MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Efterårets dinnerkoncerter på Sergenten: En magisk musikalsk oplevelse

Glæd dig til vores skønne dinnerkoncerter på Sergenten i efteråret: Sanne Salomonsen, Burhan G, Whitney Houston-tributen “I Will Always Love You”, Mads Langer og The Antonelli Orchestra.

Se hele Sergentens musikprogram

fix-img
Burhan G dinnerkoncert på Sergentenfix-img

Efterårsmånederne bringer en særlig stemning med sig, og på Sergenten er vi begejstrede for at præsentere en række uforglemmelige dinnerkoncerter, der vil give en ekstra dimension til dit efterår. Med en imponerende lineup af kunstnere er der noget for enhver musikelsker at glæde sig til.
Alle dinnerkoncerter er inklusiv Jesper Kochs udsøgte 3-retters koncertmenu inkl. vinmenu, øl og vand ad libitum under middagen.

 

3. november 2023: Danmarks Rockmama

Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen er en sand ikon i dansk musikhistorie, og hendes stemme har berørt generationer. Oplev hendes formidable tilstedeværelse og de mest mindeværdige hits i en koncert fyldt med liv og energi.

Bestil billet her

 

4. november 2023: De største pophits

Burhan G

Burhan G markerer sig gang på gang som en af landets ypperste popartister sine både personlige ballader og catchy melodier. Bagkataloget tæller blandt andet smashere som ‘Kalder Mig Hjem’, ‘Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv’, ‘Mest Ondt, ‘Tættere På Himlen’ og ‘Karma’.

Bestil billet her

17. november 2023: Whitney Houston Tribute

I Will Always Love You

Whitney Houston vil altid være en af de største vokallegender, verden har kendt. Vores tributekoncert med Nellie Ettison (kendt fra The Antonelli Orchestra) hylder hendes uforglemmelige hits og stemme. Dette er din chance for at opleve magien fra en af musikhistoriens største divaer.

Bestil billet her

 

Nellie Ettison
Whitney Houston tribute med Nellie Ettisons
Mads Langerfix-img
Mads Langer
the antonelli orchestrafix-img
The Antonelli Orchestra

24. november 2023: Intim og følelsesladet

Mads Langer

Mads Langer er kendt for sin dybtfølte musik og smukke tekster. Oplev en intimitet og forbindelse til hans musik, som kun få kunstnere kan levere. En aften med Mads Langer er en aften med hjertet på rette sted.

Bestil billet her

 

8. december:  Orkesteret fra Vild med dans

The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra er en mester i at levere en forrygende musikalsk oplevelse. Energi, kreativitet og mod, med afsæt i nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje. Denne aften gør vi plads til publikum kan slå sig løs på dansegulvet.

Bestil billet her

 

Disse dinnerkoncerter på Sergenten vil ikke kun byde på musikalske mesterværker, men også en gastronomisk oplevelse, der fuldender din aften.

I spidsen for det gastronomiske team står Jesper Koch, der har sammensat en 3-retters menu inspireret af sæsonens bedste råvarer. Vinmenu med vine, der er udvalgt helt specielt til maden, er inkluderet i billetprisen

Jesper Koch

Du er muligvis også interesseret i:

15/05/24

Sommertilbud på Alsik

Nyd et skønt ophold på Alsik med vores Summer Early Bird

8/02/24

Alsik får certifikat på sine bæredygtige initiativer

Alsik Hotel & Spa i Sønderborg har fået turismens anerkendte miljømærke: Green Key-certifikatet.