MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

På Alsik får dit møde både udsigt og udsyn

I porten til Europa og alligevel blot 35 minutter fra København ligger Alsik. Her har vi skabt den perfekte ramme om dit arrangement, hvad enten det drejer sig om dagsmøder, messer, større events eller konferencer over flere dage.

Konferencefix-img
møder og konferencerfix-img

På Alsik står vi altid klar til at hjælpe med at skræddersy det perfekte dagsmøde eller den store konference for dig og dine deltagere. Vores møde- og konferenceteam sikrer dig personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Vi kommer gerne med inspiration til aktiviteter, teambuilding eller underholdning, der gør jeres arrangement til noget ganske særligt.

Alle faciliteter er til din rådighed

Hotellets 1.500 kvadratmeter store event- og konferenceareal byder bl.a. på eksklusivt boardroom og ti konference- og mødelokaler med den nyeste it-teknologi, havudsigt og fremragende akustik.

Kombiner business og pleasure

Vores spa- og wellnessområde står klar med masser af spaoplevelser, når krop og sjæl trænger til at slappe af efter dagens program. Vi har flere loungeområder i spa’en, hvor du kan læse et blad, se ilden knitre eller blot nyde udsigten over Alssund. Du kan også få mindfulness-øvelser og yoga integreret i mødeprogrammet, så du kan fortsætte dagen med fornyet energi og et positivt mindset. Er du mere til træning og bevægelse, så besøg vores Fitness, Gym og Yoga studio.

Mødepakker – introduktionspris

Dagsmøder kl. 8-17 pris pr. person fra kr. 625
Konferencedøgn kl. 9-9 pris pr. person fra kr. 1.995
Konferencedøgn inkl. flybillet tur/retur København-Sønderborg pris pr. person kr. 2.995

Klik her og læs meget mere om vores mødepakker

Du er muligvis også interesseret i:

15/05/24

Sommertilbud på Alsik

Nyd et skønt ophold på Alsik med vores Summer Early Bird

8/02/24

Alsik får certifikat på sine bæredygtige initiativer

Alsik Hotel & Spa i Sønderborg har fået turismens anerkendte miljømærke: Green Key-certifikatet.