MENU BOOK Alsik Hotel Logo Alsik Hotel Logo

Steigenberger Alsik Hotel & Spa genåbner gradvist fra fredag 15. maj

Det er en meget stor glæde, at vi nu kan genåbne Steigenberger Alsik Hotel & Spa gradvist. Åbningen følger nøje sundhedsmyndighedernes og regeringens krav til indretning, sikkerhed og sundhed. For selvom vi nu atter kan slå dørene op – eller i hvert fald på klem – handler det stadig først og fremmest om at passe godt på hinanden.

Lobby aftenfix-img

Vi afventer fortsat mange informationer fra myndighederne, så det er endnu ikke alt, vi har svar på omkring genåbningen. Men i takt med at vi får de nødvendige oplysninger, opdaterer vi selvfølgelig her på hjemmesiden og på de sociale medier.

Her er, hvad vi ved med sikkerhed:

Fra fredag den 15. maj

  • De første 50 værelser åbner. Morgenmad og aftensmad for hotellets gæster serveres på værelset eller som take away.

Fra mandag den 18. maj

  • Alsiks lounge åbner for alle med udendørs servering af kaffe, kage, snacks og drikkevarer i tidsrummet kl. 14:00-17:00. Alle har således mulighed for at lægge vejen forbi Alsik og nyde en forfriskning og den smukke udsigt over Alssund.
  • Restaurant Alsik åbner for hotellets gæster, men ikke for gæster udefra. Morgenmad og aftensmad kan fortsat nydes på værelset eller som take away men nu også i restauranten, der indrettes med den af sundhedsmyndighederne anbefalede afstand. Åbningstiden er begrænset til 17:30 – 19:30, og også menukortet er reduceret.
  • Restaurant Syttende genåbner under hensynstagen til alle anbefalinger og myndighedskrav.
  • For medlemmer og hotellets gæster opstartes udendørs fitness og yoga for hold på op til ti personer. Der opstilles bl.a. spinningcykler på Alsiks terrasse.

Uafklaret – og derfor lukket indtil videre

  • Alsik Nordisk Spa & Wellness er fortsat lukket. Især her mangler vi de nødvendige informationer fra myndighederne og kan derfor endnu ikke svare på, hvornår en åbning forventes.
  • Åbningsdatoer for Restaurant Freia samt fuld åbning af Restaurant Alsik for udefrakommende gæster er endnu ikke afklaret.
  • Alsik konferenceafdeling er fortsat lukket, herunder konferencer, events, møder og fester i henhold til myndighedernes forsamlingsforbud.

Vi glæder os inderligt til atter at byde varmt velkommen til Steigenberger Alsik Hotel & Spa og håber naturligvis på en hel genåbning så hurtigt som muligt under al hensynstagen til din sundhed og sikkerhed.

Du er muligvis også interesseret i:

15/05/24

Sommertilbud på Alsik

Nyd et skønt ophold på Alsik med vores Summer Early Bird

8/02/24

Alsik får certifikat på sine bæredygtige initiativer

Alsik Hotel & Spa i Sønderborg har fået turismens anerkendte miljømærke: Green Key-certifikatet.