MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Julefrokost i Sønderborg

Giv dine medarbejdere den perfekte afslutning på 2024 med et brag af en julefrokost i eget lokale på Alsik Hotel & Spa

 

Er I på udkig efter det perfekte sted til at afholde årets julefrokost for jeres virksomhed? Alsik Hotel i Sønderborg tilbyder de ideelle rammer for en mindeværdig fest, der kombinerer lækker mad, stilfulde omgivelser og enestående service. Lad os hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig aften for jeres ansatte.

Vi byder på en skøn traditionel julebuffet sammensat af Jesper Koch.

 

Julefrokost på Alsik

Julefrokosten holdes i eget lokale på Alsik centralt i Sønderborg. Har I brug for ekstra plads, kan vores store eventbygning Sergenten måske være det rette valg for jer.

Hvis I ønsker overnatning eller booking af musik i forbindelse med julefrokosten, er vores event- og konferenceteam naturligvis behjælpelige med dette.

Uanset om I er 20 eller 400 deltagere, så tilbyder vi dine ansatte en forrygende julefrokost, hvor der er sørget for alt det praktiske. I skal bare nyde festen.

Alsiks julefrokost

  • 1 glas husets aperitif
  • Klassisk julebuffet
  • Husets vinmenu ad libitum under middagen inkl. øl, sodavand & isvand
  • Kaffe & te med julegodter
  • Fri ”blød” bar i 2 timer (husets vin, øl & sodavand)

Pris

Book inden 1. august og få julefrokosten til kun kr. 945,- pr. person – normalpris kr. 1.095,- pr. person.

Julefrokost i januar

Er december en travl tid? Mange virksomheder og foreninger venter til det nye med årets julefrokost. Hvis I først holder  julefrokosten i januar, kan vi tilbyde arrangementet til specialpris: kr. 895,- pr. person.