionerne og glæden ved god mad.

Vi glæder os til at dele det med dig.

Aftenmenu

Kl. 18:00 – 21:00 tirsdag til lørdag

“Bette Unden”

3 retter 545,-
Inkl. 3 glas vinmenu 825,-

“Stoe Unden”

6 retter 895,-
Inkl. 6 glas vinmenu 1350,-

Lad AftEnHyggen sprede sig

“Bette unden”

KAMMUSLING & JORDSKOK

Kammusling, Fingerlime, Æble, Jordskok, Karse
2018, Chardonnay, Domaine Jean-Marc Boillot, Bourgogne, Frankrig

GRIS & SOMMERKÅL

Gris, Sommerkål, Trøffel, Piment, Morkel
2017, Barbera d’Asti, Bruno Rocca, Piemonte, Italien

HYLDEBLOMST & RABARBER

Hyldeblomst, Rabarber, Karamel, Mandel, Vanilje
2018, Tokaji, Late Harvest, Tempos Vega Sicilia, Bodegas Oremus, Ungarn

”Stoe unden”

ASPARGES & ÆG

Hvid Asparges, Økologisk Æg, Ramsløgkapers, Kaviar, Citron
2019, Pouilly sur-Loire, Domaine Cedrick Bardin, Loire, Frankrig

KAMMUSLING & JORDSKOK

Kammusling, Fingerlime, Æble, Jordskok, Karse
2018, Chardonnay, Domaine Jean-Marc Boillot, Bourgogne, Frankrig

FAVORITFISK & TOMAT

Favoritfisk, Tomat, Sennep, Estragon, Chili
2015, Macabeu Finca Racons, Tomas Cusine, Catalonien, Spanien 

VAGTEL & ÆRTER

Vagtel, Ærter, Hovedsalat, Bacon, Rødvin
2019, Mercurey Rouge, Vielles Vignes, Domaine Faiveley, Frankrig

GRIS & SOMMERKÅL

Gris, Sommerkål, Trøffel, Piment, Morkel
2017, Barbera d’Asti, Bruno Rocca, Piemonte, Italien

HYLDEBLOMST & RABARBER

Hyldeblomst, Rabarber, Karamel, Mandel, Vanilje
2018, Tokaji, Late Harvest, Tempos Vega Sicilia, Bodegas Oremus, Ungarn

x
Covid-19: Vigtig information om dit besøg